- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъсан презерватив ..
V4era s pritelkata mi pravihme sex i razbira se polzvahme prezervativ .. I svurshih vutre dokato bqh s prezervativa no po kusno zabelqzah che neshto e leko mazna kato i bruknah i se opasqvam da ne bi da e skusan bil prezervativa zashtoto ne proverih nakraq i se chudq dali da i vzema za vseki sluchai ot onezi hapcheta ezodril ili neshto ot sorta se kazvaha .. Suveti , mneniq ..?
Провери ли презерватива, дали е скъсан.. Това, че ти се е видяла мазна, не е основание, може да е от лубриканта по кондома.
+ В целият ми живот май само веднъж ми се е късал, и си спомням, че беше генерално сцепен - няма как да не забележиш, не стават малки дупчици като от игла.
'Ма да се изкаже някой, на когото са му се късали повече, ама не мисля, че няма да забележиш.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ne prosto go svalih i go izhvurlih .. Nqmashe nikakvi vidimi skusvaniq po nego ....
Otdelno Ne mi se stori mazno kato lubrikant .. A po skoro si beshe neshto mazno gore dolu (spored men) kato sperma .. Inache ne nqmashe golemi skusvaniq na samiq kondom
Когато скъсаш презерватив ще разбереш със сигурност. Той ще изглежда като гръмнал балон.
Последно редактирано от VinDiesel : 02-03-2015 на 10:48
Ahm dobre .. Blagodarq mnogo i na dvama vi
Защо не провери дали е скъсан ?
Едва ли е от скъсан а просто това е от нея
Тези кондоми хич не им вярвам и на тях -_-
Защо направо не го извадиш когато усещаш че ще свършваш ?
Ако е скъсан, ще разбереш, защото дупките са големи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
а бе скъсан , не скъсан ... щом имаш опасения и съмнения вземи хапчета - да ти е мирна главата !
Езодрил вика..![]()
You are broken, I can fix you...