.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от candyQueen Виж мнението
    клин де ... по официален.

ooookay

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Най-често обличам поли, рокли, скини дънки, ризи, пуловери и някакви crop tops.
    Понякога имам по-елегантен вид, понякога пък, ако ме мързи, обличам просто дънки и слагам суичъра на гаджето отгоре.
    Зимата нося ботуши, timberland-ки и супер рядко кубинки. Пролет, лято, есен - всякакви гуменки, кецове, пантофки, сандали (е, есента не, де, иначе платформести или равни:Д), обичам и висок ток - обувките тип stiletto, суууупер елеганто и готино стоят със тесен панталон, някаква ризка от лек и фееричен плат или готина блузка, свеж цвят и някакво не твърде елегантно сако, а може и без него. Абе обожавам, обожавам, ама сега като се замисля, така не ходя на училище, а навън някъде. :Д

Грим преди изобщо не слагах, но се скъсвах да си изправям косата. Сега е обратното - слагам коректор под очите, пудра, спирала и някакво червило/гланц и се случва да подчертавам леко веждите. И фдт слагам понякога, де. Косата си я оставям естествена, много си я харесвам. :Д Не обичам да излизам с вързана коса, но пък често се случва да я вържа в даскало. :Д

Иначе и аксесори слагам - кефя се на statement necklaces, часовници, а обеци така и не се научих да слагам.
    Последно редактирано от Naive : 02-09-2015 на 10:01

Поли и рокли?Никога!Трябва да съм тръгнала на сватба,за да облека подобно нещо xD Иначе...Сега като е студено и има сняг съм с ботуши..Дънки всякакви цветове..Едно дебело яке и шапка,но тя много рядко..Като е по-студено слагам някакви широки суитчъри(Swag,може би xD) или блузка с дълъг ръкав..За днес специално съм с ботуши,тъмно сини дънки,тениска,яке и това е :д С грима на прекалявам..Спирала и очна линия..Такива фдт,пудри,коректори-голяма играчка и не ми харесва..Косата ми е естествено права,но гледам да си правя обем със сешоара,но само след като е изкъпана :д Накратко е това..Лятно време-къси панталони,тениски,потници, ецове или ако съм някъде с компанията в квартала мога и по джапанки да си ходя xD

Супер фен Аватара на Jaune
    Боже, както дойде. ;Д Аз пола/рокля не го броя за кой-знае к'во гласене.
    А иначе се гримирам винаги, ама доста ненатрапчиво. Просто обичам очна линия.
    Пък бижута бол, толкова много (джънк бижута) имам... без обици не излизам. Другото според случая.

Предпочитам да се обличам небрежно - с дънки и някаква блузка :ДД
    No rain - no flowers.. ❀❀

Фен
    Град
    Pleven
    За този коментар си заслужаваше да изровиш тема на 2 години.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Аз на училище ходя повечето с поли защото са по удобни и е хубаво да се носят особено когато е по горещо
    Бори се за това което те прави щастлив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си