.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Meoww Виж мнението
    Просто имам възможност да пътувам по-често.
    Продължавай да го пишеш във всяка тема, означава, че нямаш други качества, които да демонстрираш .

" Единственото ми желание е, да дойде президент чужденец от хубава страна като Германия или Австрия, който да изкорени българския прост манталитет"

Живееш в България, ама май не си наясно какви са изискванията за президент и всъщност до къде се простира властта му.

Постовете ти са абсолютно посредствени и това, че си ходила на няколко ексурзии - много хубаво, ама и една книжка не си прочела, нито един местен вестник , само стоиш и хейтваш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Продължавай да го пишеш във всяка тема, означава, че нямаш други качества, които да демонстрираш .

" Единственото ми желание е, да дойде президент чужденец от хубава страна като Германия или Австрия, който да изкорени българския прост манталитет"

Живееш в България, ама май не си наясно какви са изискванията за президент и всъщност до къде се простира властта му.

Постовете ти са абсолютно посредствени и това, че си ходила на няколко ексурзии - много хубаво, ама и една книжка не си прочела, нито един местен вестник , само стоиш и хейтваш.
    Тя е ходила само в президентски държави, от къде да знае, че при нас властта е в министър-председателя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си