.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен Аватара на Юлиян
    офффф верно ли? мързи ме да я чета!!!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    офффф верно ли? мързи ме да я чета!!!
    Знаеш ли каква е съдбата на мързеливите дечица?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Каква
    ще сме богати

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Знаеш ли каква е съдбата на мързеливите дечица?

Не, може ли едно разяснение от вещица или за квот се имаш ?

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    История по истински случай:
    Edit: Чувала съм, че е истинска.

Мъж, превозвал психично болни към лудницата. По пътя той спрял за няколко минути да си вземе нещо от близък магазин. Когато се върнал, незнайно как всички луди били избягали. Мъжът не знаел какво да прави. Тъй като задните врати били отворени, започнали да се качват хора в автобуса/камиона (или нещо междинно). Явно са решили че това е вид превоз за тях. И така, шофьорът ги затворил и заключил. Когато пристигнали в психиатричното отделение, мъжът казал, че лудите са много болни и изключително агресивни.

След години истината излязва наяве. Разбрало се, че докараните хора в действителност не са страдали от психични заболявания. Някои от тях излязли от отделението, но повечето полудяли по време на престоя си в лудницата. Избягалите болни хора така и не са намерени.
    Последно редактирано от MonnyMonsterr : 03-28-2015 на 15:29

Така

Тая история Мони съм я чел и другаде, има ли доказателство че е по дейстителен случай

Другото което ме съмнява историята да е истинска е че - дори хората да са се заблудили за рейса( което трудно ще стане предвид че превозните средства за такива цели трябва да са по различни от вътре защитени стъкла и други неща.Как някой ще се качи или няма да пита шофьора накъде отива тоя рейс единственото което може да се приеме е шофьора да е излъгал хората и да ги е заключил,да не поеме отговорност за избягалите,но някак смешно звучи хората като видят че ги вкарват в лудница да не почнат да звънят на полиция,близки (от личните си телефони )и т.н. и освен това когато пристигнат в дадената лудница би трябвало очакващите ги лекари да имат досиета с информация снимки и т.н. за лудите

Абе с една дума тая история едва ли е верна

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от deStroyeR_ Виж мнението
    Така

Тая история Мони съм я чел и другаде, има ли доказателство че е по дейстителен случай

Другото което ме съмнява историята да е истинска е че - дори хората да са се заблудили за рейса( което трудно ще стане предвид че превозните средства за такива цели трябва да са по различни от вътре защитени стъкла и други неща.Как някой ще се качи или няма да пита шофьора накъде отива тоя рейс единственото което може да се приеме е шофьора да е излъгал хората и да ги е заключил,да не поеме отговорност за избягалите,но някак смешно звучи хората като видят че ги вкарват в лудница да не почнат да звънят на полиция,близки (от личните си телефони )и т.н. и освен това когато пристигнат в дадената лудница би трябвало очакващите ги лекари да имат досиета с информация снимки и т.н. за лудите

Абе с една дума тая история едва ли е верна
    Добре, значи ще редактирам поста. ЧУВАЛА съм, че е истинска. Но явно аз не се замислям над нещата, които ми разказват.

не бе мони може да е истинска но аз не вявам да е по изброените от мен неща

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Ми то и аз от къде да знам дали е истинска. Оная история с момичето и момчето дето накрая момчето е обесено над колата звучи ли ти истинска? На мен ми звучи примерно, но съм я чувала и в други варианти. С дете примерно, с местна лудница и такива. Абе все тая, защо спорим за глупости?

Btw знам още нещо за Кървавата Мери и за нейната смърт. Та значи... Тя е била болна и по това време не е имало толкова модерна апаратура, за да са сигурни за смъртта на даден човек. Погребали са я, като са слагали звънче, вързано с връв за ръката, а самото звънче е над гроба. За да може ако стане нещо и човек се окаже жив да се чуе звънчето и да го изкопаят. На другия ден след погребението родителите отишли при гроба и видяли, че звънчето е паднало. Изкопали гроба, а гледката била ужасяваща. Момичето, с отворени ужасени очи, в съвсем различна поза от онази, в която са я погребали. Ноктите и били мръсни и изпочупени, а по капака на ковчега имало кръв, драски и вдлъбнатини, сякаш е удряно с юмруци.

говоря конкретно за по горната понеже съм я чел в сайтове та едва ли е истина..

Една история и от мен. Веднага след ваканцята имаме 3 теста в 1 ден и на следващия ден пробен изпит по мат.
    Дано не съм ви стресирал много това е една от наи-страшните истории

Цитирай Първоначално написано от MonnyMonsterr Виж мнението
    История по истински случай:
    Edit: Чувала съм, че е истинска.

Мъж, превозвал психично болни към лудницата. По пътя той спрял за няколко минути да си вземе нещо от близък магазин. Когато се върнал, незнайно как всички луди били избягали. Мъжът не знаел какво да прави. Тъй като задните врати били отворени, започнали да се качват хора в автобуса/камиона (или нещо междинно). Явно са решили че това е вид превоз за тях. И така, шофьорът ги затворил и заключил. Когато пристигнали в психиатричното отделение, мъжът казал, че лудите са много болни и изключително агресивни.

След години истината излязва наяве. Разбрало се, че докараните хора в действителност не са страдали от психични заболявания. Някои от тях излязли от отделението, но повечето полудяли по време на престоя си в лудницата. Избягалите болни хора така и не са намерени.
    Мони тази история сам я чел поне 12 пъти най-малко през живота си

хмм ... ето малко страхотийки и от мен, за хубав ден :

Слагам сина си да спи, а той ми казва: „Тате, виж дали няма някакво страшилище под леглото“. Надниквам под леглото, за да го успокоя, и виждам там сина си, който ме гледа с ужас и с треперещ глас ми казва: „Тате, там в леглото не съм аз“.

Събудих се, защото чух чукане по стъкло. Отначало си помислих, че някой чука по прозореца ми, но след това чух пак да се чука… от огледалото.

Жена ми ме събуди, за да ми каже, че в къщата има чужд човек. Но тя почина преди две години. „Не мога да заспя“ – каза ми тя и се пъхна под завивката до мене. Събудих се, облян в студена пот, стискайки роклята, с която беше погребана.

Цитирай Първоначално написано от dangerous_girl Виж мнението
    хмм ... ето малко страхотийки и от мен, за хубав ден :

Слагам сина си да спи, а той ми казва: „Тате, виж дали няма някакво страшилище под леглото“. Надниквам под леглото, за да го успокоя, и виждам там сина си, който ме гледа с ужас и с треперещ глас ми казва: „Тате, там в леглото не съм аз“.

Събудих се, защото чух чукане по стъкло. Отначало си помислих, че някой чука по прозореца ми, но след това чух пак да се чука… от огледалото.

Жена ми ме събуди, за да ми каже, че в къщата има чужд човек. Но тя почина преди две години. „Не мога да заспя“ – каза ми тя и се пъхна под завивката до мене. Събудих се, облян в студена пот, стискайки роклята, с която беше погребана.
    бива си я

Супер фен Аватара на skate
    The last man on Earth sat alone in a room.
    There was a knock on the door.
    ... The shortest horror story.
    Последно редактирано от skate : 04-04-2015 на 08:15

Бях сам в нас и не можех да намеря телефона си. Изведнъж той иззвъня и когато вдигнах, глас в слушалката ми каза просто "Пак заповядай".

Сутрешното лигавене на пръстите на краката ми обикновено е по-меко и топло. И изведнъж виждаш кучето, седящо в другата стая, да се взира тихо в теб

маика дала на 5 годишния си син телефона да си играе , вечерта когато заспал тя решила на спокойствие да види дали детето и е направило нещо по тела , тя почнала да гледа снимките които примерно си е снимало но последната снимка я ужасява. На нея се вижда как е заснет сина и докаато спи някой го е снимал и до него се вижда част от човешко лице с 1 много зловещо гледащо око!

Цитирай Първоначално написано от m_nik Виж мнението
    Е чак пък фетиш. хД
    Просто съм запалена по филмите за духове,по криминалните филми,статии,предавания..
    Ихихих, с теб ще ми е приятно да си бъбрим. А да те питам Creepypasta четеш ли ?

Цитирай Първоначално написано от Muffins Виж мнението
    Ихихих, с теб ще ми е приятно да си бъбрим. А да те питам Creepypasta четеш ли ?
    на мен също ще ми е приятно да си бъбря с вас. обожавам тези creepy истории. какво е Creepypasta?

Цитирай Първоначално написано от The Black Rose Виж мнението
    на мен също ще ми е приятно да си бъбря с вас. обожавам тези creepy истории. какво е Creepypasta?
    Това са страшни, но измислени историйки. На мен лично най-любими са ми. Laughing Jack и Candle Jack мисля, че се казваше. В сайтчетое са на английски и е пълно с такива. Ако искаш мога да ти го пратя на ЛС.

Banned Супер фен

Голям фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си