- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
ми тя е втора за сега по брой избиратели.
http://vbox7.com/play:870cab4c
Ако се чудите как би изглеждала женската версия на хасан, ауриса, самурая и тъпана, ще можете да я видите
Това по-скоро ми прилича на женската версия на кораба.
Welcome to the Jungle...
Чичо Путкане, глобалното затопляне се дължи основно на индустриализацията, нали? Сега виж разпределението по сектори на БВП http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...or_composition. Дори няма смисъл да поглеждаме към времената на СССР. Все пак жената може би има известно право, ех?
И против индустриализацията ли си? За икономическото развитие на една страна се съди по нивото на индустриализация. Но ние българите сме бели и пухкавки, ще се храним от туризма - тоест да обслужваме пътникопотока от туристите. В същото време ще се оповаваме на Европа, че ни дава парички, а всеки забелязва, че тези парички всъщност отиват в определени семейства.
"Там, където сме ние, първо се унищожава промишлеността, за да има място за потреблението, потреблението се подсигурява с молове, а парите за моловете се изпращат с траншове от чужбина."
Последно редактирано от Lychezar : 03-29-2015 на 16:25
Не съм казал, че съм против индустриализацията. Не съм против нищо, което помага на човечеството да върви напред. Но съм против дебили като горния (papugai) да пишат глупости, за да се правят на интересни.
"Групировката „Ислямска държава“ се е разраснала след водените от САЩ въздушни удари, заяви сирийският президент Башар Асад в интервю за американска телевизия, цитирано от Ройтерс."
http://www.vesti.bg/sviat/blizak-izt...-sasht-6033769
ПП: Случайност ли е?
Последно редактирано от defender : 03-31-2015 на 19:28
човека, който ги е публикувал казва, че ги е снимал на пътя Слънчев Бряг - Бургас, не знам друго
ми може,
ама нали знаеш, че сега точно пред началото на сезона ако световните медии пуснат снимки на бойни машини на НАТО кака се разхождат по българското черноморие и к*р туристи.
руска ракета "Сармат",
носи 10 бойни глави
обхват 120 000 км.
бах мааму, верно ли 120 000?
абе, те руснаците могат да я изстрелят от Русия, тя да обиколи света и да падне пак в Русия, трябва да и настроят километража много прецизно, хаха
Последно редактирано от defender : 03-31-2015 на 20:59
от нета:
"Това е САЩ! Това са хиляди непродадени автомобили! Никой няма право да спира конвеера! Ако спре ............ САЩ заминават"
ПП: сега си търсят сигурен "васален" пазар, демек тпти
Последно редактирано от defender : 04-01-2015 на 20:10
Не става въпрос, че е жена. И мъж да беше, пак щях да попитам същото. Ти що си изпълзял от твойта тема? Тук се коментират други неща.
Хибридната война, руската преса, слугуваща на Кремъл и тукашните им слуги.
Welcome to the Jungle...
Последно редактирано от defender : 04-03-2015 на 21:41
жалко че едва 30% от населението се определят като 'православни християни, вярващи че има бог' и т'ва е инфо от 2005-та май ;д.
За справка през 90-те са били над 80% ;д
Ефенди, изчезващ вид си. Гледай да не потънеш и ти заедно с разпадащата се руска империя ;д
//чудя са дали като се разпадне Русия ще ни дадат Татарстан и Чувашия, които са били част от Волжка България?
Auriss, успяваш ли да откажеш цигарите ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN