.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    мм изглежда е бил честен, ми ко да се праи
    забелязал е, че го няма все пак
    по-добре малко по-късно отколкото никога, или просто са му много неща на главата и затова не е обърнал внимание(Не е добре да изключваме и възможността кучето да не е Негово!!!!, а Бездомно или на някой Негов Приятел!)
    отделно, защо си мислиш, че американците нямат подобни постъпки ?
    защото дори странно да ти прозвучи на мен ми изглежда като типично американска

! Това, че се е държал по начин по който версията му да изглежда доста достоверна, не означава непременно и задължително, че е 100% вярна . ! Особено когато става въпрос за любов към животните проявена от страна на човека към тях . - тогава някак си човек прави нещо като безусловна любов, а от там идва връзката, че този човек обича прирдата(който помага на животните), а Бог е Природата, Според мен може да се каже, че във всичко което ни заобикаля има Божия намеса, а и в нещата които ни се случват .
    Последно редактирано от fire_magic : 02-08-2015 на 01:44

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    мм изглежда е бил честен, ми ко да се праи
    забелязал е, че го няма все пак
    по-добре малко по-късно отколкото никога, или просто са му много неща на главата и затова не е обърнал внимание(Не е добре да изключваме и възможността кучето да не е Негово!!!!, а Бездомно или на някой Негов Приятел!)
    отделно, защо си мислиш, че американците нямат подобни постъпки ?
    защото дори странно да ти прозвучи на мен ми изглежда като типично американска

! Това, че се е държал по начин по който версията му да изглежда доста достоверна, не означава непременно и задължително, че е 100% вярна . ! Особено когато става въпрос за любов към животните проявена от страна на човека към тях . - тогава някак си човек прави нещо като безусловна любов, а от там идва връзката, че този човек обича прирдата(който помага на животните), а Бог е Природата, Според мен може да се каже, че във всичко което ни заобикаля има Божия намеса, а и в нещата които ни се случват .
    ако ти пратят куршум срещу тебе къде точно ще се намира бога?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си