.
Отговор в тема
Страница 18 от 61 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1511
    Мега фен
    кажи ти сега?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Европейски политики и икономика, управление на европейски проекти.

Все още чакам да кажеш твоята специалност.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    че то има ли такава специалност, да не си някакъв политик или чиновник, експерт в някоя дирекция.

казах, че не искам да говоря, ангажира ме, а искам да си се кефа.

Мега фен
    дарки, да не си радан

по каква музика си падаш, Стинг?

Мега фен
    дарки, ти да не си там дето получават двойните заплати.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    че то има ли такава специалност, да не си някакъв политик или чиновник, експерт в някоя дирекция.

казах, че не искам да говоря, ангажира ме, а искам да си се кефа.
    Има такава специалност, в Софийския университет. Предполагам я има и в други университети. И не, не съм чиновник, нито политик. Нямам представа къде получават двойни заплати.

Не знам кое доколко те ангажира, но очевидно намираш политиканстването за разтоварващо занимание.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-20-2015 на 23:38
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    че то без ес твоята специалност няма бъдеще,

разбирам

ако политиката на ес се провали, това е личен провал и за тебе.

разбиииираааам

икономист съм, така че моята специалност винаги има бъдеще. ;]

с времето трупам опит и компетентности и в други области, така че не се притеснявай за мен и моето кариерно развитие.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ей, дарки, изведнъж така по-близък те чувствам.

ако искаш можем да поговорим за страховете ти.

то това е все едно в сегашно време да си завършил комсомолско право (ако изобщо има такова нещо. ей така го казах, ама схвана смисъла).

А нз, ти си компетентният по комсомолската тематика.

Очевидно много се срамуваш от професията си, щом така упорито избягваш да говориш за нея. Да не би да се чувстваш неудовлетворен и недооценен в работата?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    за какво да се страхувам, казах ти, искам тук да се отпусна и да си се кефа, да се чувствам лек, ей така скок-подскок и тука ли етикетите трябва да ме мачкат..

Мега фен
    ся доктора ше дойдe от небитието да ме санкционира, че го копирам

хаххаха

доктора вече е патентовал всички думички, батка.

Кирил и Методий и брат му.
    Последно редактирано от defender : 03-21-2015 на 00:07

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Какво стана, пак ли ти се никакви факти и говорене наизуст? Въпреки, че си баннат и си тъп като старо лайно, аз пак ще ти сипя малко в празната каска зад мизерния ти, сополив шнорхел.

Какво стана с трите водещи марки? Нали бяха много напред? Все едно западни държави преди 200 години не са правили часовници. Какви са тия руски системи? Охранителни ли са, охладителни ли са? Не чета "Държавен вестник", но 100% родителите ти, са се отказали от теб.
    бля, бля, бля и пак бля, бля, бля
    Май целия ти живот е бил съсипан, когато си видял как 12 годишен руснак харчи на морето за ден повече пари, отколкото ти изкарваш за цяла година.

http://www.washingtontimes.com/news/...nfra/?page=all

http://finance.yahoo.com/news/exclus...6--sector.html

http://www.economist.com/news/asia/2...ollowing-money

Ако някой се чуди защо през последния месец америка, а и цяла западна европа се държат като бесни пумияри, това ще му го обясни.

Така. Протестите и опозицията след смъртта на Немцов не видяхте ли кои бяха? НА КОМУНИСТИТЕ. Плащадите бяха пълни с червени.
    Според много анализатори, Путин до сега беше слуга на Запада, чак от скоро се съпротивлява леко.
    Путин е за демокрация колкото и да не ви се вярва. Демокрация по руски стил.

Представете си бъде свален, на негово място дойде истински тиранин?

Даркин, въобще не ми се хвали, че си завършил икономика в СУ, той дори не е икономически универсиет. С нищо не доказва знания. Последния чувал на Европа е СУ. Американския го бие. Да беше Кеймбридж, ок, но СУ... ххаха

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Даркин, въобще не ми се хвали, че си завършил икономика в СУ, той дори не е икономически универсиет. С нищо не доказва знания. Последния чувал на Европа е СУ. Американския го бие. Да беше Кеймбридж, ок, но СУ... ххаха
    Къде съм се хвалил бе, слабоумен? Питаха ме какво съм завършил и аз отговорих. Гледай си селското стопанство и не давай оценки за неща, за които нямаш капацитет.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Къде съм се хвалил бе, слабоумен? Питаха ме какво съм завършил и аз отговорих. Гледай си селското стопанство и не давай оценки за неща, за които нямаш капацитет.
    Ето че ти започна темата с изкуственото ти висшО. Един циганин може да разбира повече от човек с дипломка.

А селското стопанство не ги пипай, че е трето по спонсориране в науката, след армията и медицината, и ви изхранва всички. Но понеже слагат ей всякакви икономисчета за министри на земеделието, които нямат нищо общо с тази сфера, се случва мизерията.

Ето че ти започна темата с изкуственото ти висшО.
    Ти гледай да завършиш своето, че все още нямаш никакво.
    Welcome to the Jungle...

Ти гледай да завършиш своето, че все още нямаш никакво.
    то пък щото бакалавъра в България значи нещо

А нима да си останеш прост среднист значи нещо повече?
    Welcome to the Jungle...

като гледам, много среднисти са на светлинни години напред, сравнение с някои дипломирали се. Както във финансово развитие, така и в начетеност.
    Казвам, че бакалавър и дипломата не са никаква гаранция и никакво доказателство. Е, разбира се, че за много специалности висшето и задължително и е препоръчително да се изкара, но да ми сложиш един загубен бакалавър за пример си е смешно.

А нима да си останеш прост среднист значи нещо повече?
    От прост среднист се получава прост висшист, ти си пример за това

като гледам, много среднисти са на светлинни години напред, сравнение с някои дипломирали се. Както във финансово развитие, така и в начетеност.
    Казвам, че бакалавър и дипломата не са никаква гаранция и никакво доказателство. Е, разбира се, че за много специалности висшето и задължително и е препоръчително да се изкара, но да ми сложиш един загубен бакалавър за пример си е смешно.
    Това е дълга и сложна тема, в която не ми се навлиза. Винаги съм ценял образованието и образованите хора, но никога не съм ги издигал в култ. Само по себе си образованието е предпоставка, но не и 100%-това гаранция за успех.

Попитаха ме какво образование имам и аз отговорих. Не съм се хвалил с нищо. Не се опитвай да ми извърташ думите.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    От прост среднист се получава прост висшист, ти си пример за това
    А ти си пример за това, че цял живот можеш да си живееш на социална вегетация и въпреки това да се чувстваш щастлив.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    това, че си висшист не означава задължително, че ще успееш да се реализираш, защото това зависи и от други личностни неща, но все пак ти отворя повече врати и възможности за реализация, по-качествена работа и по-висока заплата за разлика от средниста.

просто ти дава повече възможности.

ПП: всъщност сега видях, че дарки е отговорил същото, извинявам се, че го повторих.
    Последно редактирано от defender : 03-21-2015 на 12:38

Доколкото разбрах, аз и дефендер сме нямали думата на обществени теми и трябва да те слушаме теб, защото си завършил Европейски политики и икономика, управление на европейски проект?

Имаше едина потребителка ''синеочка'', която учише във военна академия.
    И тя мн разбира...

или само тва което й говорят..

А ти си пример за това, че цял живот можеш да си живееш на социална вегетация и въпреки това да се чувстваш щастлив.
    Поне съм осъзнал, че щастието не е в парите, на теб ще ти трябват десет живота, за да схванеш нещо толкова просто, защото простите неща се отблъскват като магнитите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си