Moje li nqkoi da mi kaje kak da pridobiq po-golqm luft mejdu krakata?? Molq vi kajete mi!! Blagodarq predvaritelno!![]()
mnogo hora kazvat 4e seksa pomaga..da pomaga do nqkakva stepen no znam 4e ima i nqkakvi uprajneniq za luft no sam se tarsila vneta no ne moga da otkriq nishto takova..na men sashto mi haresva lufta i az sashto iskam da mi e po golqm no i az kato tebeneznam kak da postigna tova..molq nqkoi koito znae neshto po vaprosa da pishe komentari
![]()
ей малки курви, кво сте се вманиачили по тея луфтове
nqma kak da kajesh 4e sme kurvi bez da ni poznavashprosto kazvame 4e ni haresva po-golemiq luft
i ne nashte profili sa ozaglaveni "Grugi SEXA"
![]()
познавам много като вас малки трещялки, дето искат да лапат и поемат различни патки
li4no az moga da ti kaja 4e ne sam takavai sam protiv momi4eta koito pravqt seks sas razli4ni mom4eta
![]()
sega nqma da si pravq reklamaciine si padam po tova
samo shte ti kaja 4e ne sam kurva
momi4e koeto pravi seks s edno mom4e ne e kurva
![]()
отначало всички така разправят. пък после се оказва, че са минали половината квартал.
ee..ne vsi4ki sa takaima svestni momi4eta
![]()
в това трябва да ме убедят самите те, щото на думи е лесно
az nqma da te karam da mi vqrvashpak i nqma kak da razberesh dali e taka ili ne
![]()
Според моите скромни наблюдения, с по-голям луфт са момичетата с по-слаби крака, така че..... Колкото до секса и луфта.... Нямам наблюдения да се влияят, но може и аз да не знам
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Относно желанието за луфт,sladka45 защо толкова много искаш да имаш?
Каква е тая шльокавица?
Грозно е да имаш луфт, най-често се получава при слаби момичета с криви крака.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като по-малка съм ходела на Езда през летните ваканции и ми е казвано ,че може да се получи такъв ефект ,ако продължиш да се занимаваш с това.. Като цяло аз мисля ,че по скоро е в таза от колкото в краката..Не знам дали може да се получи със секс ,но всеки го свързва с това и мисля ,че точно в това му е чара!На мен лично също ми харесва..по-скоро е бонус към визията или по-добре да го имаш отколкото да го нямаш ,все пак походката съответно и луфта говори много за една жена в сексуален план независимо от какво се получава.
Аве, тва е грозно, ве. Въпрос е на слаботелестност, а не на секс.
Ей , ако госпожата ми по бизнес и търговия види какво смяташ за "Рекламации" и направо ще ти резне главицата .
Само за пример http://prikachi.com/images.php?images/704/7896704A.jpg ,не мисля че момичето от снимката е слаботелесно или пък има слаби бедра! както твърдите.. Бих казал че изглежда доста секси и не само да си по бански на плажа ,но и в ежедневието.. Изглежда ,че подсъзнателно кара хората да го свържат първо със секса ,в това число не само мъжете на мен също ми харесва.. И определено не искам мъжете да гледат на мен като на девица ,а луфтът определено не прави това..