.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    така , да те питам колко време имаж стаж в залата , та ще ми говореш , че зареждащите дни според твойте думи са излишни, аз мога да ти кажа , че за жените специално те са от ГОЛЯМО значение , защото ако не си се досетил , те имат един особен период в месеца, при който е недопустимо да не приемат захари и най-вече енергийни източници какъвто е шоколадът. До колкото до никомасленото мляко , съдържа доста по-малко лактоза (млечните захари) и е препоръчително да се приема при хора които са на диета , особенно при ендоморфна структура на тялото каквато предполагам , че е и автора

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от marian.dimitrov3 Виж мнението
    така , да те питам колко време имаж стаж в залата , та ще ми говореш , че зареждащите дни според твойте думи са излишни, аз мога да ти кажа , че за жените специално те са от ГОЛЯМО значение , защото ако не си се досетил , те имат един особен период в месеца, при който е недопустимо да не приемат захари и най-вече енергийни източници какъвто е шоколадът. До колкото до никомасленото мляко , съдържа доста по-малко лактоза (млечните захари) и е препоръчително да се приема при хора които са на диета , особенно при ендоморфна структура на тялото каквато предполагам , че е и автора
    Аз ще спра да ти говоря, тъй като знанията ти се базират от 1970 година до 1990. Точно стажанти като теб, 30 минути ме разпитват на каква химия съм, и че без химия няма как да съм постигнал това, за толкова време......От такива стажанти най-много ме е страх, особено, когато дават съвет, без да са много наясно с материята. Ендоморф и шоколад?????(тук се изцепи много жестоко.) Видях че имаш голям напредък, от стажа в залата, екстремно напреднал си в областта на корема.....

Последно редактирано от VinDiesel : 02-12-2015 на 23:44

първо , това че не тренирам корем не означава , че не знам как се тренира , всичко с времето си ,сега съм наблегнал на силовите упражнения но не съм длъжен да ти давам отчет
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Да започнем с млякото 0,1 процента например - Тези млека, съдържат мляко, колкото аз съм негър.
    От 5000 коремни преси на седмица файда няма, даже коремната мускулатура ще намалее драстично, тези коремни преси, които съм описал са напълно достатъчни, че и повече.
    Спринтовете + бавно тичане, са високо интензивна интервална тренировка, която топи повече мазнини и стяга мускулите.
    Относно зареждащите дни, някой хора имат 1 такъв на седмица, други на месец, а трети въобще нямат такъв ден.
    Организма се нуждае от полезна храна, която не е консервирана и правена в лаборатория. Хляб в зареждащ ден ??? Оо

Първо да прави кардио(тичане), после да прави коремни преси и другите упражнения????????

И накрая като не може да стане от леглото, ще я вдигнем с лебедка. И след като тича 30 минути, прави упражнения за корем, накрая пак ще я вдигнем с лебедката да поскача още 20 минути на въже.

И накрая ще остане само кокали и мазнини.
    със лебедката ще я вдигат първата седмица , свикне ли тялото с натоварвнето повярвай ми тя ще вдига лебедтки другото за скачането на въже ако не е изтощена от планка, който е основата и завършека на една така добра тренировка ме съмнява да може да скача на въже , но не знам нито в каква форма е нито издръжливостта така че колега не виждам къде е смешното да се започне с кардио и после с базовите упражнения ?????? щом твоя стаж е по-дълъг и богат от моя би ли ми споделил какъв бешше аргумента ти за пряното мляко , че май наистина ще се окажеш негър , защо 0,1% да не е мляко ? хаха отлични критики и аргументи лека вечер няма кво да споря повече с теб

http://prikachi.com/images.php?nexti...ag=teenproblem като гледам и ти си добре в областта на корема

Град
    първо , това че не тренирам корем не означава , че не знам как се тренира , всичко с времето си ,сега съм наблегнал на силовите упражнения но не съм длъжен да ти давам отчет

със лебедката ще я вдигат първата седмица , свикне ли тялото с натоварвнето повярвай ми тя ще вдига лебедтки другото за скачането на въже ако не е изтощена от планка, който е основата и завършека на една така добра тренировка ме съмнява да може да скача на въже , но не знам нито в каква форма е нито издръжливостта така че колега не виждам къде е смешното да се започне с кардио и после с базовите упражнения ?????? щом твоя стаж е по-дълъг и богат от моя би ли ми споделил какъв бешше аргумента ти за пряното мляко , че май наистина ще се окажеш негър , защо 0,1% да не е мляко ? хаха отлични критики и аргументи лека вечер няма кво да споря повече с теб
    И когато тялото и привикне с този режим на натоварване, и мине в "застой" ще бяга по 3 часа, после 1 час ще прави упражнения, и пак я вдигаме с лебедката, да си подскача с въженцето към 40 минути.
    И отново ти казвам, като не знаеш как се прави това мляко с 0,1% масленост спри да спориш, има хора, които може би специално за това, знаят малко повече от теб. Лека нощ
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-12-2015 на 23:57

Град
    http://prikachi.com/images.php?nexti...ag=teenproblem като гледам и ти си добре в областта на корема
    Мда предвид че още не ходех на фитнес, тогава си бях наистина добре.

Ти ако си с дънки, колан и се сгънеш така, "Мишелин" ряпа да ядат.

дай някоя актуална тогава да видим що за "релефен" корем имаш хаха , а за млякото още не съм чул какво му е нали си специялист по тема хранене , трениране , упражнения и лебедки хаха айде и двамата да направим по 1 снимка на открито да видим кой има по-хубав корем , много добре знаеш , че във фитнеса след тренировка , на подходящите огледала изглеждаш доста по-релефен умишлено сниката ти е във финтеса на огледалото колко кг си ? не ми изглеждаш толкова здрав на другите снимки , странно защо ? виж тренирай си няма лошо , но ако обичаш недей да ми се надуваш , поддържай там някъв стандарт , учи нови неща за храненията , ама ако обичаш не ме забърквай в някви филми че едва ли не си фитнес инструктор и си някъв над нещата , спри да се надуваш и слез малко на земята , недей да говориш на момичето да пие високо калорично мляко щото от такива като тебе затва тя не може да отслабне от специялисти като теб , айде "билдър номер 1 " не ме занимавай с комплексарките ти истории , фкарай си филмите не на мен , щото при мене не минават, ей такива девойки като тва момиче може да ти вярват и някой начинаещ , нали все пак си "мр.олимпия" на тази снимка хахаххахауахахуа , лека нощ приятелю не искам да се разправяме повече пиши си ти каквото знаеш , аз си пиша квото знам , даваме съвети и това е

Град
    дай някоя актуална тогава да видим що за "релефен" корем имаш хаха , а за млякото още не съм чул какво му е нали си специялист по тема хранене , трениране , упражнения и лебедки хаха айде и двамата да направим по 1 снимка на открито да видим кой има по-хубав корем , много добре знаеш , че във фитнеса след тренировка , на подходящите огледала изглеждаш доста по-релефен умишлено сниката ти е във финтеса на огледалото колко кг си ? не ми изглеждаш толкова здрав на другите снимки , странно защо ? виж тренирай си няма лошо , но ако обичаш недей да ми се надуваш , поддържай там някъв стандарт , учи нови неща за храненията , ама ако обичаш не ме забърквай в някви филми че едва ли не си фитнес инструктор и си някъв над нещата , спри да се надуваш и слез малко на земята , недей да говориш на момичето да пие високо калорично мляко щото от такива като тебе затва тя не може да отслабне от специялисти като теб , айде "билдър номер 1 " не ме занимавай с комплексарките ти истории , фкарай си филмите не на мен , щото при мене не минават, ей такива девойки като тва момиче може да ти вярват и някой начинаещ , нали все пак си "мр.олимпия" на тази снимка хахаххахауахахуа , лека нощ приятелю не искам да се разправяме повече пиши си ти каквото знаеш , аз си пиша квото знам , даваме съвети и това е
    Да си мислил преди да оплюваш чуждо мнение. Трябва да знаеш че има хора, които знаят малко повече от теб(не визирам себе си). Не съществуват само две мнения, твоето и грешното. Щом през първия месец(20 фитнес тренировки) успях, да сваля 5 кг и се пооформих, значи имам някаква представа, от тренировки и какво мляко да консумирам. Когато и каквото е трябвало да уча, аз съм учил и имам документ за това нещо. Вземи си първо дипломата за средно образование, още си млад и зелен, да спориш с хора на моите години. Във фитнеса има едно огледало, всички на него се снимаме, защото ни прави малко по-добре от Арнолд. И да, ей сега ставам и си правя актуална снимка за теб. Това ми е последния коментар за теб, кон с капаци чуждо мнение не цени.
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-13-2015 на 09:18

Глупости ама пълни глупости и кой казва че е било недопустимо ахаах
    За протокола аз сладко не ям и не не е поради заболяване а просто защото не обичам сладко .Случва се много рядко да хапна нещо.И никога не съм имала някакви проблеми или смущения в цикъла само защото не поемам никаква захар.Кой те е излъгал че жените не могат без сладко и то е жизнено важно за тях не знам.

anonymous708973
    Guest
    Абсолютно, някой може ли да ми обясни логиката? (Аз питам пък като зависима от шоколада).
    И от менструации разбирате вече, направо... По време на кървенето трябва да се приема желязо, от какъв зор специално захари? Да не ви е идеята, че се губи кръв и пада кръвното? Щото не знам дали знаете, ама ние не течем по литър на ден.

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно, някой може ли да ми обясни логиката? (Аз питам пък като зависима от шоколада).
    И от менструации разбирате вече, направо... По време на кървенето трябва да се приема желязо, от какъв зор специално захари? Да не ви е идеята, че се губи кръв и пада кръвното? Щото не знам дали знаете, ама ние не течем по литър на ден.
    Не слагай и мен в това твърдение , това го каза колегата, нека той да ти го обясни, аз по теми които не съм компетентен, акъл не давам.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Нямаме нужда от шоколада наистина, но по мои наблюдения (при тези от нас, които обичат шоколад) наистина ни се хапва по време на цикъл. Не е физическа нужда обаче.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Докато четох единственото, което ми беше в главата беше израза "ебати тъпите сополи". Мариански, спри да пишеш и да се излагаш, лек. Тия глупости дето лафиш са толкова остаряла информация, че направо ми се досра. Тоя тип кардио и тая програмка и като цяло всичкото, което си писал е било валидно преди около 30-40 години, когато хората не са знаели повече за телата си, биомеханиката и т.н.

Дизеле, смени фитнеса или тренирай по друго време Ако за тези резултати от снимката са те питали на ква химия си, значи нямаш правилната обстановка за трениране

Млякото под 3% някъде е помия. Разреждат го супер много, за да се получи, затова е боклук. Ако вярваш, че не трябва да се приемат мазнини докато се чисти, значи просто си тъп гъз, който минимална представа няма от диети. Спри да пишеш и сложи край на излагацията.

Другите неща, които дизела каза бяха що годе доста верни.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Докато четох единственото, което ми беше в главата беше израза "ебати тъпите сополи". Мариански, спри да пишеш и да се излагаш, лек. Тия глупости дето лафиш са толкова остаряла информация, че направо ми се досра. Тоя тип кардио и тая програмка и като цяло всичкото, което си писал е било валидно преди около 30-40 години, когато хората не са знаели повече за телата си, биомеханиката и т.н.

Дизеле, смени фитнеса или тренирай по друго време Ако за тези резултати от снимката са те питали на ква химия си, значи нямаш правилната обстановка за трениране

Млякото под 3% някъде е помия. Разреждат го супер много, за да се получи, затова е боклук. Ако вярваш, че не трябва да се приемат мазнини докато се чисти, значи просто си тъп гъз, който минимална представа няма от диети. Спри да пишеш и сложи край на излагацията.

Другите неща, които дизела каза бяха що годе доста верни.
    Във фитнеса има и доста яки гардероби, на фона на тях, аз съм декоративно петле, не е лош фитнеса, но идват и много откачени хора. Има 1 пич, който все се засичаме, когато аз имам "Legs day". До сега 4 пъти ме е питал на какъв "Fat burner" съм, защото ме гледа че само аз от цялата зала съм потен. Аз му обяснявам 4 пъти, че не вземам нищо, и че се потя защото правя крака и блъскам килограми, но той всяка седмица си ме пита едно и също, мисля следващия път, ако ме пита отново, да му отговоря нещо, проблема е, че от хранителни добавки и химия, абсолютно нищо не разбирам.

И внимавай, защото Мариан Шварценегер сега ще те награби теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си