.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Тема: Luft

sladka45
    Guest

Luft

Moje li nqkoi da mi kaje kak da pridobiq po-golqm luft mejdu krakata?? Molq vi kajete mi!! Blagodarq predvaritelno!

nati768
    Guest
    mnogo hora kazvat 4e seksa pomaga..da pomaga do nqkakva stepen no znam 4e ima i nqkakvi uprajneniq za luft no sam se tarsila vneta no ne moga da otkriq nishto takova.. na men sashto mi haresva lufta i az sashto iskam da mi e po golqm no i az kato tebeneznam kak da postigna tova..molq nqkoi koito znae neshto po vaprosa da pishe komentari

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    ей малки курви, кво сте се вманиачили по тея луфтове

nati768
    Guest
    nqma kak da kajesh 4e sme kurvi bez da ni poznavash prosto kazvame 4e ni haresva po-golemiq luft i ne nashte profili sa ozaglaveni "Grugi SEXA"

Град
    столично парче
    познавам много като вас малки трещялки, дето искат да лапат и поемат различни патки

nati768
    Guest
    li4no az moga da ti kaja 4e ne sam takava i sam protiv momi4eta koito pravqt seks sas razli4ni mom4eta

Град
    столично парче
    а каква си

nati768
    Guest
    sega nqma da si pravq reklamacii ne si padam po tova samo shte ti kaja 4e ne sam kurva momi4e koeto pravi seks s edno mom4e ne e kurva

Град
    столично парче
    отначало всички така разправят. пък после се оказва, че са минали половината квартал.

nati768
    Guest
    ee..ne vsi4ki sa taka ima svestni momi4eta

Град
    столично парче
    в това трябва да ме убедят самите те, щото на думи е лесно

nati768
    Guest
    az nqma da te karam da mi vqrvash pak i nqma kak da razberesh dali e taka ili ne

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Според моите скромни наблюдения, с по-голям луфт са момичетата с по-слаби крака, така че..... Колкото до секса и луфта.... Нямам наблюдения да се влияят, но може и аз да не знам
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от nati768 Виж мнението
    sega nqma da si pravq reklamacii ne si padam po tova samo shte ti kaja 4e ne sam kurva momi4e koeto pravi seks s edno mom4e ne e kurva
    Рекламации? Бооже.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nati768 Виж мнението
    nqma kak da kajesh 4e sme kurvi bez da ni poznavash prosto kazvame 4e ni haresva po-golemiq luft i ne nashte profili sa ozaglaveni "Grugi SEXA"
    Поне пиши на български,а не на шльокавица.Ако нямаш български на клавиатурата,смени "4" с "ch"

Повече от фен Аватара на fls63
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Рекламации? Бооже.
    Палец нагоре.

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Поне пиши на български,а не на шльокавица.Ако нямаш български на клавиатурата,смени "4" с "ch"
    Палец нагоре. Да,скъпа поне пиши на български,не забравяй че и ние си имаме азбука и език.

Относно желанието за луфт,sladka45 защо толкова много искаш да имаш?

Каква е тая шльокавица?

Грозно е да имаш луфт, най-често се получава при слаби момичета с криви крака.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Каква е тая шльокавица?

Грозно е да имаш луфт, най-често се получава при слаби момичета с криви крака.
    Не бих казал, по точно въпрос на вкус

Като по-малка съм ходела на Езда през летните ваканции и ми е казвано ,че може да се получи такъв ефект ,ако продължиш да се занимаваш с това.. Като цяло аз мисля ,че по скоро е в таза от колкото в краката..Не знам дали може да се получи със секс ,но всеки го свързва с това и мисля ,че точно в това му е чара!На мен лично също ми харесва..по-скоро е бонус към визията или по-добре да го имаш отколкото да го нямаш ,все пак походката съответно и луфта говори много за една жена в сексуален план независимо от какво се получава.

Мега фен Аватара на tori
    Аве, тва е грозно, ве. Въпрос е на слаботелестност, а не на секс.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Ей , ако госпожата ми по бизнес и търговия види какво смяташ за "Рекламации" и направо ще ти резне главицата .

Само за пример http://prikachi.com/images.php?images/704/7896704A.jpg ,не мисля че момичето от снимката е слаботелесно или пък има слаби бедра! както твърдите.. Бих казал че изглежда доста секси и не само да си по бански на плажа ,но и в ежедневието.. Изглежда ,че подсъзнателно кара хората да го свържат първо със секса ,в това число не само мъжете на мен също ми харесва.. И определено не искам мъжете да гледат на мен като на девица ,а луфтът определено не прави това..

Голям фен Аватара на one
    Цитирай Първоначално написано от Gabi94 Виж мнението
    И определено не искам мъжете да гледат на мен като на девица ,а луфтът определено не прави това..
    честно ли го написа тва хххахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си