Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тц авторке ти нормална ли си ?
За какво ти е по-голям луфт?
Хах ужас. Това е до структурата на костите, а тая на снимката е адски непропорционална. Нагоре тясна а надолу широка. Отначало дори ми се стори, че е разкрачена.
Спокойно, това няма да ти се получи ей така, ама има и други начини да покажеш, че си сексуално активна на обществото.![]()
http://prikachi.com/images.php?images/704/7896704A.jpg според мен си е грозно -_-
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Яко сте изтрещели... От какъв зор искате "дупка" между краката, това е много грозно. Въпреки, че начина на писане на авторката е по-потресаващ, и това -след
всяка
дума
-.-
Е бива ли такива грозни неща да ви харесват и да се стремите към такова нещо :O
http://www.dnes-24.com/wp-content/up...cheta-luft.jpg Аз също имам луфт ,подобен на този на момичето от снимката и си го харесвам ... Имам го още преди да започна да водя полов живот ,но не се забелязваше толкова ,защото бях по-пълна ,сега като отслабнах личи повече, братовчедка ми е на 8 и има луфт като моя .... Ако имаш малък луфт дори и да отслабнеш и колкото и секс да правиш няма да стане по-голям .. това е моето мнение![]()
Нaпрaво кaто четa повечето от коментaрите ми идвa дa се пукнa от смях. Луфт не се получaвa от секс. Дори едно момиче дa имa много слaби крaкa пaк може дa нямa луфт, зaщото хaншa и е много тесен. Всичко зaвиси от тaзa, който обикновенно при момичетaтa е по-широк от нa момчетaтa. Имaм познaтa която е около 50 кг 180 високa и е много слaбa ,но въпреки товa нямa луфт. Другa моя приятелкa е много клющaвa 47 кг/170 см и имa голям луфт ,зaщото крaкaтa и сa криви Х обрaзни и имa широк хaнш.
Aз също имaм луфт ,но не съм кльощaвa и дaже много хорa го хaресвaт. Никой до сегa не ми е кaзвaл ,че луфтa ми е грозен дaже нaпротив. Луфтa дори създaвa илюзия зa по-слaби крaкa. Нерaзбирaм кое му е крaсивото дa видиш момиче ,което кaто ходи му се търкaт крaкaтa един в друг. Снимките нa момичетaтa с ,,луфтове" кaчени тук сa всъщност рaзкрaчени момичетa, които си мислят ,че тaкa изглеждaт по-слaби, a всъщност сa смешни.
само не разбрах кое е секси от това грозно непропорционално тяло ... ако имаш такова тяло , аз като мъж и дори като човек определно няма да те погледна дори...
а за луфта и няма да коментирам ... ужасен е , няма нищо женствено във формите и .
Луфта на impossible97 е нормален и е добре. От там нагоре ... както и да е , не знам кое момиче би искало да има голям луфт , а не обратното ...
и аз да затвърдя, че луфт не се получава от много секс. не бъдете невежи. не е и заради криви крака. луфт има, когато момичето е със слаби крака. и с нормален таз, пак може да има луфт. по себе си съдя.
Аха. В днешно време никой нищо лошо (истината) не ти казва, ако не сте скарани, така че, не очаквай някой да ти каже, че ти е грозен луфта. И поне аз, както ми даваш така сравнение между двете, бих избрала " момиче ,което кaто ходи му се търкaт крaкaтa един в друг" отколкото тази с луфта дето и прави краката да изглеждат по-слаби и пръсеца да и е голям колкото бедрото. Клечки за зъби си имам и в нас.
Аз съм потресен,първо тоя луфт който показа е супер голям и е супер грозно,
второ да ти кажа,като искаш да гледат на теб като на кучка,обща,лесна,бройка,
просто си го кажи,не е нужно да имаш луфт за да те пляскат.
Ясно е,че акъл нямаш.
Това което написа в по горните си постове,опитвайки се да докажеш,че не си такава,го обесмисли точно с едно изречение.
Ще кажа само ,че до тогава имам много времеИ мисля ,че за всеки би било жалко ,ако не е преживял това което може да вземеш от младостта.. И не виждам нищо лошо в това ,Жената да е имала достатъчно сексуални контакти преди брака..а не да се присети когато не му е времето ,какво е пропуснала и тепърва да се вдетинява с дискотеки ,излизания или да я чукат колегите след някой банкет ,а после да си целуваш детето за лека нощ.. Младостта е за това ,ако ще правиш някакви грешки ,то по-добре да е през нея..Всеки си решава ,може да се правиш на "задръстен" .Аз лично не искам да давам сигнали ,че никой няма шанс с мен и да живея в епруветка..