.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1511

Hybrid View

Така. Протестите и опозицията след смъртта на Немцов не видяхте ли кои бяха? НА КОМУНИСТИТЕ. Плащадите бяха пълни с червени.
    Според много анализатори, Путин до сега беше слуга на Запада, чак от скоро се съпротивлява леко.
    Путин е за демокрация колкото и да не ви се вярва. Демокрация по руски стил.

Представете си бъде свален, на негово място дойде истински тиранин?

Даркин, въобще не ми се хвали, че си завършил икономика в СУ, той дори не е икономически универсиет. С нищо не доказва знания. Последния чувал на Европа е СУ. Американския го бие. Да беше Кеймбридж, ок, но СУ... ххаха

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Даркин, въобще не ми се хвали, че си завършил икономика в СУ, той дори не е икономически универсиет. С нищо не доказва знания. Последния чувал на Европа е СУ. Американския го бие. Да беше Кеймбридж, ок, но СУ... ххаха
    Къде съм се хвалил бе, слабоумен? Питаха ме какво съм завършил и аз отговорих. Гледай си селското стопанство и не давай оценки за неща, за които нямаш капацитет.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Къде съм се хвалил бе, слабоумен? Питаха ме какво съм завършил и аз отговорих. Гледай си селското стопанство и не давай оценки за неща, за които нямаш капацитет.
    Ето че ти започна темата с изкуственото ти висшО. Един циганин може да разбира повече от човек с дипломка.

А селското стопанство не ги пипай, че е трето по спонсориране в науката, след армията и медицината, и ви изхранва всички. Но понеже слагат ей всякакви икономисчета за министри на земеделието, които нямат нищо общо с тази сфера, се случва мизерията.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ето че ти започна темата с изкуственото ти висшО.
    Ти гледай да завършиш своето, че все още нямаш никакво.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Ти гледай да завършиш своето, че все още нямаш никакво.
    то пък щото бакалавъра в България значи нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си