.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Lightbulb Мнението ви за ..

Мнението ви за Бъглария, народа, политиците и всичко свързано с тази държава ..

Повече от фен Аватара на Meoww
    Мнението ми е изключително негативно. Сърдита съм на народа си. Защо? Защото сме повече от политиците, а те са ни взели страха, вместо да е обратното. Бих искала да отправя една молба, към хората,които ходят на протести,с жалък плакат в ръка, които изобщо не знаят защо са там - МОЛЯ,ВИЖТЕ КАК СЕ ПРАВЯТ ПРОТЕСТИ В ЧУЖБИНА, И ТОГАВА "ПРОТЕСТИРАЙТЕ"!!! И пак ще го повторя... АКО искате да живеете нормално,като европейци, с нормални заплати,нормални условия , в нормална държава - то... трябва да се обединим и да свалим правителството , НО НЕ С ПЛАКАТИ И КОНЦЕРТИ, а с ПУШКИ И БОМБИ ,ако трябва ! Вижте как е в чужбина...Политиците имат страх от народа, защото ТОЙ Е ПОВЕЧЕ от тях, а тук е обратното. Българите сме едни глупави,жалки хора. Кой като нас ще гласува всяка година за едни и същи мухльовци? Няма такива никъде другаде. За да се оправи България, първо, всичко бай-ганьовско трябва да се изкорени. Трябва народът да се обедини, и това може да стане много лесно и бързо, но никой не го иска. Пътувам често в чужбина и хората са си направили живота изключително лесен и изгоден, защото имат глави на раменете си. Тук всеки гледа своето, сякаш има милиони, милиарди, а всъщност зависи от всички други... Единственото ми желание е, да дойде президент чужденец от хубава страна като Германия или Австрия, който да изкорени българския прост манталитет и да направи България модерна страна, лесна за живеене, а хората да станат по-приветливи едни към други.

Цитирай Първоначално написано от Meoww Виж мнението
    Мнението ми е изключително негативно. Сърдита съм на народа си. Защо? Защото сме повече от политиците, а те са ни взели страха, вместо да е обратното. Бих искала да отправя една молба, към хората,които ходят на протести,с жалък плакат в ръка, които изобщо не знаят защо са там - МОЛЯ,ВИЖТЕ КАК СЕ ПРАВЯТ ПРОТЕСТИ В ЧУЖБИНА, И ТОГАВА "ПРОТЕСТИРАЙТЕ"!!! И пак ще го повторя... АКО искате да живеете нормално,като европейци, с нормални заплати,нормални условия , в нормална държава - то... трябва да се обединим и да свалим правителството , НО НЕ С ПЛАКАТИ И КОНЦЕРТИ, а с ПУШКИ И БОМБИ ,ако трябва ! Вижте как е в чужбина...Политиците имат страх от народа, защото ТОЙ Е ПОВЕЧЕ от тях, а тук е обратното. Българите сме едни глупави,жалки хора. Кой като нас ще гласува всяка година за едни и същи мухльовци? Няма такива никъде другаде. За да се оправи България, първо, всичко бай-ганьовско трябва да се изкорени. Трябва народът да се обедини, и това може да стане много лесно и бързо, но никой не го иска. Пътувам често в чужбина и хората са си направили живота изключително лесен и изгоден, защото имат глави на раменете си. Тук всеки гледа своето, сякаш има милиони, милиарди, а всъщност зависи от всички други... Единственото ми желание е, да дойде президент чужденец от хубава страна като Германия или Австрия, който да изкорени българския прост манталитет и да направи България модерна страна, лесна за живеене, а хората да станат по-приветливи едни към други.
    +1 !

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    За съжаление това няма да стане, след 40 години ние ще сме малцинство в собствената си държава, защото ония братя с калифорнийския тен, се люпят като в птицекланница. Българина все повече се устремява към живот извън България, защото тук нещата няма да стават по-добре, а обратното. Все по-тежко ще става да издържаме братята.

На мен хич не ми се ще да живея в друга държава, но натисне ли ме живота тук, ще стана и аз гурбетчия.....

А относно български народ, ние сме една заспала пасмина, която е заспала още, когато сме били под робство.
    Тук средно положение няма, за да обеднява толкова народа и да няма средна класа, означава че богатите стават още по-богати, гледащи само техния интерес.

И Meoww, разбрахме че ходиш в чужбина, няма нужда да го пишеш във всеки твой пост.

Хаха, далеч не съм целяла да занимавам някой със себе си. Просто давам за пример чужденците, защото са умни хора, за разлика от нас.

Град
    Ние също сме умни, ако следиш какво се случва, постоянно печелим световни олимпиади с мозъците си, много български умове са дръпнати от щатите и други световни сили....

И мога да ти кажа, че чужденците, на които така лежиш са 3 пъти по-глупави от нас, когато българи се запишат в тамошните училища, те винаги са с 1-2-3 години нагоре, отколкото са били в България.

Масово чужденците се изказват, било то по география или друга наука, като Златка, "Англия е столицата на Великобритания."

VinDiesel - като типичен българин се изказа. Всички българи изтъкват победите на България през 90те години, и каква е била по времето на Тодор Живков...а защо никой не се гордее с България СЕГА?! СЕГА, СЕГА е важното...НЕ ПРЕДИ. Ясно е,че преди е имала авторитет като другите страни сега, но СЕГА , НА ТОЗИ ЕТАП , този авторитет отдааавна го няма. И естествено,че следя спортните ни победи, но това не ни прави по-умни. Спорта не ни прави по-умни, нито бокса, нито футбола, нито каквото и да е било от това. Важно е какво имаме в главите си. Ако сме по-умни, както ти смяташ - защо всяка година сме на един и същи хал? Защо живеем в бедност? Защо ни потурчват с всеки изминал ден? Защо ние работим за чужденците, а не те за нас? Защо сме принудени да вършим мръсната работа на чужденците, да гледаме стари баби, да чистим тоалетни, да живеем в каравани, вместо да си живеем в нас , в лукса и някой друг да ни прислужва? Мога да ти изброя още куп причини, но няма да го направя, защото отдавна съм се убедила,че българина си е доволен от живота , който води и не изпитва необходимост да го променя. Точно и поради тази причина сме на това дередже. И ще бъдем още мноого години. И само да вметна, че аз живея в България,а не в чужбина. Просто имам възможност да пътувам по-често.

Град
    Защо винаги жените имате способността, да четете само първите 2 думи от изречението.....

Ние също сме умни, ако следиш какво се случва, постоянно печелим световни олимпиади с мозъците си, много български умове са дръпнати от щатите и други световни сили
    Тук имах предвид, олимпиади по математика, физика, химия и други сложни науки, ти ми говориш за спорт, който аз така и не съм зачекнал в горния си пост.
    Умовете ни ги печелят в момента!

Точно за Тодор Живков недей да приказваш, защото много неща явно не са ти ясни за него и неговото управление.

Защо ние работим за чужденците, а не те за нас? Защо сме принудени да вършим мръсната работа на чужденците, да гледаме стари баби, да чистим тоалетни, да живеем в каравани, вместо да си живеем в нас , в лукса и някой друг да ни прислужва? Мога да ти изброя още куп причини, но няма да го направя, защото отдавна съм се убедила,че българина си е доволен от живота , който води и не изпитва необходимост да го променя.
    Защото сме мързеливи, има хора които с 200 лева, ще направят бизнес, ако не са мързеливи и отдадени на това което искат да постигнат. Тези които ги мързи да изкарват пари, живеят с някакви пари, дават много от тях за алкохол и цигари, а после няма пари за ядене..........
    И тоя и ония им е крив, че по цял ден пият, и нищо не правят ...
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-02-2015 на 20:31

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Просто имам възможност да пътувам по-често.
    Продължавай да го пишеш във всяка тема, означава, че нямаш други качества, които да демонстрираш .

" Единственото ми желание е, да дойде президент чужденец от хубава страна като Германия или Австрия, който да изкорени българския прост манталитет"

Живееш в България, ама май не си наясно какви са изискванията за президент и всъщност до къде се простира властта му.

Постовете ти са абсолютно посредствени и това, че си ходила на няколко ексурзии - много хубаво, ама и една книжка не си прочела, нито един местен вестник , само стоиш и хейтваш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Точно за Тодор Живков недей да приказваш, защото много неща явно не са ти ясни за него и неговото управление.
    Недей, ще се разпени или ще се отегчи. То не е нужно да й е ясно, кат бай Ганьо, видяла малко свят и със селските изцепки започна тук, пък хейтва останалите.

+ Мисля, че има по-сериозни проблеми сега:

Някой знае ли някакъв спрей или нещо подобно, което да запечатва фон дьо тена и да не цапа дрехите, да не се размазва и разтича през лятото? Проблема е,че имам бели стрии в някои sexy части по тялото,които се налага да прикривам с фдт. Що-годе успявам, ама е адски изтощително постоянно да внимаваш да не си изцапаш дрехите, да не ти се размаже или изтрие грима.
    Последно редактирано от NomNomNom : 02-02-2015 на 20:30
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Продължавай да го пишеш във всяка тема, означава, че нямаш други качества, които да демонстрираш .

" Единственото ми желание е, да дойде президент чужденец от хубава страна като Германия или Австрия, който да изкорени българския прост манталитет"

Живееш в България, ама май не си наясно какви са изискванията за президент и всъщност до къде се простира властта му.

Постовете ти са абсолютно посредствени и това, че си ходила на няколко ексурзии - много хубаво, ама и една книжка не си прочела, нито един местен вестник , само стоиш и хейтваш.
    Тя е ходила само в президентски държави, от къде да знае, че при нас властта е в министър-председателя.

Nom ли си, Gnom ли си, не ме интересува, ама хейтърката си ти, че и пост от друга тема ми изкарала. Вин Дизел - нямаше нужда да молиш момите за помощ да тръгват да те защитават.
    Относно четенето на книги - със сигурност имам повече книги от теб. А това да пействаш пост от друга тема, която няма нищо общо с тази показва колко си злобна *по български*.
    Последно редактирано от Meoww : 02-02-2015 на 20:55

Nom ли си, Gnom ли си, не ме интересува, ама хейтърката си ти, че и пост от друга тема ми изкарала. Вин Дизел - нямаше нужда да молиш момите за помощ да тръгват да те защитават.
    Относно четенето на книги - със сигурност имам повече книги от теб. А това да пействаш пост от друга тема, която няма нищо общо с тази показва колко си злобна *по български*.
    Ти си мажи гъза с фон дьо тен, нека аз си бъда злобна по български
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Вин Дизел - нямаше нужда да молиш момите за помощ да тръгват да те защитават.
    Ние жените така се подкрепяме, все пак аз съм футболист, който ходи на фитнес, демек за теб съм женствен гей.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ти си мажи гъза с фон дьо тен, нека аз си бъда злобна по български
    такава ме кефиш

NomNomNom - толкова си куха, че дори не ме разбра какво ти казах. Някъде да съм написала,че ще си мажа г*за с фон дьо тен, а мършо ? Не можеш два реда да напишеш по темата, а ровиш в постове,които нямат нищо,ама нищо общо със темата.

За съжаление това няма да стане, след 40 години ние ще сме малцинство в собствената си държава, защото ония братя с калифорнийския тен, се люпят като в птицекланница. Българина все повече се устремява към живот извън България, защото тук нещата няма да стават по-добре, а обратното. Все по-тежко ще става да издържаме братята.
    Прав си за съжаление. Просто не мога да приема, че собствената ни държава е срещу нас. Българите сме тези, които ще си определяме правилата тук! Как може един мангал да получава повече от нас, а за нас ?? Какво за нас ??? Трохите ли .. ?? Те циганите знаят само думичката "расизъм". Просто тези индивиди не трябва да ги има !! Не стига, че ние ги храним, а те ни убиват, грабят и изнасилват ..... НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО !!!! Какво се случва по дяволите .....
    В България, ако си циганин, държавата ти помага да оцелееш!
    Ако си българин, НЕ!!!!!!??????
    .................................................. .................

Хаха, далеч не съм целяла да занимавам някой със себе си. Просто давам за пример чужденците, защото са умни хора, за разлика от нас.
    Права си !
    Като се запознавам с някой руснак, ме е срам да кажа ,,Я из Болгарии'' ....... срам ме е от държавата .....

Стига сте се обиждали де .. !!!

Да. да .да продалжавай само така/

нов фердинант. а?

а ти на просести колко пъти ходи?
    Украинците и сирийците с протести къде се вкараха?
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-03-2015 на 17:50

NomNomNom - толкова си куха, че дори не ме разбра какво ти казах. Някъде да съм написала,че ще си мажа г*за с фон дьо тен, а мършо ? Не можеш два реда да напишеш по темата, а ровиш в постове,които нямат нищо,ама нищо общо със темата.
    От онези дни четох някаква статия, че жените си избелват и дупката на гъза, я виж дали не ти е по-тъмничка, може и там фдт да сложиш

Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

едните с НАТО, другите с Русия и хайде война

Ние жените така се подкрепяме, все пак аз съм футболист, който ходи на фитнес, демек за теб съм женствен гей.
    Пхахаха и тоз пост го видях
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Стига сте се обиждали дее ..

(rofl) Може ли да ми цитираш къде точно съм ти казала,че си гей? Виждам,че отчаяно търсиш моето внимание и моята оценка за външния ти вид,което говори,че самочувствието ти е по-ниско и от тревата. Явно само в очите на ученички можеш да се издигнеш, щом си се регистрирал тук. Не знам колко пъти още трябва да повторя да не ме занимаваш със себе си? А сега ако ще започнеш да ме цитираш какво ми е мнението за някакви момчета, към които така отчаяно искаш да се приобщиш, забрави... няма по-отегчително от мъж с ниско самочувствие.

Nom - Дупката ми е бяла, що да не би твоята да е черна,че даваш съвети от личен опит? Виждам, че имаш лесбийски наклонности, само че няма да те огрее.
    Последно редактирано от Meoww : 02-03-2015 на 18:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си