.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    just smile, намери си гадже или приятели
    Човек ти не четеш, тя един вид казва че не може да си намери гадже или приятели
    Но не казва какъв е истинският проблем а иска мнения.
    Ако искаш тъпи и повърхностни мнения ето ти малко- ами усмихвай се, излизай по- често, запознавай се с нови хора, намери си гадже , бъди позитивна, бля бля ... бля ....
    бля.
    Надявам се че ти помогнах

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Виждах, ма исках да получа персонален отговор, че не може, и кое от двете точно, и защо, и щях да се включа малко по-сериозно
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Авторката, защо не започнеш да се занимаваш например със спорт, сега е модерно даже жените да ходят на бойни изкуства или на зумба.
    Трябват ти контакти с хора, така ще завържеш нови приятелства и още контакти.
    Ще излизаш с тях, нещо работиш ли?

Новата мода е друскането на хорце
    Казвам го съвсем сериозно дори и да си с наднормено тегло. Аз имам много познати моми (дебелички) поне 4 които ходят само на народни танци и много го хвалят, и ги е срам да ходят на фитнес и в парка и етц. бягане дъра бъра ако килата са ти проблем.

НомНом не очаквай персонален отговор защото тя е от този тип хора които ги е срам да говорят за недостатъците си дори и анонимно

О повярвай ми не си само ти познавам една откачалка която много обича да пътува и то всяка седмица този човек е обиколил цяла Б-я само в чужбина не е ходил все още.Такива хора нямат спирачки...

-тръгни на фитнес нещо тае бо йога
    -запиши се на някакъв курс било то по език или каквото там искаш-
    -намери си работа
    -включвай се в разни проекти и програми

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от just_like_smile Виж мнението
    Някой да има подобен проблем на моя, има ли и други, които обичат да пътуват?
    От кога да обичаш да пътуваш е проблем? И аз обичам да пътувам, но не го считам за нещо ненормално.
    Не схванах каква е целта на темата:
    -Търсиш си компания за пътуванията?
    -Търсиш човек, който да те вози?
    -Търсиш човек, който да те откаже от тази твоя страст? Или?

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    От кога да обичаш да пътуваш е проблем? И аз обичам да пътувам, но не го считам за нещо ненормално.
    Не схванах каква е целта на темата:
    -Търсиш си компания за пътуванията?
    -Търсиш човек, който да те вози?
    -Търсиш човек, който да те откаже от тази твоя страст? Или?
    Абе и аз не знам какво търся, май съм трагичен случай,
    съдейки по коментарите тук...
    Но в реда на мисли да можеш да ми предложиш някоя дестинация, ако се сещаш за някои интересни места може да ми кажеш

ПП. Това вярно ли сте толкова много пловдивчани тука в темата? :Д

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не, само аз май
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro Виж мнението
    не, само аз май
    Ясно

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Така и не каза, търсиш ли си гадже, имала ли си си гадже
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Така и не каза, търсиш ли си гадже, имала ли си си гадже
    В момента нищо си нямам, но все пак човек не трябва да търси гадже само за да не е самотен или за да го забавлява и развлича,това е мое мнение

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Гадже винаги трябва да се търси, на мен ми казаха да потърся в библиотеката, ама там няма като за мен ходих да проверя
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

гледай филма YES MAN ... и вземи пример от Джим Кери ... Живей бе човек , всеки един пропилян миг на тея години (23...набор си ми) ще те кара да съжаляваш след време. Дори аз ще съжалявам , че отделям повече от 5 мин на тоя форум :Д . Просто се събуди утре като нов човек и яко гас гас ! :д волумето на мах ...

Цитирай Първоначално написано от Scarface... Виж мнението
    гледай филма YES MAN ... и вземи пример от Джим Кери ... Живей бе човек , всеки един пропилян миг на тея години (23...набор си ми) ще те кара да съжаляваш след време. Дори аз ще съжалявам , че отделям повече от 5 мин на тоя форум :Д . Просто се събуди утре като нов човек и яко гас гас ! :д волумето на мах ...
    Абе така е по принцип, ама за мен живеенето не се изразява в това, което другите правят и се предполага от мен да правя. Иначе си много прав, трябва да се живее навън, трябва да се усеща всяка глътка въздух

Гадже винаги трябва да се търси, на мен ми казаха да потърся в библиотеката, ама там няма като за мен ходих да проверя
    Хм, библиотеки, книжарници, курсове по езици, спорт,кино - всичко е супер и на изброените места съм ходила и продължавам да ходя, както и често на Гребната база, когато времето го позволява и какво ли още не...

Иначе честно казано в библиотеката освен зачетени интелектуалци и раздразнителни лелки, други не съм срещала, но може би не съм улучила подходящото време :Д

зависи от библиотеката ... аз съм прекарвал дни в университетската и са минавали много секси момичета , но повечето да се отчетат , че са били в библиотеката сякаш ... или да се тагнат ... опитай със спорта - там несъмнено би имала по-голям успех

Мега фен Аватара на RapExotic
    Да, тука май се превърна в майна-сбирка

Иначе интересни места има много. Зависи какви места обичаш да посещаваш. Аз примерно ме кефи да се забутам с кроса в някоя гора и цял ден да се лутам докато намеря пътя .. с подходящата компания разбира си, не сам. Доколкото разбрах при теб точно това е проблема - компанията (или липсата на такава), а не дестинациите.

Цитирай Първоначално написано от Scarface... Виж мнението
    зависи от библиотеката ... аз съм прекарвал дни в университетската и са минавали много секси момичета , но повечето да се отчетат , че са били в библиотеката сякаш ... или да се тагнат ... опитай със спорта - там несъмнено би имала по-голям успех
    Е, сигурно си прав, то зависи и в коя библиотека де :Д

Май има нещо такова да, а колкото до проблема с пътуванията,
    не е точно проблем, просто няколко пъти пътувам сама и сигурно изглеждам смахната, знам ли... не че ми пука особено :Д

Фен
    Град
    По света и у нас
    Точно това е ..че ти пука.Първо спри да се самозалъгваш и след това като сама си остановиш положението няма да ти трябва чужда помощ.

Не си казала май и също какво имаш предвид под пътуване. Да не се окаже че си мислим че си ходила до Ибиза а всъщност да си ходила до Карлово или ако си от София да си ходила до Божурище щото ако си в Младост ще има да пътуваш 2 часа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си