.
Отговор в тема
Страница 33 от 61 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1511
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Късно е вече, късно
    в смисъл?

Тъпия тигар, с неговата Европа да каже нещо.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    в смисъл?
    Деградирахме. Тва е. Нито можем да бъдем независими, нито Русията ти ще ни помогне с нещо. Как си го представяш?

Мега фен
    нали знаеш, че Русия за да се спаси и предпази от западните ценности, трябва да ги отдалечи малко от границата си, за да има буфер, това малко може да стигне и до нас.

нали знаеш, че Русия за да се спаси и предпази от западните ценности, трябва да ги отдалечи малко от границата си, това малко може да стигне и до нас.
    В смисъл? Разкажи как ще стане и какви ценности има в Русия? Щото повече ме кефят немците.

Мега фен
    не знам бе, просто това ми дойде на акъла, няма ли логика?

предстовяш ли си САЩ да допусне разпространение на руски ценности и бази на границата си с Мексико.
    Последно редактирано от defender : 05-20-2015 на 14:46

не знам бе, просто това ми дойде на акъла, няма ли логика?

предстовяш ли си САЩ да допусне разпространение на руски ценности в Мексико.
    Разкажи какви са руските ценности??? Нямат проституция ли? Нямат пиянски изпеки ли?

Как така не знаеш? С кво по-различно се доказваш от оня тигър и аурсиа тогава? Макар че то лъщи, че и двамата имат изгода и не мислят трезво... С какво по-добре ще стане, да кажем, ако сложим Воленчо на власт и обърнем проруска политика? Което няма как да стане, защото народа ни е раздвоен и не можем просто ей така да излзем от НАТО и ЕС.. Пък и не се е намерил още някой истински лидер, който да не се продаде, макар че друг шанс и да искаш - няма.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ми добре, да не би да са тръгнали да воюват и да колонизират.
    Като не искат западни ценности, ок, тяхна си работа

Кажи, колко войни са водили САЩ на собствена територия (нула) и колко на чужда (много).
    А колко войни са водили руснаците на своя територия (ами повечето).
    И ти обвиняваш държава водила повечето си войни на своя територия, че не обичала мира и колонизирала.

А да не би сега руснаците да налагат еднополюсен монополен модел за света, руснаците просто не го приемат, искат свой си модел и ценности, руснаците не са малък народ, те имат чувство на велика сила, не може да ги мачкаш и налагаш вносни ценности против волята ми и после да ги обвиняваш, че не искали.

ако аз дойда у вас да ти казвам как да се държиш у вас си, какво ще направиш, особено ако си човек със сила и самочувствие.
    Докато я сглобят тази "своя територия", руснаците са водили войни с всички съседни държави. СССР да не би да е събран по мирен път? Или може би преди това Александровците, Петър I и Иван Грозни са били известни с миролюбието си?

Макар много от тези държави да са се отделили от границите й, Маша Раша все още се опитва да упражнява контрол и влияние върху повечето от тях, смятайки ги за свои губернии - Украйна, Беларус, Армения, Грузия, Азербайджан, Казахстан (и всички останали -станове). Да не говорим колко зловредно е влиянието на Кремъл в Централна и Източна Европа.

Така че не ми се обяснявай за ценностите, защото руснаците с нищо не са по-добри от американците, даже са по-зли, защото избиват собствения си народ и когато им скимне заплашват целия свят с ядрената си армада.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-20-2015 на 15:03
    Welcome to the Jungle...

Тъпия тигар, с неговата Европа да каже нещо.
    Свикнал съм да контактувам с нормални хора, не с невменяеми параноици, вярващи в световната конспирация. Така че ще пропусна да ти отговоря на шизофреничните изблици, русодебилче.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Докато я сглобят тази "своя територия", руснаците са водили войни с всички съседни държави. СССР да не би да е събран по мирен път? Или може би преди това Александровците, Петър I и Иван Грозни са били известни с миролюбието си?

Макар много от тези държави да са се отделили от границите й, Маша Раша все още се опитва да упражнява контрол и влияние върху повечето от тях - Украйна, Беларус, Армения, Грузия, Азербайджан, Казахстан (и всички останали -станове). Да не говорим колко зловредно е влиянието на Кремъл в Централна и Източна Европа.

Така че не ми се обяснявай за ценностите, защото руснаците с нищо не са по-добри от американците, даже са по-зли, защото избиват собствения си народ и когато им скимне заплашват целия свят с ядрената си армада.
    Америка и Русия, а ЕС кво е? Ти кога ще разбереш, че ако Русия не поддържа основите си, ако ЕС и САЩ продължат с натиска и разширението си - ще има трета световна война? Едноплюсен свят няма да има, никой го е постигал. Сега външния дълг и именно неспособността на Запада да излезе от кризата, ще натискат Русия докато не ескалира всичко..

Свикнал съм да контактувам с нормални хора, не с невменяеми параноици, вярващи в световната конспирация. Така че ще пропусна да ти отговоря на шизофреничните изблици, русодебилче.
    След 5 години друго ще приказваш.

Мега фен
    Разкажи какви са руските ценности??? Нямат проституция ли? Нямат пиянски изпеки ли?
    Всъщност аз не съм за никакви руски ценности, а за православни ценности в законите, за сега Путин направи добро попадение със забрана за пропаганда на хомосексуализъм при малки деца (повтарям, само при малки деца, пълнолетните сами да си решават какви да са).

ПП: това не е забрана да си хомосексуалист, да сме наясно.
    Последно редактирано от defender : 05-20-2015 на 15:14

Русия има доста по-сериозни проблеми от хомосексуализма.

Корабе, светът си е многополюсен - ЕС е основен играч в Европа, Русия, Китай, Япония и Индия в Азия, Бразилия в Южна Америка, САЩ в Северна. Има достатъчно регионални лидери.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Русия има доста по-сериозни проблеми от хомосексуализма.

Корабе, светът си е многополюсен - ЕС е основен играч в Европа, Русия, Китай, Япония и Индия в Азия, Бразилия в Южна Америка, САЩ в Северна. Има достатъчно регионални лидери.
    Да, това са лидерите, но ако полюсите се оформят според особеностите и ценностите на населението, то още не са добре очертани границите им на влияние - особено на Русия и Китай, както и в арабски свят където лидерите Иран и Саудитска Арабия и Турция са малко множко за този полюс.
    Последно редактирано от defender : 05-21-2015 на 12:58

Аз ви казвам от сега, България ако така продължава в никой полюс няма да се завре.

Мега фен
    "Япония е готова да подпише мирен договор с Русия за Курилските острови. Това заяви заместник-председателят на управляващата Либерално-демократическа партия на Япония Масахико Комура, цитиран от руски медии.

Бихме искали да сключим мирен договор, да разрешим териториалните проблеми. И във връзка с това бихме искали президентът Владимир Путин да посети Япония."

ПП: Не ви ли прави впечатление, че по целия свят, където е имало някакъв "териториален проблем", има някакво раздвижване да се разреши сякаш.
    Последно редактирано от defender : 05-21-2015 на 19:24

Мега фен
    "Турски изтребители нахлуха в небето на Гърция
    В 22 от случаите самолетите са били въоръжени с ракети въздух-въздух"

ПП: защо?

Нормално, Лавров лъже като путка, в изпълнение на поредния долен пропаганден ход на Кремъл.

Крайно нагло е точно тези, които ни взеха Македония и я дадоха на сърбите, като част от измислената им Югославия, сега да ни клепат, че едва ли не искаме да си я отвоюваме (което, естествено, е пълна лъжа).

Българите от културния клуб в Скопие смятат, че статията е нагледен пример за съюзяването на просръбските и проруските интереси в Македония срещу “всичко българско”.
    Нещата се развиват по познатата пропагандна схема - когато имаме проблеми в държавата, вместо да ги решим, си измисляме случаен външен агресор, който да носи цялата вина и да отклони общественото внимание от реалните проблеми.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-21-2015 на 20:17
    Welcome to the Jungle...

На митинга в центъра на Скопие имаше всякакви хора, които вкупом протестираха срещу Груевски и корумпираната му върхушка.

Що се отнася до "албанския фактор", лидерите и на македонските, и на албанските опозиционни партии си казаха в прав текст, че в страната няма етническо напрежение и преобладаващата част от населението, независимо от етнос и вяра, иска присъединяване към ЕС и НАТО.

Май само Груевски и Кремъл не искат. И сигурно вината пак е на Албания и България.
    Welcome to the Jungle...

И все пак преиначават малко медиите. Лавров пряко обвинява САЩ и НАТО, а не България, защото ние сме само изпълнителни. Но като цяло е пълна простотия, че можем да нахлуем в Македония, ако стане гражданска война, но кой знае всичко е възможно. Съгласявам се обаче, че тва е само провокация, защото македонците се страхуват от нас. Да не забравяме, че ние няколко пъти сме нахлували в Македония и сме се налагали, а след това сърбите са ги провокирали срещу нас. Адски наивно да очакваш Русия след втората световна да ни даде на нас Македония, при положение, че почти до края сме били с Хитлер.

Относо протестите в Македония - контра протестът в подкрепа на Груевси също беше много голям.

И няма абсолютно никаква гаранция, че либералистите, малоумни, от опозицията са с нещо по-различни и че целта им не е просто да си разпределят богатствата, да се надупят пред САЩ и ЕС.

Не твърдя, че противниците на Груевски са кой знае какви политици. Но самият той се доказа като абсолютно неспособен държавник, който години наред залагаше на грандомански политики и мега строежи, вместо да проведе необходимите реформи и да стабилизира икономиката на държавата си. Типичният авторитарен глупак, за когото властта е самоцел, а реално не знае какво да прави с нея.

Затова има и подкрепата на Кремъл. Кретените се надушват и подкрепят.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Не твърдя, че противниците на Груевски са кой знае какви политици. Но самият той се доказа като абсолютно неспособен държавник, който години наред залагаше на грандомански политики и мега строежи, вместо да проведе необходимите реформи и да стабилизира икономиката на държавата си. Типичният авторитарен глупак, за когото властта е самоцел, а реално не знае какво да прави с нея.

Затова има и подкрепата на Кремъл. Кретените се надушват и подкрепят.
    бил съм в Македония, същите заплати като нашите, и ся кво?

нахрани сега рб
    Последно редактирано от defender : 05-21-2015 на 21:04

И аз съм бил. Нагледах се на грандомански строежи, доста от които посветени на личности, нямащи нищо общо с тая държавица и нейната измислена история.

Видях и хора, които бяха репресирани от властите и с доста орязани граждански права, само защото имат българско самосъзнание.

Видях и много други, които искат да живеят като истински граждани и европейци, а не като крепостни селяни. И погледите им са насочени на Запад, а не на Изток.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    И аз съм бил. Нагледах се на грандомански строежи, доста от които посветени на личности, нямащи нищо общо с тая държавица и нейната измислена история.

Видях и хора, които бяха репресирани от властите и с доста орязани граждански права, само защото имат българско самосъзнание.

Видях и много други, които искат да живеят като истински граждани и европейци, а не като крепостни селяни. И погледите им са насочени на Запад, а не на Изток.
    аз пък се нагледах на хубави плодови градини и добре изглеждащи градове, поне в центъра на няколко града, така беше.

хората са на същото дереже като нас, какво ще рече репресирани

да, искали да живеят като европейци, затова идва един македонец и ни пита, вие сега като сте в ЕС от толкова време, как е, по-добре ли е и целия автобус, над 40 човека (не се познават), в един глас му казва, не, като вас, същото.

ама, явно ти падаш от Марс
    Последно редактирано от defender : 05-21-2015 на 21:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си