- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли и други като мен?
По принцип и на мен ми се налага да пътувам доста, ама аз пък предпочитам да съм сам. Като съм с други или музиката не им харесва, или пушенето им пречи, или като се хванат за дръжката все едно имам книжка от 1 месец и всеки момент ще се ударим.... А като си сам е по-хубаво, размишляваш за някои неща, пушиш си пълен кеф.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
На мен лично си ми е хубаво на едно място. Не ми се ходи никъде.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И аз като ходя в командировка самостоятелна стая, то не се издържа майна, по цел ден с едни и същи хора вечер като се прибереш в хотела пак същите... И всички са от 40 нагоре....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мноо хубаво стига да може да си го позволиш т.е. зависи от фирмата. Кой нормален човек ако става въпрос няма да иска да е сам в стая ако става дума за колеги от работата. А аз като съм ходил в командировки ку*ец, все с колегата който беше чукнал 40така. Ужас ама нали тр фирмата да пести. Верно че не сме от простолюдието хора ама аз даже от втори курс заживях сам щото и аз не понасям чужди хора 24/7 освен ако не е жена.
Така...хх..Да, има други като теб.И аз съм така ^^.Всъщност не е толкова зле, ако свикнеш.И аз в началото исках да имам повече приятели и да излизам, но се примирих, защото обстоятелствата са такива.Ако те е срам или не се чувстваш уверена за да излезеш някъде просто не го прави.Не се насилвай.
ш'а падна![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Забрави да кажеш да спре и да ходи до магазина.
Майка и да я сложи на системи до прозореца(който трябва да е тониран) и дистанционното да е до нея и само да и сменя банките.
Така поне ще и е спокойно
Никой не е в едно състояние вечно, хората се променят..Исках да кажа, че тя сама ще си го почувства.Пък и повечето хора се чувстват самотни, защото виждат че другите са "обградени" от внимание и са "заети".
Има и предимства от това да си самотна, или по-точно без гадже и много приятели, тъй като всичко опира до вътрешна нагласа, или по-точно казано до това, как се възприемаш. Не е задалжително, ако за другите хора по етикет си в графа ''самотни'' - да си в действителност такава.
Та, едни от предимствата например, да не си с постонно обкръжение от хора (не случайно казвам хора, тъй като приятели е много абстрактно понятие) е, че ти остава достатъчно време за лично себеусещане и развитие на много ценни качесва свързани с мисленето и светогледа.
Нито не е задължително да имаш някакви любовници и псевдо другарчета, нито да ти пука за същите.
Ами донякъде си права, но аз нямах предвид,че не излизам от вкъщи, даже напротив,
но просто понякога взема да става тъпо да ходиш сам навсякъде или дори да си обграден от хора, а да се чувстваш съвсем сам. Според мен много малко хора са го изпитали това последното.
Аз не писах тука да се самосъжалявам или да си стоя по цял ден вкъщи докато стана на 30...
Просто хората, с които се разбирам са много малко и далеч от мен.
А иначе не е хубаво човек да се примирява с положението си, трябва и да се рискува,
човек сам да достигне до това, което иска![]()
Just_Like_Smile.......Keep Ya Head Up![]()
https://www.youtube.com/watch?v=-yGsw4n8EEM
Последно редактирано от Sun Boy : 02-26-2015 на 01:56