.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107

Тема: Luft

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аве, тва е грозно, ве. Въпрос е на слаботелестност, а не на секс.
    Тази запетая след грозно ме травмира.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Gabi94 Виж мнението
    все пак походката съответно и луфта говори много за една жена в сексуален план независимо от какво се получава.
    Я раздуй малко повече, че предполагам, че на всички им стана интересно.

Предпочитам да не вървя като разпрана, като намеси походката, пък другите да си мислят, че съм задръстена, колкото си искат.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    И определено не искам мъжете да гледат на мен като на девица ,а луфтът определено не прави това..
    И един ден като се омъжиш, не искаш хората да гледат на теб като съвестно момиче, ами да си мислят как те е минал целия град, и че мъжът ти е будала.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от iwwocXr Виж мнението
    Тази запетая след грозно ме травмира.
    Баш си ми е на място запетайката.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Тц авторке ти нормална ли си ?

За какво ти е по-голям луфт?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Хах ужас. Това е до структурата на костите, а тая на снимката е адски непропорционална. Нагоре тясна а надолу широка. Отначало дори ми се стори, че е разкрачена.
    Спокойно, това няма да ти се получи ей така, ама има и други начини да покажеш, че си сексуално активна на обществото.

Ех бее стига сте влизали в тоз Tumblr бе да ви се невиди !! Ква е тая мания по луфтовете ...

И определено не искам мъжете да гледат на мен като на девица ,а луфтът определено не прави това..
    ХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХХ АХА МАЛЕ ..... МАЛЕЕЕЕЕЕЕ

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    http://prikachi.com/images.php?images/704/7896704A.jpg според мен си е грозно -_-

Цитирай Първоначално написано от InnocentFuck Виж мнението
    http://prikachi.com/images.php?images/704/7896704A.jpg според мен си е грозно -_-
    И то адски

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Хах ужас. Това е до структурата на костите, а тая на снимката е адски непропорционална. Нагоре тясна а надолу широка. Отначало дори ми се стори, че е разкрачена.
    Именно. Тая има доста грозно тяло, защото не е съразмерна. Не мога да повярвам, че някой би искал такова тяло и луфт. Ако искаш мъжете да те харесват, не е това начинът.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на chupachups
    Яко сте изтрещели... От какъв зор искате "дупка" между краката, това е много грозно. Въпреки, че начина на писане на авторката е по-потресаващ, и това - след всяка дума -.-

Е бива ли такива грозни неща да ви харесват и да се стремите към такова нещо :O

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Баш си ми е на място запетайката.
    Изобщо не е вярно!

Exclamation

http://www.dnes-24.com/wp-content/up...cheta-luft.jpg Аз също имам луфт ,подобен на този на момичето от снимката и си го харесвам ... Имам го още преди да започна да водя полов живот ,но не се забелязваше толкова ,защото бях по-пълна ,сега като отслабнах личи повече, братовчедка ми е на 8 и има луфт като моя .... Ако имаш малък луфт дори и да отслабнеш и колкото и секс да правиш няма да стане по-голям .. това е моето мнение

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Яко сте изтрещели... От какъв зор искате "дупка" между краката, това е много грозно. Въпреки, че начина на писане на авторката е по-потресаващ, и това - след всяка дума -.-
    Вместо да мисли за луфтове да се ограмоти малко.

Цитирай Първоначално написано от nati768 Виж мнението
    nqma kak da kajesh 4e sme kurvi bez da ni poznavash prosto kazvame 4e ni haresva po-golemiq luft i ne nashte profili sa ozaglaveni "Grugi SEXA"
    Бе я се ограмоти, momi4ence .. малее ....

Нaпрaво кaто четa повечето от коментaрите ми идвa дa се пукнa от смях. Луфт не се получaвa от секс. Дори едно момиче дa имa много слaби крaкa пaк може дa нямa луфт, зaщото хaншa и е много тесен. Всичко зaвиси от тaзa, който обикновенно при момичетaтa е по-широк от нa момчетaтa. Имaм познaтa която е около 50 кг 180 високa и е много слaбa ,но въпреки товa нямa луфт. Другa моя приятелкa е много клющaвa 47 кг/170 см и имa голям луфт ,зaщото крaкaтa и сa криви Х обрaзни и имa широк хaнш.
    Aз също имaм луфт ,но не съм кльощaвa и дaже много хорa го хaресвaт. Никой до сегa не ми е кaзвaл ,че луфтa ми е грозен дaже нaпротив. Луфтa дори създaвa илюзия зa по-слaби крaкa. Нерaзбирaм кое му е крaсивото дa видиш момиче ,което кaто ходи му се търкaт крaкaтa един в друг. Снимките нa момичетaтa с ,,луфтове" кaчени тук сa всъщност рaзкрaчени момичетa, които си мислят ,че тaкa изглеждaт по-слaби, a всъщност сa смешни.

Само за пример http://prikachi.com/images.php?images/704/7896704A.jpg ,не мисля че момичето от снимката е слаботелесно или пък има слаби бедра! както твърдите.. Бих казал че изглежда доста секси и не само да си по бански на плажа ,но и в ежедневието.. Изглежда ,че подсъзнателно кара хората да го свържат първо със секса ,в това число не само мъжете на мен също ми харесва.. И определено не искам мъжете да гледат на мен като на девица ,а луфтът определено не прави това..

само не разбрах кое е секси от това грозно непропорционално тяло ... ако имаш такова тяло , аз като мъж и дори като човек определно няма да те погледна дори...
    а за луфта и няма да коментирам ... ужасен е , няма нищо женствено във формите и .

Луфта на impossible97 е нормален и е добре. От там нагоре ... както и да е , не знам кое момиче би искало да има голям луфт , а не обратното ...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    и аз да затвърдя, че луфт не се получава от много секс. не бъдете невежи. не е и заради криви крака. луфт има, когато момичето е със слаби крака. и с нормален таз, пак може да има луфт. по себе си съдя.

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от Lodos Виж мнението
    Aз също имaм луфт ,но не съм кльощaвa и дaже много хорa го хaресвaт. Никой до сегa не ми е кaзвaл ,че луфтa ми е грозен дaже нaпротив. Луфтa дори създaвa илюзия зa по-слaби крaкa. Нерaзбирaм кое му е крaсивото дa видиш момиче ,което кaто ходи му се търкaт крaкaтa един в друг.
    Аха. В днешно време никой нищо лошо (истината) не ти казва, ако не сте скарани, така че, не очаквай някой да ти каже, че ти е грозен луфта. И поне аз, както ми даваш така сравнение между двете, бих избрала " момиче ,което кaто ходи му се търкaт крaкaтa един в друг" отколкото тази с луфта дето и прави краката да изглеждат по-слаби и пръсеца да и е голям колкото бедрото. Клечки за зъби си имам и в нас.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от iwwocXr Виж мнението
    Изобщо не е вярно!
    Не намери с кого да се заяждаш, запетайката ми си е по-на място от всичко друго в тоя форон.

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Аз съм потресен,първо тоя луфт който показа е супер голям и е супер грозно,
    второ да ти кажа,като искаш да гледат на теб като на кучка,обща,лесна,бройка,
    просто си го кажи,не е нужно да имаш луфт за да те пляскат.
    Ясно е,че акъл нямаш.
    Това което написа в по горните си постове,опитвайки се да докажеш,че не си такава,го обесмисли точно с едно изречение.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И един ден като се омъжиш, не искаш хората да гледат на теб като съвестно момиче, ами да си мислят как те е минал целия град, и че мъжът ти е будала.
    Ще кажа само ,че до тогава имам много време И мисля ,че за всеки би било жалко ,ако не е преживял това което може да вземеш от младостта.. И не виждам нищо лошо в това ,Жената да е имала достатъчно сексуални контакти преди брака..а не да се присети когато не му е времето ,какво е пропуснала и тепърва да се вдетинява с дискотеки ,излизания или да я чукат колегите след някой банкет ,а после да си целуваш детето за лека нощ.. Младостта е за това ,ако ще правиш някакви грешки ,то по-добре да е през нея..Всеки си решава ,може да се правиш на "задръстен" .Аз лично не искам да давам сигнали ,че никой няма шанс с мен и да живея в епруветка..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ...Отначало дори ми се стори, че е разкрачена.
    А тя не е ли всъщнонст? Ужасно е това според мен :д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от InnocentFuck Виж мнението
    Преплувала е Атлантика, седнала върху бъчва или?
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си