- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За хейтърите на великия Мерилин Менсън
Скъпи хейтъри,искам да ви кажа ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ЗА Мерилин Менсън!!!Как можете да вярвате на жълтата простотия?!?!?!Как може да вярвате че е пикал по публиката,че си е вадил ребрата за да си прави свирки,че е извадил окото на жена си за да си го вкара,че е сатанист и т.н....АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?!ИСКАТЕ ДА ГО СЪСИПЕТЕ ЛИ????Но и дори и да е вярно това АЗ ПАК ЩЕ ГО УВАЖАВАМ ЗАЩОТО ТОЙ Е ЧОВЕК КАТО НАС-ДИША,ХРАНИ СЕ И Т.Н....ВАС ВИ ПЕРЕ ЯКО ТОКА!!!!!СТЕГА ВИ КАСКЕТА!!!АРЕ ДА ГО УВАЖАВАМЕ) И ТОЙ Е ЧОВЕК!!!АЗ НЕ ВИЖДАМ НИЩО ИЗРОДСКО В НЕГО!!!ВИЕ ДА НЕ СТЕ ПО-ВЕЛИКИ?ДРУСАТЕ ЗАДНИЦИ НА АЗИС И ВЕЧЕ ХООП ГОЛЯМО ГЕРОЙСТВО....МАЛЕ...И ЗА ТОВА ЧЕ МЕНСЪН Е САТАНИСТ-ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МИ ПУКА КАКЪВ Е??КАТО Е БИЛ МАЛЪК Е ХОДИЛ НА ХРИСТИЯНСКО УЧИЛИЩЕ И Е ОТВРАТЕН ОТ ЛИЦЕМЕРИЕТО С КОЕТО СЕ СБЛЪСКВА ТАМ!!В ЕДИН ФОРУМ ИМАШЕ ТЕМА ДАЛИ НАИСТИНА Е БИЛ ИЗНАСИЛЕН В ЦЪРКВА КОГАТО Е БИЛ МАЛЪК..!!ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА НА МИРА!!!
Адолф Хитлер, е бил убит на 30 април 1945г.
След няколко години както знаем, (умираш и се прераждаш)
На 5 януари 1969г, се е родил Мерилин Менсън. Това всъщност е Адолф в момента виждаме психопат.
Но сега годините са други, нищо не е както трябва, и когато хората му ръкомахат той им се изхожда по малка нужда, не е както едно време и той да ги поздравява с нацистките ръкомахания.
Последно редактирано от GeGaSa : 05-17-2013 на 13:50
Мразя Мерлин Менсън. Чух че е пикал по публиката :бля-емоти-кон-а:
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ми пука какъв еТОЙ Е ЧОВЕК!!!И Е КРАСИВ ПО ДУША И ПО ВЪНШЕН ВИД И ПО МУЗИКА
) <33
Най-красивия...
Иначе сериозно, Мерлин Менсън е истински творец - знае как да направи шоу и да провокира, а това е най-важната част от творенето. Също така е и доста интелигентен, въпреки стреотипите които повечето хора му налагат - че е изрод и т.н. Някои хора просто не могат да погледнат отвъд целия театър, включително и феновете. А съм сигурен че Мерилин Менсън си бройка паричките и се смее както на първосигналните хейтъри така и на малоумните edgy teen фенове. Характера на темата ми подсказва, че авторът е от малоумните edgy teen фенове. Thus, OP is a faggot.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-18-2013 на 17:07
Това което всеки творец предлага на своята публика е възможността публиката да проектира себе си върху неговото творчество(или върху самия творец). Мерилин Менсън е идеално поле за проекция на butt-frustrated тийнове, които мама не ги е пускала достатъчно по дискотеките и затова се изживяват като бунтари. Или защото приятелите им в даскало не са ги допуснали в групичката на "вървежните". Твоят случай предполагам е същия, подобно на много други тийнейджъри, които се идентифицират чрез такъв тип музика и идоли. Това обаче е просто младежко избиване на комплекси и не е изключено да го израстеш. Засега се наслаждавай на Мерилин Менсън и на всичко, което значи той за теб. Въпросът е дали го идеализираш понеже му приписваш необикновени качества (които пък евентуално не ти достигат в самата теб и затова ги търсиш ) или пък просто искаш мисловно да смучеш пишката на някой "по-специален", някой по-различен от кварталните момчета, които така или иначе вече сигурно са спрели да ти обръщат внимание. Какво да се прави, мазната коса и метъл т-шъртовете не са особено популярни....
А най-смешното е че това, което виждаш ти в Мерилин Менсън и изобщо образът ти за него, вероятно няма нищо общо с това какъв е той-всъщност. Виждаш само това, което искаш да видиш. Както се пееше в една негова песен - някои хора искат да употребяват, други да бъдат употребени. Употребявай идола си... В крайна сметка, затова ти е идол - понеже ти дава всичко онова, което търсиш...
Ако Менсън за теб беше просто човек, нямаше изобщо да му бъдеш фенка. Замисли се за хората, които подминаваш всеки ден по улиците, и те са просто хора, но на тях не си фенка нали? Менсън за теб е повече от човек, и затова всъщност ти е идол. А идолизирането е комплекс на малкия, масов човек. Затова и обикновените хора имат идоли, затова и има идоли изобщо - понеже на обикновения човек му е неудобно да е обикновен и затова се стреми да бъде необикновен, също като идола си. Оттам се започва един процес на откопирване на същността на идола - хората се стараят да се обличат като него, да се държат като него, да го възхваляват.... и това само и само за да се изживяват като него - да бъдат и те различни, необикновени и специални. И твоето е същото - просто младежко изживяване. На твое място не бих го приел толкова на сериозно.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-18-2013 на 18:15
АЗ ГО ОБОЖАВАМ!!! <33 СПОРЕД МЕН ТОЙ Е ВЕЛИКОЛЕПЕН!!И ТОЙ ЗА МЕН НЕ Е ПРОСТО ЧОВЕК!!ИМАМ ПРЕДВИД ХЕЙТЪРИТЕ И МЕДИЙТЕ ДА СЕ ОТНАСЯТ С НЕГО КАТО С ЧОВЕК А НЕ КАТО С ЖИВОТНО!КАТО НЕ ИСКАТ ДА СА МУ ФЕНОВЕ ДА НЕ СА НО ПОНЕ ДА ГО УВАЖАВАТ!!НЯМАМ ПРЕДВИД ДА ВИКАМ НА НЯКОЙ КОЙТО ПРИМЕРНО СЛУША ПОП-ЕЙЙ ВЕДНАГА ДА ПОЧВАШ ДА СЛУШАШ МЕНСЪН ВЕЕЕЕЕ...И ДА МЕНСЪН МИ Е ИДОЛ!!ПРЕКРАСЕН Е... <33
тва е най-смешното мнение от всички
аз като го харесвам примерно мислиш ли, че не ходя на дискотеки и не ме забиват пичове?
казвам тези неща, заради тъпите ти аргументи
голяма философия тоя Менсън
просто е готин, различен от това, което сме свикнали да виждаме и на някои хора различното им харесва, на други не
Прав си,но това което ще изброя НЕ се отнася за мен!!
1.ТОВА ЗА МОМЧЕТАТА
2.ЗА МАЗНАТА КОСА И МЕТЪЛ ТЕНИСКИТЕ(АЗ ХОДЯ САМО С МЕТЪЛ ТЕНИСКИ)
3.ЧЕ ЗА МЕН Е ПРОСТО ЧОВЕК.(АЗ ИМАМ ПРЕДВИД ЧЕ ИСКАМ ХОРАТА ДА СЕ ОТНАСЯТ С НЕГО КАТО С ЧОВЕК!ДА СПРАТ ДА ГО ОБИЖДАТ!
4.ЗА ДИСКОТЕКАТА И ГРУПИЧКАТА НА ВЪРВЕЖНИТЕ
И ДА ТИ КАЖА ЧЕСТНО АЗ СЛУШАМ САМО МЕТЪЛ И МЕНСЪН МИ Е НА 1 МЯСТОИ ДА,АЗ НОСЯ МЕТЪЛ Т-ШЪРТОВЕ!И МЕНСЪН ЗА МЕН Е ИДОЛ
!!
КАКТО ИМА Directioners,Mixers,Beliebers,Moonwalkers ТАКА МОЖЕ ДА ИМА И Mansoners)) АЗ СЪМ Mansoner И НЕ МИ ПУКА ЗА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА
АЗ СЪМ Mansoner И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА
)
Не мяза много на човек :/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ТОЙ Е ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК...И КАТО Е БИЛ МАЛЪК СЕ Е СБЛЪСКАЛ С МНОГО ЛИЦЕМЕРИЕ....
И НЯКАКВИ ЛУДИ БЯХА НАПИСАЛИ ЧЕ МЕНСЪН Е ИЗНАСИЛИЛ МОМИЧЕ НА СЦЕНАТА...
![]()
Торе Каха Мадрид е небостъргач в Мадрид, който със своите 250 м е най-високата сграда в Испания и петата по височина в Европа.
Намира се в района "Фуенкарал Ел Пардо" и заедно с още три съседни небостъргача е част от бизнес зоната Cuatro Torres Business Area. Първоначално сградата е известна като Торе Репсол, тъй като е първоначалния собственик е петролната компания Репсол, смятаща тук да установи седалището си. През 2007 обаче Репсол променя плановете си и продава сградата на финансовата институция Каха Мадрид за 815 милиона евро.
Небостъргачът се издига на височина 250 метра и има 45 етажа. Главен архитект е британецът Норман Фостър, а строежът продължава пет години между 2004 и 2009. Сградата е открита официално през лятото на 2009.
Always wanna play but never wanna loose
Пол Ланжвен (на френски: Paul Langevin) е френски физик и обществен деятел, създател на теорията на диамагнетизма и парамагнетизма.
Член на Френската академия на науките, член-кореспондент на Руската академия на науките, почетен член на Академията на науките на СССР, член на Лондонското кралско общество.
Той е антифашист, защитник на човешките права и член на Френската комунистическа партия. След Втората световна война подготвя с Анри Валон проект за реформа на образованието. Посещава СССР.
Always wanna play but never wanna loose
И МНОГО МЕ ДРАЗНИ ФАКТА ЧЕ ГО НАРИЧАТ МЕТЪЛСКИЯ АЗИС И ИЗВРАТЕН БЕЗПОЛОВ КЛОУН....ПРОСТО ТОЙ Е ЧОВЕК КОЙТО Е КАТО НАС САМО ЧЕ ПО-РАЗЛИЧЕН И ТОВА МИ ХАРЕСВА МНОГОТОЙ НЕ Е НЯКОЯ ИЗВРАТЕНА ЧАЛГА ЗВЕЗДА..
![]()
Яко копира тоя Менсън. Но колкото и да се напъва не може да стъпи и на малкото пръстче на Дани Филт и Алис Купър.
ПИШЕ ЧЕ ТЕКСТОВЕТЕ СА НАПИСАНИ ОТ НЕГО) ТАКА ЧЕ НИЩО НЕ КОПИРА
)