- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
империя е да
за трети път ще бъдем на губещата страна, ние сами си го искаме
ми виж ве, кажи например една марка американски телевизори, ми аз ще ти кажа Сони си е направо американска марка, ама със седалище Япония.
виж, че като гледаш американски филми и там почти всичко е сони.
Последно редактирано от defender : 06-13-2015 на 13:35
и ракетните им двигатели са руски.
eйй, а едно време в България и телевизори са се произвеждали, па са сме технологическа пустиня.
а в университетите има само специалности като усвояване на евро фондове, да го ева.
какви фондове да усвояваш, като нямаш промишленост, само да строиш пейки и градинки, пързалки и фонтанчета..
Последно редактирано от defender : 06-13-2015 на 13:50
лошо качество сме произвеждали, ама по-добре нещо отколкото нищо.... съгласен съм че руснаците не са много кадърни в мноого особоено битови технологии, или външно само не го правят добре, не са подредени, нямат изискан вкус, но въпреки това го правят, а сега като сме със великия Запад, нищо не правим.
каква е разликата? в момента си слугиня на западни капиталисти.
Идете питайте емигрантите ни в англия как се отнасят с тях голяма част
Познавам хора в Англия, Германия и Франция, не са се оплаквали от лошо отношение на местните.
И в Русия, там също не са се оплаквали, само знам, че много уважавали жените си. Така са ми казвали.
Последно редактирано от defender : 06-13-2015 на 14:57
Някои от тях са такива, но други не, някои там учиха и после там си останаха да живеят, защото си намериха мъжки екземпляри от тамошните племена, да го ева.
Да се чуди човек с какво могат да ни превъзхождат. Женска работа.
тия жени нищо не разбират от мъже, като отидат там и тамошните мъжки ги хипнотизират с някакви халюциногени, на някое наркоман-електронно парти, .
Нали корабе, потвърди, че е така, ако си приятел.
Минутки за реклама.
https://historyofwars.files.wordpres...istoria-14.pdf
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Как пък така ИД не навлизат и в Саудитска Арабия ами точно по границата им се разпространяват.
не говорих за курвенски маниери, не че да се омъжи жена в чужбина е курвенско, но в тези случаи на жените им е по-лесно, ама то тук се връщаме на старите обичаи жената да бъде издържана от мъжа, ако това ми казваш.
Национализъм се надига и еврогейците вече слагат свои хора на добри позиции, тоест шуробажанащината не е само при нас. И не може да ме убедиш в друго. Не че средния стандарт на живот им е 100 пъти по-голям и не се търсят кадърни хора, но като цяло с цялата тази пропаганда насочена срещу имигрантите им, все повече ни отдалечават (както и ние самите) от себе си, от бизнес средите.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-13-2015 на 17:11
Колкото за ИД, ако не бяха американците да бутат демокрация в Сирия, сега нямаше да имат никаква завладяна територия, да не говорим, че ако не бяха свалили Садам - сега всичко друго щеше да е но нямаше да има ислямизация.