- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам юздичка на пениса си.
Здравейте, на 22 съм .. имам юздичка на пениса (една ципа под главичката, която при обелване на пениса боли).
Знам, че това е доста срещано и нее проблем ако не пречи. Само че на мен ми е неловко защото се забелязва, когато момичето иска да направи орална любов и натисне да обели пениса ми и главичката се огъва на долу.. също така и при по силен натиск ме боли.. 1 см да беше по дълга .. Прави се лека операция при която се срязва, дори на някой им се е скъсвала при работа с пениса.. Искам да попитам, дали ако я цепна аз дали няма да прекъсна някой нерв ? Като гледам е само кожичка.. Нямам никакви пари за да ида на доктор, а и не искам да казвам на нашите.. доста е неловко..
Искам да ви питам, ако срежа сам юздичката
ето тука..
ще бъде ли проблем? щом на някой им се е късала при натиск не би трябвало да има проблем и при срязване..
Със сигурност това е най-удачно.. но вече казах, че това е малко трудно сега за мен.. се пак тази манипулация е елементарна .. само да се среже кожичката защото е къса..
Хирург -> скалпел -> шев -> след около месец си като нов.
Ходи го оправи, защото иначе вероятността да се скъса е голяма и тогава може да си докараш доста големи проблеми. Ако я срежеш сам (да се чуди човек колко си неук, че да ти хрумне такова нещо) тя ще зарасне лошо, не там където трябва и може след това да не можеш хич нищо да правиш. Не бъди с акъл на 12 годишен, отиди на лекар.
Едит: посмях се на картинката.
Ако те боли и създава дискомфорт, трябва да се среже, но от лекар! Не я режи сам, защото може да изтече много кръв, няма да знаеш как да я зашиеш, със сигурност ще боли и може да я инфектираш! Не прави глупости - отиди на лекар!
Какъв месец?! Въстановяването след френулутомия е 10-14 дена най-много!
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0
Прочети. Иди при личната за направление, намери си уролог-хирург и действай. След 2 седмици няма да помниш, че си се оперирал (не че докато зараства разбираш много, даже и самата операция едвам я разбираш) и до колкото помня не плащаш нищо, освен за направление.
Цепи, цепи... После ше се чудиш къде ти е изпопадала оная работа. Бива ли толко неграмотни, бе?! Айде, разбирам пиърсинг вкъщи, инжекции, превръзки на рани ама да си правиш операция сам на себе си, е не мога! 6 години чичко доктор учил, после за да стигне до "доктор" е практикувал няколко още, след тва е правил години и години име, а накрая някакъв льоьо ш си реше пандосеялника сам.
Доктор Хаус си вадеше тумори от крака сам, така че не виждам какъв е проблема авторът да се оперира сам.
Авторе, защо лъжеш за възрастта си? Един 22-годишен (ако не иска) не е длъжен да споделя на родителите си такива неща. На колко си? 16?