.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1511

Hybrid View

Смятай тогава ти къвси щом не ми изглеждаш дори на философ. :Д

Нещо да не възприемаш философията за обида?
    ЧАЧО има философско мислене, КОЕТО НЕ ОТРИЧА МИСЛЕНЕТО.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Смятай тогава ти къвси щом не ми изглеждаш дори на философ. :Д
    Ти сам каза, че намираш философията за безполезна глупост.
    Да не казваш, че си си променил отношението, та да не тълкува изказването ти като обида ?

Интересно обаче ...
    Ефенди ми е ясен, че е червена школовка и съвсем преднамерено насочва всеки опит за дебат към помийната яма.

Климатика, от друга страна, е най-обикновен глуповат младеж и въпреки това изявява същите наклонности. Въпросът е подучено поведение ли е това и ако да (а то е) - Кремлинската *анти-културна* кампания в Б-я ли е отговорна за това или родните ни дегенерати, които от години култивират мнителност, озлобление и политическа апатия ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Климатика, от друга страна, е най-обикновен глуповат младеж и въпреки това изявява същите наклонности. Въпросът е подучено поведение ли е това и ако да (а то е) - Кремлинската *анти-културна* кампания в Б-я ли е отговорна за това или родните ни дегенерати, които от години култивират мнителност, озлобление и политическа апатия ?
    Коритаров: Русофилството е безпросветна ниша за социално примитивни и необразовани хора
    Welcome to the Jungle...

Никога не съм наричал нечия наука безполезна, недей да ми извъртваш думите. Ако съм използвам някакъв синоним, той е бил в друг смисъл на контекста.

Аурисе. Ти си агент на Вашинктнон, тук всички вече те знаем.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-05-2015 на 19:57

Мега фен
    Аурисе. Ти си агент на Вашинктнон, тук всички вече те знаем.
    дае вербуваха ме от ЦРУ оня ден, ше знаеш

Мега фен

Аурисе. Ти си агент
    може и да има някаква американска жилка в родата
    виж, че като пише във форума и писаниците му леко лъхат на американски акцент.

ПП: даже виж че и бегача му е бил жълт, кой българин си вземе жълт бегач, българите не са чак толко цветно екзотични.
    Последно редактирано от defender : 03-05-2015 на 22:54

Искам като толкова плюете по комунистите, през 44-та година в Гърция, за въведат капитализъм кой избива хиляди комунисти?

Мега фен
    ЧАЧО има философско мислене
    когато си напушен, тва брои ли се за философия.

мани го, като се напуши и идва тука акъл да раздава, философ тип докторсатан, ама само дето доктора е малко по-напред, щото по-добре му влиза опиата, докато при чачо остават някакви притеснения и скрупули в главата, то при доктора направо се слива с табуретките в стаята т.е. материалната субстанция на тялото му се изтърбушва, разплува и той направо се слива с природата и почва да се преживява като извън системен играч тип "дух-гуру", докато чачо само почва да философства разни неща и се разприказва не на място.

При доктора интересното е че и когато ефекта на опиата свърши той си остава на черешата в царството на напушалките и си чувства в свои води, там си му харесва, не се знае дали някога ще се завърне, а чачо се завръща, ама като му каже някои, че има проблем и почва се нерви и отрича, докато в същото време устичката му трепери от абстиненцията, щото тогава мозъка му почва да го стяга без живителното средство.

мани го, всички напушалки са полилеини философи, демек филоства и се издига докато не си удари тиквата в полилей в стаята.
    Последно редактирано от defender : 03-05-2015 на 20:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си