- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
Смятай тогава ти къвси щом не ми изглеждаш дори на философ. :Д
Нещо да не възприемаш философията за обида?
ЧАЧО има философско мислене, КОЕТО НЕ ОТРИЧА МИСЛЕНЕТО.
Ти сам каза, че намираш философията за безполезна глупост.
Да не казваш, че си си променил отношението, та да не тълкува изказването ти като обида ?
Интересно обаче ...
Ефенди ми е ясен, че е червена школовка и съвсем преднамерено насочва всеки опит за дебат към помийната яма.
Климатика, от друга страна, е най-обикновен глуповат младеж и въпреки това изявява същите наклонности. Въпросът е подучено поведение ли е това и ако да (а то е) - Кремлинската *анти-културна* кампания в Б-я ли е отговорна за това или родните ни дегенерати, които от години култивират мнителност, озлобление и политическа апатия ?
Никога не съм наричал нечия наука безполезна, недей да ми извъртваш думите. Ако съм използвам някакъв синоним, той е бил в друг смисъл на контекста.
Аурисе. Ти си агент на Вашинктнон, тук всички вече те знаем.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-05-2015 на 19:57
Последно редактирано от defender : 03-05-2015 на 22:54
Искам като толкова плюете по комунистите, през 44-та година в Гърция, за въведат капитализъм кой избива хиляди комунисти?
когато си напушен, тва брои ли се за философия.
мани го, като се напуши и идва тука акъл да раздава, философ тип докторсатан, ама само дето доктора е малко по-напред, щото по-добре му влиза опиата, докато при чачо остават някакви притеснения и скрупули в главата, то при доктора направо се слива с табуретките в стаята т.е. материалната субстанция на тялото му се изтърбушва, разплува и той направо се слива с природата и почва да се преживява като извън системен играч тип "дух-гуру", докато чачо само почва да философства разни неща и се разприказва не на място.
При доктора интересното е че и когато ефекта на опиата свърши той си остава на черешата в царството на напушалките и си чувства в свои води, там си му харесва, не се знае дали някога ще се завърне, а чачо се завръща, ама като му каже някои, че има проблем и почва се нерви и отрича, докато в същото време устичката му трепери от абстиненцията, щото тогава мозъка му почва да го стяга без живителното средство.
мани го, всички напушалки са полилеини философи, демек филоства и се издига докато не си удари тиквата в полилей в стаята.
Последно редактирано от defender : 03-05-2015 на 20:39