.
Отговор в тема
Страница 39 от 61 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1511
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Разбирам да ми хвали Германия и Япония като високо технологични държави, но Америка?
    Че те германия и япония не са ли нещо като деца на сащ, от икономическа гледна точка.
    сащ ги изхрани и напои.

изобщо сащ спаси западната цивилизация.
    Последно редактирано от defender : 06-13-2015 на 13:29

империя е да

за трети път ще бъдем на губещата страна, ние сами си го искаме

Мега фен
    ми виж ве, кажи например една марка американски телевизори, ми аз ще ти кажа Сони си е направо американска марка, ама със седалище Япония.

виж, че като гледаш американски филми и там почти всичко е сони.
    Последно редактирано от defender : 06-13-2015 на 13:35

и ракетните им двигатели са руски.

Мега фен
    eйй, а едно време в България и телевизори са се произвеждали, па са сме технологическа пустиня.

а в университетите има само специалности като усвояване на евро фондове, да го ева.

какви фондове да усвояваш, като нямаш промишленост, само да строиш пейки и градинки, пързалки и фонтанчета..
    Последно редактирано от defender : 06-13-2015 на 13:50

лошо качество сме произвеждали, ама по-добре нещо отколкото нищо.... съгласен съм че руснаците не са много кадърни в мноого особоено битови технологии, или външно само не го правят добре, не са подредени, нямат изискан вкус, но въпреки това го правят, а сега като сме със великия Запад, нищо не правим.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    САЩ нямали високи технологии. Мда, в Силициевата долина сигурно копат картофи.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Че те германия и япония не са ли нещо като деца на сащ, от икономическа гледна точка.
    сащ ги изхрани и напои.

изобщо сащ спаси западната цивилизация.
    Предпочитам западна цивилизация, отколкото източна примитивизация и слугинаж на мутри и кагебисти.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 06-13-2015 на 13:52
    Welcome to the Jungle...

каква е разликата? в момента си слугиня на западни капиталисти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    САЩ нямали високи технологии. Мда, в Силициевата долина сигурно копат картофи.

Предпочитам западна цивилизация, отколкото източна примитивизация и слугинаж на мутри и кагебисти.
    ама явно планът за България, не е като при Германия и Япония, те ако са стратегически нужни на сащ ние просто играем ролята на граничен конгломерат на империята с варварските племена.

ама явно планът за България, не е като при Германия и Япония, те ако са стратегически нужни на сащ ние просто играем ролята на граничен конгломерат на империята с варварските племена.
    това от кога го обяснявам? че като последна държава никой ни няма за нищо от Европа... а и вече не ни обичат.. свързват ни само с циганите

Идете питайте емигрантите ни в англия как се отнасят с тях голяма част

Мега фен
    Познавам хора в Англия, Германия и Франция, не са се оплаквали от лошо отношение на местните.

И в Русия, там също не са се оплаквали, само знам, че много уважавали жените си. Така са ми казвали.
    Последно редактирано от defender : 06-13-2015 на 14:57

Познавам хора в Англия, Германия и Франция, не са се оплаквали от лошо отношение на местните.

И в Русия, там също не са се оплаквали, само знам, че много уважавали жените си. Така са ми казвали.
    бе е въпроса толкова за лошото отношение, колкото за работата и реализацията... ако са берачи на плодове е друга работа.

Мега фен
    Някои от тях са такива, но други не, някои там учиха и после там си останаха да живеят, защото си намериха мъжки екземпляри от тамошните племена, да го ева.

Да се чуди човек с какво могат да ни превъзхождат. Женска работа.

Мега фен
    тия жени нищо не разбират от мъже, като отидат там и тамошните мъжки ги хипнотизират с някакви халюциногени, на някое наркоман-електронно парти, .

Мега фен
    Нали корабе, потвърди, че е така, ако си приятел.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Минутки за реклама.

https://historyofwars.files.wordpres...istoria-14.pdf
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Как пък така ИД не навлизат и в Саудитска Арабия ами точно по границата им се разпространяват.

Град
    Dreamland
    Как пък така ИД не навлизат и в Саудитска Арабия ами точно по границата им се разпространяват.
    http://www.nationaljournal.com/defen...mbing-20150529

Започва се.

Някои от тях са такива, но други не, някои там учиха и после там си останаха да живеят, защото си намериха мъжки екземпляри от тамошните племена, да го ева.

Да се чуди човек с какво могат да ни превъзхождат. Женска работа.
    не говорих за курвенски маниери, не че да се омъжи жена в чужбина е курвенско, но в тези случаи на жените им е по-лесно, ама то тук се връщаме на старите обичаи жената да бъде издържана от мъжа, ако това ми казваш.
    Национализъм се надига и еврогейците вече слагат свои хора на добри позиции, тоест шуробажанащината не е само при нас. И не може да ме убедиш в друго. Не че средния стандарт на живот им е 100 пъти по-голям и не се търсят кадърни хора, но като цяло с цялата тази пропаганда насочена срещу имигрантите им, все повече ни отдалечават (както и ние самите) от себе си, от бизнес средите.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-13-2015 на 17:11

Колкото за ИД, ако не бяха американците да бутат демокрация в Сирия, сега нямаше да имат никаква завладяна територия, да не говорим, че ако не бяха свалили Садам - сега всичко друго щеше да е но нямаше да има ислямизация.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Минутки за реклама.

https://historyofwars.files.wordpres...istoria-14.pdf
    много добре, ще го прочета

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    много добре, ще го прочета
    И добре ще направиш.

Особено последният материал е много интересен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си