Здравейте!

Ще започна с това, че проблемът ми са килограмите, тежа 59 кг. Висока съм 166 см. знам,че килограмите ми са в норма, но аз не се чувствам комфортно, а и най-важното е човек да се обича, но не харесвам паласките и коремчето, които имам, а и краката ми се клатят. Омръзна ми лятото да нося дънки. Искам да обличам поли,рокли,къси панталони и да се чувствам добре. Опитвам се да отслабвам постепенно, защото ако го направя изведнъж после лесно ще ги кача. Целта ми е да сваля 9 кг. да имам плоско коремче и тънки крака. Започнах да изграждам хранителен режим. На закуска ям сандвич с ръжен хляб, не ям нищо от бяло брашно като паста, бял хляб, избягвам сладкото ям само черен шоколад, ям много плодове и зеленчуци, не ям полуфабрикати. Ходя умерено по около 100 мин. на ден, правя 150-200 коремни преси, 100 полуклека. Като цяло опитвам се да се храня здравословно. Ям колбаси, яйца, мляко с трици. Опитвам се в рамките на 3 месеца да сваля 9 кг. Моля Ви споделете вашето мнение, ще успея ли и ако някой има още препоръки как да постигна целта си, моля да пише. Да не забравя да спомена, че съм на 15 и не искам да спазвам диети, с който да гладувам.

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!