- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация
И моето желание тогава е голямо, но мисълта, че може и двамата да сме омацани с кръв не ми допда. Правила съм анален. О![]()
Правил съм го без презерватив, усещатнето за мен беше същото, за нея незнам...
Пробвайте![]()
Ай стигате де!!! Ужас!! Ще каже човек, че 7 дена не можете без секс и от това зависи живота ти!! Нито свирки нито анален нито вагинален не правя като съм циклична!! Гнусно ми е ще повърна!!!
Ужас = хора, които не ги е гнус от собствената им анатомия и фертилност, благодарение на която в последствие създаваш живот.
По темата - да, и двамата не обръщаме внимание на това и не е проблем. Аз болки нямам и само през втория-третия ден има повече кръв, но просто се слага една кърпа, както вече казаха. Просто не е фактор, който да променя нещо.
Аз позлвам меки тампони-за секс,спорт,плуване и т.н иначе ме е страх,че ще стане ,,кървава бяня" наоколо,а в банята не ми харесва.Аз не мисля,че съм по-възбудена в този период,не е различно от в другите дни.
По какъв начин правиш секс с тампон?
Ако ти го слагат в гъза и не е по-различно от останалите дни...олеле
Тампони за секс, wtf.
Кръвта на здрав човек е стерилна, тъй че не виждам нищо гнусно. Стига предразсъдъци.
Тя кръвта ти, ако беше фул с бактерии, отдавна да си умрял/а в най-краен случай. Това, че е подходяща хранителна среда за патогенни микроорганизми не значи, че в нея физиологично има такива. А менструалната кръв кво съдържа? Кръв и лигавица. Стерилни. Най-много да полепне някоя бактерия по пътя й през влагалището, но там те са нормални. Никой иначе нямаше да прави орална хд
Вярно е, само където по време на менструация жената е с понижен имунитет към инфекции.
Лющи се маточен слой и жлезисупеер
Представи си в университета са ни го казвали.
Все още не мога да разбера, как прави секс с тампон хаха
Имуносупресия, дължаща се на менструалния цикъл :о Цяло чудо е, че още съм жива.
после как има жени, които ги е гнус от червеи