.
Отговор в тема
Страница 28 от 61 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1511
    Супер фен Аватара на Corb1225
    А да бе, тръгнах да ти превеждам примери сега ;Д. Достатъчно зверства са правени, достатъчно хора са избити, достатъчно народи са покорени.
    За мен лично всичко, което се случва днес в Близкия Изток е продиктувано от действията на Британия(и САЩ) през пост-колониализма. А Студената война ги довърши, СССР също споделя отговорност за случващото се с горните двама играчи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    баси по-добре да дигнат една огромна джамия на шипка и една статуя на баязид пред парламента - по-малко ще ми се повдига
    абе ти нали беше мултикултурен широкоскроен човек.

повдига ти се, гледаш ме лошо, хихи

Обмислям официално да поставя Ауриса в същата графа като дефенди, кораба и папагала, ама с обратен знак.

Мега фен
    Ауриса си показа, че е закостенял, страх го е от промяната.
    Само някой да му заговори за промяна на статуквото и му избиват нерви и неврози.

Но света трябва да продължи да се развива, така е Аурисе.

Мега фен
    само някой като му заговори за промяна и веднага му се включва автоматичната защита да плюе по русия, дори и да няма връзка, просто това му е бушона.

Кой идиот тук псува по сръбските ни братя? Тва да псуваш по толкова близък народ трябва да си много прост.

И пак не са по-зле от нас Сърбия.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Обмислям официално да поставя Ауриса в същата графа като дефенди, кораба и папагала, ама с обратен знак.
    ти колко си спрял обаче :Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Кой идиот тук псува по сръбските ни братя? Тва да псуваш по толкова близък народ трябва да си много прост.

И пак не са по-зле от нас Сърбия.
    а пък да не са по-зле. Ти кога живя в Сърбия, че да знаеш ? Утре ще нахлуят албанците и ще ги направят на шишкебап и никой няма да си мръдне пръста ;д

Мега фен
    ейй, аурисе, ама променят се нещата, променят се, кво ще правиш не знам,............. кажи сега нещо за Русия, хихи.

Ти малоумен ли си бе? Какви братя са ни тия? Само к*р сме яли от тях.

Мега фен
    от нета:
    "Уникални кадри показват как полицията пребива хора, и дори и хора в инвалидни колички... това не е демокрация, а чист фашизъм."
    https://youtu.be/7GsdspNdPgA?t=1m10s
    Последно редактирано от defender : 05-07-2015 на 14:56

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Всички са фашисти, само Русия е праведна.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ми виж клипа бе, това отношение към хората какво е, гледай поне до 5-тата минута.

Мега фен
    Ти малоумен ли си бе? Какви братя са ни тия? Само к*р сме яли от тях.
    Не променя факта, че са народа с който имаме най-общи език, култура и манталитет.
    Дефендито като е голям историк да каже кой болшой брат насъсква сърбите срещу нас и отваря тая вражда.

Мега фен
    САЩ се разпада, Русия е провалена държава, светът е на път да стане едно по-добро място.

Мега фен
    поне ще почне ново начало и нови надежди, а сега какво, тиня.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    да каже кой болшой брат насъсква сърбите срещу нас и отваря тая вражда.
    "Народите ни са живеели в приятелски отношения до периода на разпростиране на България на 3 морета, по времето на Хан Пресиян. Тогава, през далечната 839 година, сръбските племена нападат България, по заръката на византийския император Теофил, а продължилата повече от 3 години война сложила край на добрите отношения между българи и сърби. Мирните отношения били не просто временно нарушени, но, както ни е научила по-нататъшната ни история, тези отношения никога повече няма да бъдат изгладени.

Историята на българи и сърби се преплита. Подобно на двама братя, които делят имота си, а всеки дърпа в своята посока, така и нашите народи започват постоянно борба помежду си. Е, не толкова жестока, колкото борбата на двете държави с Византия, но често и по-ожесточена."

Сърбия е най-близък народ до нас, след македонците, които са българи, но ни мразят от душата си. Нито с гърците, нито с румънците си приличаме повече.
    Албанците пък ни обичат доста, ама незнайно как ние никога не ги споменаваме. А тва, Албания е може би втората след Молдова държава в Европа, която е по-зле от нас. И Ауриса да не се вкарва във филми. В момента, ако някой закачи Сърбия, Русия просто ще мине през нас и ще помете целия Балкански полуостров, а НАТО ще бягат зад Океана.

Мега фен
    Сърбия е най-близък народ до нас, след македонците, които са българи, но ни мразят от душата си.
    бил съм в Македония, не съм забелязал да ме мразят или някаква друго негативно отношение, мисля, че това е изкуствено поддържана вражда.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Не променя факта, че са народа с който имаме най-общи език, култура и манталитет.
    Дефендито като е голям историк да каже кой болшой брат насъсква сърбите срещу нас и отваря тая вражда.
    Какво като сме най-близки с тях? Сякаш някога това е имало значение за вражди и войни в историята. Та едно време като е имало масово градове-държави, едни други са се избивали братя едва ли не. За манталитетът няма да се съглася, ние никога не сме били такива шовинисти и ксенофоби като тях. И изобщо не ги оправдавай с Русия. Виновен е само алчният гъз сръбски и желанието им да подчинят всички "славянски" народи в региона под ботуша си. Руснаците просто са се възползвали. Сърбите са най-презряния народ от съседите си и с много добра причина.

Мега фен
    в Сърбия също са се отнасяли точно, па Димитровград направо си е с улици кръстени на български възрожденци, даже някои са написани на български език.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    бил съм в Македония, не съм забелязал да ме мразят или някаква друго негативно отношение, мисля, че това е изкуствено поддържана вражда.
    опитай се да поговориш за историш там

Какво като сме най-близки с тях? Сякаш някога това е имало значение за вражди и войни в историята. Та едно време като е имало масово градове-държави, едни други са се избивали братя едва ли не. За манталитетът няма да се съглася, ние никога не сме били такива шовинисти и ксенофоби като тях. И изобщо не ги оправдавай с Русия. Виновен е само алчният гъз сръбски и желанието им да подчинят всички "славянски" народи в региона под ботуша си. Руснаците просто са се възползвали. Сърбите са най-презряния народ от съседите си и с много добра причина.
    Типично българско презрение показваш. В същото време, както са воювали сумати време при разпадането на Югославия, което е напълно нормално, като са по-голяма сила в региона, са запазили повече патриотизъм от нас. Ние на тяхно място щеше да сме още по-зле. По-лошо е да си путка продажна, мекошава.

По-добре да презирам някой с основателна причина, отколкото на религиозен и националностен признак или когато интересите се пресекат, какъвто е случая със сърбите. Още една причина да се гордея, че съм българин, а не сърбин.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Югославия е най-измислената и изкуствена държава, създадена по поръчка на Великите сили, след щедро сръбско гъзолизничество. Разпадането й и цирковете след него бяха въпрос на време.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си