.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    x231
    Guest

Мисля, че съм бременна, какво да правя?

Здравейте!
    Аз съм момиче на 16 години. Имам притеснения, че съм бременна и ако е така може би съм в 3-тия месец. По принцип имам цикъл, който от Ноември месец е леко странен. Почти не ме боли корема, няма обилно кървене 1-2 дена малко повече и после е леко кафеникаво течение. /което може би се дължи на хормони или това,че бях много стресирана през онзи период/
    Направих 2 теста, единия през Ноември, другия към средата на Януари. И двата бяха негативни.
    Все пак ме е страх, не мога да говоря с никого за това. С приятеля ми като стане въпрос за тази тема и се караме. По принцип не би трябвало да се притеснявам. Пазим се уж..
    Нямам симптомите, които бременните трябва да имат, но ми се струва, че коремчето ми е пораснало.
    Не съм говорила с майка ми, просто не знам какво да 'и кажа и как да 'и го кажа. Накрая може и нищо да ми няма, само да се товаря излишно. И понякога ми се струва, че всичко просто е на психическа основа. Постоянно си повтарям на ум, че няма как, казвам си фактите и пак не си вярвам. :х
    Какво да направя?

Ох, тоя няма ли кой да го банне?!

Авторке, ако си бременна, ще разбереш. Няма как 3 месеца да си имаш цикъл, да си правила тестове и да мислиш, че ти има нещо. Успокой се, щом тестовете са отрицателни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Проблемите ти са на психическа основа. Не си бременна, а цикъла се влияе от емоционалното ти състояние. Успокой се, ти просто сама се травмираш!

Супер фен Аватара на per-dead
    Ако искаш чакай до деветия месец, ако не родиш, всичко е окей. |(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си