- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
аааааууууууууууу
намалям ви заплатитееее
щом така ще се държите!
https://news.bg/world/es-prie-rezoly...a-mashina.html
ЕС каквото и да прави няма да изкорени от кръвта ни Русия :3
нещата си отиват към кютек, мале тва ако засвисти на живо ше стане лудница, наще министърчета с президентчето ше съжаляват, че са се родили напрао ако не са скъсали синджира първи посока оттатък блатото, но и там нема ги спаси нищо.
stay and pray together![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от michaelis : 11-24-2016 на 13:44
Пфт, 1 лабораторно създадена зараза в Санкт-Петербург и Моска, пък те да си имат армия. И милиард атомни бомби да имаш, кво значение след като 2ма души могат да ти затрият 90% от икономиката и 1/3 от населението ?
Хващам се на бас, че естонците имат подобни хейл мери планове. К'во имат да губят и без т'ва.
Последно редактирано от defender : 11-24-2016 на 21:00
След чалгаджийския референдум съм напълно в правото си. Всички - не. Около 75%.
ти какво си мислищ, че руснаците нямат такива идиотщини ли и незнаят какво да предприемат в дадена ситуация ли?!? хе хее те са същите уроди като американците относно "военни сечива" на разположение, единственото по което отстъпват на САЩ е флота там Американците са абсолютен лидер. Прибалтиките са им най-малкия проблем на руснаците. Истинската причина поради която непрекъснато ги ръчкат тея руснаци и китайци е монетарния световен ред защото наблюдаваме shifting в глобалната монетарната система това значи, че благосъстоянието и хегемонията на Запада отива у лево и спират да са доминант от 1000г. насам. Поръчителите на война са ФЕД с благословията на BIS (Bank for International Settlements) които трябва да измислят нещо иначе Запада отива в канала. Единствения изход е ако може веднага да ги утрепат на секундата, да но китайците и руснаците не са Кадафи, Саддам или Мубарак и работата става много много дебела. Предстои да видим какво ще се случи в идните години, но долара няма да е повече резерв това от ясно по ясно, даже и в момента вече не е само публично не е обявено.![]()
бля, всъщ не ми се спори
Последно редактирано от aurissaaaaa : 11-25-2016 на 02:27
В памет на Фидел Кастро: "Какво вие, Свети отче, всъщност работите?"
(при срещата на Кастро с папа Бенедикт XVI)![]()
Путин: "Опитите за налагане на еднополюсен ред в света се провалиха и балансът на световната арена се възстановява. Това заяви президентът на Русия Владимир Путин в интервю за телевизия НТВ.
"Ситуацията се мени... Опитите за създаване на еднополюсен свят не успяха, каза руският лидер. Вече живеем в различно измерение."
"Масови гробове на сирийци, изтезавани от джихадистите, са намерени в Алепо.
ПП: Умерени убийства, на умерено измъчвани и умерено обезглавени."
Росен Плевнелиев: Има признаци за руско финансиране на партии и медии в България
ПП: Хайде сега, признавайте си, кой папка от баницата на двойника на путинката?
Последно редактирано от defender : 12-27-2016 на 13:09
тва и демокрацията е менте щом Руснаците я хакнаха с вируса Тръмп
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Последни послания на жители от Източно Алепо или координирана пиар кампания?
https://www.youtube.com/watch?v=B8_ovt23kR8
Чухте ли новогодишната реч на президента, ето част от него:
"Светът изгуби своя баланс и ще отнеме време докато бъде установен нов, устойчив световен ред в един различен и многополюсен свят."
Какво иде да рече това, че ще има нов, различен и многополюсен световен ред и че се е свършило с глобализмът ли?
Последно редактирано от defender : 01-01-2017 на 14:00
Делението на "русофили" и "русофоби" е неуместно след установяването на либералната демокрация като универсална световна идеология. За голяма част от българите Русия продължава да бъде "Империята на злото" от времето на Рейган. Трябва да е ясно, че Русия е капиталистическа държава. Относно глобалистите, те не зачитат националната държава, просто глобалисткото лоби е заседнало в САЩ и най-вече в демократическата партия откакто "Клинтъните" станаха незаобиколим фактор в партията.
Във връзка с темата - https://www.youtube.com/watch?v=RIS3znH3_f4 .
"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
Тръмп е същата корпоративна мушица имаща за цел да продължи световния империализъм на САЩ. Най-много от неговото качване на престола ще им заболи на емигрантите и точно тази бедна работническа класа.
Колкото за Русия. Тази страна си остава една възможност за промяна в световната система. Както и най-големия трън в очите на всички западни либералАсти. Виждате, че е една от най-богатите страни на природни ресурси, но най-силното й оръжие е нейната специфичната национална култура.