Колко често си бил там, че си успял да измериш сградите ходейки от единия до другия край ?
Колко ти е разкрача ?
Тия халета да не са ги продали като апартаменти ?
2 пъти съм ходил там. Има нещо наречено гугъл мапс, а там има мащаб и спокойно може да измериш някаква груба площ. Другото което е - това е цената на земята с първия построен етаж, защото когато си купуваш апартамент ти купуваш само този който е на етажа ти, а не всички под него. А сградата в която аз съм ходил е 4 етажна, така че само тя има стойност около 2+ млн.евро.
Не си я измерил правилно, а ако тая сграда се продава от брокери, ще и сложат и над 10 милиона цана, не защото толкова струва, а понеже има диви селяци като теб, които вярват на всяка написана глупост, понеже е по-лесно, отколкото да мислят с главите си, в твоя случай със зелката.
И отново опит за оборване без никакви реални данни/факти. Уж беше под 1 милион, после мина на 10, защото вероятно и ти проумя, каква глупост си написал. И тъй като ме съмнява да си учил счетоводство, ще ти кажа, че една фирма освен материални активи има и нематериални активи, а в софтуерна фирма, това са доста неща, както и финансови.
Стой си тъп, просто го пази за себе си.
Аз му обяснявам, каква е реалната цена, той продължава да ми смята в някви негови си.
Над милион за тая сграда би дал само някой като теб, но тези като теб не разполагат с толкова пари, те се радват на 2 лв за баничка.
Достатъчно разбираемо съм написал защо цената е около милион за цялата фирма, нематериалните активи струват, колкото дрехите на гърба ти.
Ама кой си ти, че да определяш "реална цена", реалната цена се определя от пазара, а тя в момента е такава, каквато я написах. Не знам дали си по-тъп, отколкото прост.