- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- С кои потребители на форума бихте искали да се запознаете на живо? :)
ма ти си бил абсолютен пън
значи пледираш че това да Искаш да се запознаеш с 10 момичета те прави много хетеро ли
YoungBloodZ,Dwyd(сори кимчен,все ти забравям числата след името),inewton,indistinct,divergent,М****,Gu ardianAngel,stringtheorypracticist,haritanov,agart ha,Mana.
аз пък не мисля че е нормално периодично да си изкарваш списъците с отчаяни желания с надеждата някой да те съжали и да те потърси след като си го призовал публично
всички тия хора дето търсят съжаление особено от момичета за мен са много долни и неприятни, на такива не може да се разчита за нищо
а жалките опити на М май и въобще не го доближават до мечтаната му цел
то и аз в скайпа си имам само момичета а в уж основния не съм влизал от както завърших щото просто не чатя
казал съм и че обичам да ме ухажват
продължително време
Признавам, че тук, във форума, ми се общува с момичета/жени. Приятели и познати имам - даже ей сега се върнах от Ариана феста, след като с една представителна като бройка коч компания гледахме Полша-Португалия на голУемия екран.
//как се ядосвам, че портокалчовците продължават...
А, ако се чудиш защо точно с тези момичета бих се видял - просто съм се уверил, че са тази, за които се представят. Предполагам, че и ти не би искал да се срещнеш с някой Рабалко, нали? (:
Искам да се запозная на живо със себе си. Голям фен съм си!
Electrа, не те познавам. Не знам и в кой род да се обръщам към теб. Съдейки по избраното от теб име и аватар, то занапред ще те споменавам в ж. род. (:
Любопитно ми е защо проявяваш подобен интерес към мен. (: Почвам да си мисля, че след някой друг ден ще почнеш да ме определяш и като очарователен/обаятелен откачен тип.
Тук е важното да спомена, че по-горе съм написал "бих се срещнал". Възможност, а не намерение. Имал съм възможност да комуникирам с изброените от мен потребителки, да разменя някоя и друга дума с всяка една от тях. С повечето не съм общувал повече от година. Не възнамерявам и да спамя с ЛС-и пощенските им кутии. Не желая да бъда досаден. Вярвам, че ако някоя от тях реши да ми пише нещо, то ще го направи. (:
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.