.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Anonimen2001
    Guest

Kak da predloja na momiche

Zdraveite iskam da vi pitam kak da predloja na edno momiche koeto go haresvam ot gore dolu godina no ne mi dostiga kuraj, a i neznam dali tq izpitva neshto kum nas strah me e da popitam da li iska da sme zaedno zashtoto moje da me otreje direktno i za tova do sq si mulchah no veche iskam da imam seriozna vruzka s neq!! molq pomognete i bez hate pls!!

На колко години сте? В какви отношения сте? Познавате ли се изобщо? Говорили ли сте си?

Anonimen2001
    Guest
    ami az sam na 14 tq e na 13 .priqteli li sme predi dosta se sreshtahme pokrai sestra mi , govorihme si dosta chesto do skoro no sprqhme neznam zashto taka izvednuj

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Моля те, пиши на кирилица!
    По темата: Тя дава ли ти някакви знаци, че има също симпатии към теб? Говорите ли си? Ако не, поеми ти пръв крачката. Жените обичат смелите!

Anonimen2001
    Guest
    izvinete me no nqma phonetica i e dosta trudno

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Пробвай това: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Anonimen2001
    Guest
    am kakvo da vi kaja predi mnogo chesto se vijdahme govorihme i t.n no posledno vreme nqmam nikakva komunikaciq s neq

Измисли някаква ситуация, иначе и да има някаква симпатия ще те отреже така първосигнално.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Карай я да излизате заедно и да сте сами.
    Когато събереш кураж я цешуни.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Anonimen2001 Виж мнението
    ami az sam na 14 tq e na 13 .... veche iskam da imam seriozna vruzka s neq!!
    Нещо не се връзва 13 годишна с понятието сериозна връзка. Кани я по често да излизате и може да станете гаджета ако те хареса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си