- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ислямска държава в България ....
о, ама bgcommander бил нинджа ве.
виж къв аватар извади, сигурно да плаши търнала
стааа напечено
търнале, гръмни ся един контролен във въздуха с патлака от терасата и пусни аватар
![]()
Алтерегото на оня фашист климата ли тряя да ме плаши?
ама виж как върти меча, 20 лв от женския пазар.
bgcommander, от къде го купи то меч
Последно редактирано от defender : 02-05-2015 на 16:20
Климата пак блесна :Д
мнооо е дълъг, виж че е почти колкото него.
аз не съм те наричал фашист, а нинджа.
да, май кораба те е нарекал така, а не търнала, за малко да заколЕш търнала за нема нищо.
мухахаха
аз съм начало и края, аз съм вашия ужас в очите
Виждам това, все пак пише "NATO" или както аз предпочитам да наричам организацията SATANATO!
Аха, значи обикновените турци са виновни, че българите живеят зле и редовно гласуват за политици, които им крадат публичните средства. Сигурно същите обикновени турци имат силно лоби в НОИ и крадат парите на българските пенсионери.
Връзката с Ислямска държава вероятно е плод на дълбока конспирация между Главното мюфтийство, Реджеп Иведик и Фатих Терим. ;]
Имаш ли идея колко много глупости изписа в абзаца, който съм цитирал? Защо обсъждаш неща, от които очевидно си нямаш никаква представа?
Най-после и ти да кажеш нещо адекватно.
А педерасите от АТАКА са креативни и вече смениха репертоара - изведнъж от крайно десни, станаха крайно леви. Пълна метаморфоза.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 02-05-2015 на 18:47
Welcome to the Jungle...
Да, ама за съжаление, са единствените, които казват много истини, които от другите партии премълчават и ни тласкат към изселване.
Ако масовата част от хората повярват на тея "истини" и започнат да действат, както им препоръчва Волен, ще станем по-зле от Сирия.
Welcome to the Jungle...
Ти значи предлагаш доброволно да изчезнем?
Волен в момента препоръчва много правилни неща.. въпреки че му плащат от Русия.
Докато останалите буквално ни затриват.
В Гърция защо протестирата? Искат независимост. А вие с този ЕС ни правите абсолютно зависими.
Предлагам да си изкарате главите от задниците и да започнете да мислите с тях. Щото очевидно отдавна не ви се е случвало.
Гърците искат да не плащат и да продължават да живеят охолно за чужда сметка. Нещо, което никой няма да им позволи.
Welcome to the Jungle...
Не. Гърците, заразлика от българите, си водят настоятелно политиката и желанията. А на нищожните българи, всички им се смеят. Всички ни дават за пример вече, какъв не трябва да си. Българите освен да подчиняват робски, друго не правят. И ето защо всички ни използват.
И да се променят законите в полза на българите, а циганите да бъдат насила натикани в на на майк........§€%%€§ ако не раборят.
а ти работиш ?
и си полезен с нещо ?