.
Резултати от 1 до 25 от общо 1511

Threaded View

  1. #31
    Мега фен
    Регистриран на
    Jan 2012
    Мнения
    13 019
    Например ако приемем, че Русия си беше направила по 5 военни бази в Мексико и Канада. После в Мексико с помощта на Русия става преврат (мейдан) на законния президент и на неговото място се слага друг президент, който изведнъж иска от Русия ядрено оръжие на своя територия (за да го сложи примерно на 500 км от Вашингтон). После този президент почва да разчиства американското население по северната граница на Мексико, наричайки ги сепаратисти.
    Тогава САЩ, поради заплаха за националната си сигурност и на статута си на Велика сила (т.е. от велика сила да се превърне в заложник на мексиканския президент пионка и на руското ядрено оръжие в Мексико), навлизат в Мексико. Тогава Русия започва да спонсорира Мексико с пари и оръжие, за да се сражава със САЩ.
    Тогава вие на чия страна щяхте да сте - на чия страна мислите, че е справедливостта.

    Няколко въпроса:
    1. Какво по дяволите прави Русия в Канада и Мексико?
    2 . Защо по дяволите Русия иска да даде ядрено оръжие на Мексико, с което провокира националната сигурност на САЩ и ги прави заложник. Поради, което САЩ губи статута си на Велика сила и остава във васално положение и заложник на ядреното руска оръжие чрез проксито Мексико?

    Казано по друг начин, ако имате съперник, с който сте сключили договор да не се доближавате в близост един до друг (както НАТО не спази договора и се разшири до границата на Русия), но вашия съперник изведнъж сключва провокативен съюз с вашия комшия и слага оръдие на терасата на вашия съсед, насочено към вашия апартамент. Как бихте се чувствали и бихте ли живели спокойно в този апартамент? Няма ли да се обадите на полицията, която да влезе с взлом в апартамента на ваши комшия, за да му вземе оръдието или ако е невменяем да го изсели оттам? На чия страна е справедливостта?
    Последно редактирано от defender : 10-17-2022 на 20:39

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си