- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
Ама хайде сега да не говорим кой как се е доказал, защото нашите всички партии и те се доказаха, че са едно към едно.
Груевси е подлога на Русия, другите - подлоги на Запада. Е тва излиза. А народа е заблуден. Представете си 9 години един и същ човек да ви управлява, накаря ви писва и всички мислят, че като сложат другия - бат бойкото, или костоф и голямата промянаа ще дойде.
македонците са 10 години по-назад в мисленето от нас, както украинците, бахму, ние сме мн развити.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 05-21-2015 на 21:19
Не знам откъде падам, но темата на разговора беше съвсем друга. А именно поредните изсрани лайна от Кремъл (този път в нашата градина), целящи да отклонят общественото внимание от реалните проблеми.
Welcome to the Jungle...
Единственият, който не разбира не само от икономика, ами и от политика, е Груевски. И му е време да си ходи. Няма абсолютно никакво значение кой ще го замени (дано е някой по-адекватен), просто той е изчерпан и дискредитиран.
Welcome to the Jungle...
ако България се отличава от тях с нещо по-съществено, то може би разликата я правят българите отишли в чужбина и пращащи пари.
Очевидно македонците не живеят чак толкова добре, щом хиляди хора излизат по улиците и се стига до сблъсъци с полицията.
Welcome to the Jungle...
Пък българите излизаха 2013-та година по улиците, а вече и това не могат.
от нета:
"Събрали се в една кръчма комунист, фашист и демократ. Започнали да спорят коя идеология е най-правилната. Спорили, спорили, накрая решили да направят демонстрация. За тази цел взели една котка и всеки по своя си начин ще се опита да я накара, да яде горчица. Фашистът хванал котката и с лъжица и натъпкал горчица в устата. Другите се разкрещяли:
- Това е насилие!
Дошъл ред на демократа. Той взел две парчета салам сложил малко горчица между тях и ги дал на котката. Другите двама пак се развикали:
- Това е измама!
Последен решил да демонстрира комуниста. Взел котката и и намазал задника с горчица. Котката с мяучене веднага си облизала задника. Комунистът радостно отбелязъл:
- Видяхте ли? Съвсем доброволно и с песен на уста."
През 2025 г. всяко второ дете в САЩ ще е аутист.
До този извод са стигнали учените от техническия университет в Масачузетс.
http://interest.actualno.com/Skoro-v...ws_463598.html
ПП: Защо ли?!
Да не би да е замесена някоя корпорация, не мога да повярвам.
Последно редактирано от defender : 05-26-2015 на 15:06
Дойде ли на власт полският Орбан?
http://www.blitz.bg/news/article/338573
"Федералният резерв на САЩ монетизира колосални количества дълг – 70 трилиона, с дериватите – 710 трилиона долара. Все тази. Федералният резерв е неплатежоспособен. Целият му капитал е само 57 милиарда, а дълговото съотношение е 77:1. Никой, никога, никъде не може да изплати такова нещо.
"Масите" са напълно зомбирани. 1/ някои от тях не правят нищо; 2/ други се правят, че правят нещо; 3/ трети пречат на другите да правят нещо, т.е. никой не работи.
Пирамидата на неравенството, т.е. индексът на бедността /misery index/ е най-голям за "всички времена и народи".
Все повече страни минават към разчети в други валути, без долара като посредник.
В момента е бясна надпревара кой ще е по-бърз – крахът или войната.
За вас това няма значение – и в двата случая сте живи умрели."
http://saankii.blog.bg/hobi/2015/06/...umreli.1366049
ПП: хаха, не знам дали е верно, но готино е написано.![]()
Последно редактирано от defender : 06-02-2015 на 19:38
Котленец иска да дари имота си на Русия за военна база
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=IJtT7QwhWhk
![]()
http://tv7.bg/%D0%90%D0%BA%D1%86%D0%...l#.VXF6xI5CqSq
Едно видео специално за дарки, да се образова.
Ефенди, някак нелепо е да ми даваш примерчета, мъчейки се да ме убедиш в едно или друго по тема, с която съм много по-наясно от теб. Такива ги разправяй на приятелчетата си, вероятно пред тях минават. ;]
Welcome to the Jungle...
и с кое си наясно като почти всичко е засекретено и се върши непрозрачно.
в Германия оня ден 35 000 протест.
кое ти разбираш, което другите не.
или просто си на хранилка
Обясни ни бе Дарки, успокой ни малко, че сме притеснени някои, особено за храната. Мерси.
Що се отнася до храната, Европа си има стандарти, които не смята да занижава. ГМО-то не се вписва в тях и такива продукти е твърде вероятно да бъдат забранени от много държави. Всяка държава поотделно ще си реши как да ги третира - някои ще ги етикетират с предупреждения (както е с цигарите), други може да ги приемат, трети тотално да ги забранят.
Колкото до самото споразумение, никой на никого няма да налага нищо. Най-малкото, защото процесът на ратификация е дълъг и сложен и изисква пълно единодушие на държавите и институциите в Европа. Ако само една от тях не го приеме, споразумението няма да влезе в сила.
Просто ми е омръзнало да си губя времето, опровергавайки заблудите и пропагандите на някои хора. Всеки има право да вярва в каквото иска. Вярващите в глобални заговори и конспирации ги препращам към 4-ти километър, щото очевидно имат нужда от лечение със силни медикаменти.
Welcome to the Jungle...
ми това го казват много международни експерти бе, аз не си го измислям сам.
е, професора от клипа даже показа книга по въпроса написана от чужд евродепутат.