- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
НАТО е отбранителен съюз.
Реално Русия е правила опит да разположи ядрено оръжие в близост до САЩ. Става дума за кубинската ядрена криза,но тогава САЩ намериха мирен път и всички бяха доволни.
САЩ не нападнаха Куба, а направиха блокада.
И в наши дни никой не разполага ядрено оръжие до Русия. Русия е против противоракетния щит на НАТО който е заплаха само за ракетите и.
Реално забравяме,че Русия има голяма морска граница и не е трудно да се разположи една подводница с ядрено оръжие която никой няма да знае, че на 20км от руския бряг. И даже всичко ще си е законно. Но Путин така или иначе не е учил международно право и си го нарушава.
Реално тази война вече погуби над 150 000 души които нямаха желание да бъдат в тази братоубийственост.
А аз искам да питам,защо сега никой не напада Русия въпреки,че има повод за война?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.