.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107

Тема: Luft

Цитирай Първоначално написано от Gabi94 Виж мнението
    Ще кажа само ,че до тогава имам много време И мисля ,че за всеки би било жалко ,ако не е преживял това което може да вземеш от младостта.. И не виждам нищо лошо в това ,Жената да е имала достатъчно сексуални контакти преди брака..а не да се присети когато не му е времето ,какво е пропуснала и тепърва да се вдетинява с дискотеки ,излизания или да я чукат колегите след някой банкет ,а после да си целуваш детето за лека нощ.. Младостта е за това ,ако ще правиш някакви грешки ,то по-добре да е през нея..Всеки си решава ,може да се правиш на "задръстен" .Аз лично не искам да давам сигнали ,че никой няма шанс с мен и да живея в епруветка..
    тук си права за младостта ... живей си е никой не те е спрял. Но това изречение - до тогава има много време ... - сега искаш да имаш луфт като на кон и после като решите да се омъжвате пак ще има как да си събера луфта и да си прибера карантиите ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ще кажа само ,че до тогава имам много време И мисля ,че за всеки би било жалко ,ако не е преживял това което може да вземеш от младостта.. И не виждам нищо лошо в това ,Жената да е имала достатъчно сексуални контакти преди брака..а не да се присети когато не му е времето ,какво е пропуснала и тепърва да се вдетинява с дискотеки ,излизания или да я чукат колегите след някой банкет ,а после да си целуваш детето за лека нощ.. Младостта е за това ,ако ще правиш някакви грешки ,то по-добре да е през нея..Всеки си решава ,може да се правиш на "задръстен" .Аз лично не искам да давам сигнали ,че никой няма шанс с мен и да живея в епруветка..
    Но дотогава да цапа задната седалка на колата на гаджето си с чужди течности..
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Преплувала е Атлантика, седнала върху бъчва или?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Но дотогава да цапа задната седалка на колата на гаджето си с чужди течности..
    Ставаш баnален\a вече с това! Не си била там,не знаеш каква е била ситуацията ,така че не може да се изказваш.. Не знаеш имало ли е секс ,нямало ли е за да говориш..може само да съм му го извадила и момчето просто да не е издържало може да не съм била аз има хиляди възможности ,така че..

Била си иначе щеше да обясниш на гаджето си и той да търси начин да изчисти претното .....

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Била си иначе щеше да обясниш на гаджето си и той да търси начин да изчисти претното .....
    Глупости, била е тя! Как ти хрумна?! Тая сперма е била от извънземно, а Габито е невинно!

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Глупости, била е тя! Как ти хрумна?! Тая сперма е била от извънземно, а Габито е невинно!
    Не бе, тя само му го е извадила и той свършил, нямало е секс, т.е. нямало е изневяра
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Blab
    Всъщност всичко е било заради луфта. Така въздейства на момчетата;

Не бе, тя само му го е извадила и той свършил, нямало е секс, т.е. нямало е изневяра
    Отивам да попипам уя на някой случаен, щом не е изневяра само да пипаш!

Аз лично не искам да давам сигнали ,че никой няма шанс с мен и да живея в епруветка..
    Значи всички имат шанс със теб, или ?

marilyn
    Какво пипане аз смятам напрово някой да ме изчука то не е изневяра

Мега фен Аватара на tori
    Айде, айде, то пък един секс голямата изневяра вече. Да няма да живеем в епруветки пък... Трябва луфт да поддържаме все пак.

Их какви сме, само й завиждаме на госпожата Че сме живели в епруветки :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Аха. В днешно време никой нищо лошо (истината) не ти казва, ако не сте скарани, така че, не очаквай някой да ти каже, че ти е грозен луфта. И поне аз, както ми даваш така сравнение между двете, бих избрала " момиче ,което кaто ходи му се търкaт крaкaтa един в друг" отколкото тази с луфта дето и прави краката да изглеждат по-слаби и пръсеца да и е голям колкото бедрото. Клечки за зъби си имам и в нас.
    Нa теб щом ти хaресвaт момичетa БЕЗ луфт хубaво, всеки имa рaзличен вкус. Двете сa еднaкво слaби просто еднaтa е по-високa и зaтовa е с 2-3 кг по-тежкa, но крaкaтa и нa двете сa еднaкво слaби ,но не сa чaк кaкто ти кaзa клечки зa зъби с еднaкво дебел прaсец и бедро.
    Когaто някой хорa сa скaрaни според мен последното нещо зa което ще тръгнaт дa се обиждaт сa луфтовете.

Их какви сме, само й завиждаме на госпожата Че сме живели в епруветки :Д
    И изглеждаме девствени, щото нямаме луфт.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    И изглеждаме девствени, щото нямаме луфт.
    Живеем в епруветки. Който е девствен е задръстен..

Цитирай Първоначално написано от m_nik Виж мнението
    Значи всички имат шанс със теб, или ?
    Не ми слагай думи в устата! не съм казвала това..Просто не искам да изглеждам ,така сякаш никой няма шанс с мен.. Не мисля ,че тези който се правят на много недостъпни всъщност са щастливи..

Не ми слагай думи в устата! не съм казвала това..Просто не искам да изглеждам ,така сякаш никой няма шанс с мен.. Не мисля ,че тези който се правят на много недостъпни всъщност са щастливи..
    Мацка, не всички сме напреднали като теб.

не може да се придобие, това разстояние е според разположението на бедрените стави в таза !
    колкото и да отслабнеш или нещо друго, няма как.

Значи, ако нямам луфт, съм недостъпна и никой няма шанс с мен?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Значи, ако нямам луфт, съм недостъпна и никой няма шанс с мен?
    Колко сме назад с нещата. И аз нямам луфт. Ем ще си умра сама. НИКОЙ НЯМА ШАНС С НАС !! :/

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Колко сериозни проблеми имат хората обаче...
    Аз не бих искала до мен мъж, който си избира жените по това дали имат луфт или не, остави това дали е красиво/грозно.

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Като по-малка съм ходела на Езда през летните ваканции и ми е казвано ,че може да се получи такъв ефект ,ако продължиш да се занимаваш с това.. Като цяло аз мисля ,че по скоро е в таза от колкото в краката..Не знам дали може да се получи със секс ,но всеки го свързва с това и мисля ,че точно в това му е чара!На мен лично също ми харесва..по-скоро е бонус към визията или по-добре да го имаш отколкото да го нямаш ,все пак походката съответно и луфта говори много за една жена в сексуален план независимо от какво се получава.
    Много си глупава...!

нИмоа повече Какви хора има,ей..

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Колко сериозни проблеми имат хората обаче...
    Аз не бих искала до мен мъж, който си избира жените по това дали имат луфт или не, остави това дали е красиво/грозно.
    Коя жена би искала ...
    То ако луфта определяше дали сме красиви или не ... мале ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си