.
Отговор в тема
Страница 17 от 59 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1511

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Украйна е целокупна суверенна държава, чийто народ отказа да играе по свирката на Кремъл (нормално, след години кражби и репресии от всякакъв вид) и Русия започна да й прави курвенски номера. Цялата тая тъпотия с разиграването на етническата карта и разделянето на държави е типично руски (да не кажа съветски) патент.3

Ако тоя гном-психопат си мисли, че може да си прави каквото си иска и номерата му ще минават, яко се е объркал. Ще му скъсат гъза от санкции и накрая ще се превърне в изкупителна жертва на собствените му подопечни олигарси и военни съветници.
    Welcome to the Jungle...

дарктъпак, може ли да си толкова тъп.
    Украйна е изкуствено създадена ГРЕШКА по време на СССР. украйнина майна

По същата логика Югославия трябваше да е само Сърбия, защото Сърбите бяха водеща сила.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    дарктъпак, може ли да си толкова тъп.
    Украйна е изкуствено създадена ГРЕШКА по време на СССР. украйнина майна

По същата логика Югославия трябваше да е само Сърбия, защото Сърбите бяха водеща сила.
    Извинявай неграмотен селянино с колело, царю на аграрните дейности, тъп съм, признавам си.
    Welcome to the Jungle...

точно така даркин. ПОДКРЕПИ САНЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ , УДРЯЙ НОЖА В ГЪРБА СИ. Къв икономист си? Не знаеш, че всичко ни се връща тройно на нас след тия санкции.

Мега фен
    мани го, дарки говори за "държава" като някакво абстрактно понятие извън хората, ние говорим за живи души, за право на самоопределение. Ей така да махнеш с лека ръка за 20 милиона човека на изток и да ми говориш за това щото били суверенна "държава" не знам къв трябва да си.

ми то хората са държавата, тва не са 200 или 2000 човека, да махнеш с ръка и да кажеш айде овца в ес.
    Последно редактирано от defender : 03-20-2015 на 22:03

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ми то хората са държавата, тва не са 200 или 2000 човека, да махнеш с ръка и да кажеш айде овца в ес.
    ми не, хората не са държавата. държавата е сбор от институции, закони, политики и народа й. хората са само част от цялата картинка. държавата е нещо много по-сложно, отколкото необразовани чиляци като теб си представят. поколенията се сменят, тя остава.

Единият учи за селско стопанство, другият вероятно изобщо няма висше образование (за сметка на това е специалист в областта на демагогията и пропагандата), обаче тръгнали да се обясняват за държави и държавно устройство. Боже опази...
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-20-2015 на 22:05
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Единият учи за селско стопанство, другият вероятно изобщо няма висше образование (за сметка на това е специалист в областта на демагогията и пропагандата), обаче тръгнали да се обясняват за държави и държавно устройство.
    ми бъркаш се, вероятно.

мани го, дарки говори за "държава" като някакво абстрактно понятие, ние говорим за живи души, за право на самоопределение. Ей така да махнеш с лека ръка за 20 милиона човека на изток и да ми говориш за това щото били суверенна "държава" не знам къв трябва да си.

абе не е само до хората.
    въпросът е, че Америка и ЕС като правят нещо подобно всички мълчат като гъз

А Русия е напълно нормално да пази границите и да одържа позиции, от къв ГЪЗ САЩ го дири на другия край на света?
    НЕ МИ ПУКА, ЧЕ РУСИЯ ПРАВИ НЕМОРАЛНИ ЛАЙНА.
    ТОВА СТАВА ЗАЩОТО ЗАПАДЪТ НЕ Й ОСТАВА ДРУГ ИЗБОР САНКЦИИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ.
    И КВОТО И ДА РЕВЕТЕ, РУСИЯ СИ Е РУСИЯ, САМО ПО-ЗЛЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ АКО ЕС Е ПРОТИВ НЕЯ.

Мега фен
    ако след преврат, 20 милиона от 40 не могат да препознаят държавата си и правителството си, и смятат, че има посегателство над свободния им избор, тогава?
    Последно редактирано от defender : 03-20-2015 на 22:11

ако след преврат, 20 милиона от 40 не могат да препознаят държавата си и правителството си, и смятат, че има посегателство над свободния им избор, тогава?
    остави, той още си мисли, че американците им спретнали демократични избори.

или, че като им правим санкции, правим добро на себе си...
    а всъщност само дразним мечка

Мега фен
    дарки, тежък бюрократ.

дарки, тежък бюрократ.
    По-добре тежък бюрократ, отколкото безпросветен тъпанар.

ми бъркаш се, вероятно.
    Като се бъркам кажи какво образование си завършил. И не ми се измъквай в обичайния си подлизурски стил, а говори конкретно.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ако дарки провери, може да види, че източна Украйна са гласували за Янукович за президент, и не мога да разбера, защо се учудва, че след мейдана и преврата му, хората в източна украйна са недоволни от това.

"На президентските избори през януари 2010 г. Янукович стига до втори тур, като се изправя срещу Юлия Тимошенко. Със своите 48,95% от гласовете той става първият пряко избран президент в историята на Украйна."

ПП: 48,95% се чувстват прецакани след мейдана, Дарки ми говори за държава, коя държава, на кого е тая държава без тия 49 %.
    Последно редактирано от defender : 03-20-2015 на 22:25

Мега фен
    забележи, 2010 Украйна прави първите в историята си демократични избори, а в края на 2013 и началото на 2014 изведнъж ще я приемат в ес, бреееее, а ние чакахме цели 17 години.

тия украинци за около 3-4 години много добре са се били подготвили за ес, направили са всички демократични реформи, преди приемането, за да отговарят на условията, браво.
    Последно редактирано от defender : 03-20-2015 на 22:32

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    точно така даркин. ПОДКРЕПИ САНЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ , УДРЯЙ НОЖА В ГЪРБА СИ. Къв икономист си? Не знаеш, че всичко ни се връща тройно на нас след тия санкции.
    Ще ги подкрепям естествено. Гномът-психопат трябва да се научи, че не може да се държи като самодържец, защото вече не сме във времената на Иван Грозни или Сталин. Европа опита да действа с цивилизовани средства, Русия показа, че не може да се преговаря с нея по цивилизован и модерен начин. Тогава ще се действа чрез по-примитивния. Гладът и бедността са най-доброто средство за възпитание на примитивните общности (или народи).

А ако във Варненско обеднеете стабилно, ще съм още по-доволен от санкциите.

забележи, 2010 Украйна прави първите в историята си демократични избори, а в края на 2013 и началото на 2014 изведнъж ще я приемат в ес, бреееее, а ние чакахме цели 17 години.

тия украинци за около 3-4 години много добре са се били подготвили за ес, направили са всички демократични реформи, преди приемането, за да отговарят на условията, браво.
    Не се обяснявай за неща, от които си нямаш и понятие, защото само затвърждаваш мнението, че си нелепо прост демагог и популист.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    магистър, стига ти толко.

магистър по?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    кажи ти сега?

Европейски политики и икономика, управление на европейски проекти.

Все още чакам да кажеш твоята специалност.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    че то има ли такава специалност, да не си някакъв политик или чиновник, експерт в някоя дирекция.

казах, че не искам да говоря, ангажира ме, а искам да си се кефа.

че то има ли такава специалност, да не си някакъв политик или чиновник, експерт в някоя дирекция.

казах, че не искам да говоря, ангажира ме, а искам да си се кефа.
    Има такава специалност, в Софийския университет. Предполагам я има и в други университети. И не, не съм чиновник, нито политик. Нямам представа къде получават двойни заплати.

Не знам кое доколко те ангажира, но очевидно намираш политиканстването за разтоварващо занимание.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-20-2015 на 23:38
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    дарки, да не си радан

по каква музика си падаш, Стинг?

Мега фен
    дарки, ти да не си там дето получават двойните заплати.

Мега фен
    че то без ес твоята специалност няма бъдеще,

разбирам

ако политиката на ес се провали, това е личен провал и за тебе.

разбиииираааам

икономист съм, така че моята специалност винаги има бъдеще. ;]

с времето трупам опит и компетентности и в други области, така че не се притеснявай за мен и моето кариерно развитие.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си