- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как го запознахте с вашите?
Запознаха се на един рожден ден на един малък член на семейството. Беше в ресторант, но ние с него тогава все още се правехме на просто приятели, криехме отношенията си. Майка ми веднага ме е усетила, 100%, доста ме разпитва след това за него, макар че имаше още няколко мои приятелки там тя някак е уловила погледите ни и беше убедена, че между нас има нещо, макар да стояхме на разстояние един от друг тогава. Иначе мнение един за друг - ок, нали не могат да си говорят, тя не говори английски, той български знае 2-3 думиИначе след това ни е виждала много пъти заедно само двамата, не ме е питала втори път какво става, то й е ясно на жената... С баща ми не съм го запознавала, а до колкото знам и баща ми не е на ТИ с английския, може ако помни нещо на испански все пак да се разберат
Но аз баща си го виждам един път годишно, така че тая среща може да не се състои в близките години, а кой знае дали ние още ще сме заедно тогава
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....