.
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Threaded View

Мега фен
    там е работата, че няма такъв рай, където животът продължава безкрайно, но вечният живот си има край, защото животът на Бог също си има цикъл, не че Той някога е умирал напълно, но има някакъв преход дори и за самия Него, затова вечността е, хем безкрайна, хем периодична, като едно колело, което се върти и прави пълни обороти като стрелките на часовника, иначе ако не беше така, тогава нито тук в този свят щяха да се раждат толкова много хора и одушевени под греха, но през цялото това време всички щяхме да сме в рая на вечния живот, а не тук, сега (да речем) си "femaleeyes", после в следващи вечности ще бъдеш (примерно) "heartshapedbox", "fisherman", "defender", "fls63", "vindiesel", "npp", както и на мястото на всеки друг, и ще имаш неговата съдба, ще изглеждаш по същия начин като него, ще се обличаш в същите дрехи, ще вършиш и ще преминеш през всички онези неща, които и те са вършили и през които и те са преминали, в абсолютно същата последователност и по същото време, всичко ще се повтори едно към едно, но само ролите на душите ще се сменят, разбира се това ще стане последователно вечност след вечност, тъй като душата не може да заеме повече от една роля/персоналност в рамките на една вечност, това се нарича "вечен съд" в Библията, както и "учение за вечен съд"(Евреи 6:2), затова Господът, Исус, е казал: "Не съдете, за да не бъдете съдени. Защото с каквато съдба съдите, с такава ще ви съдят, и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се мери... И тъй, всяко нещо, което желаете да правят човеците на вас, така и вие правете на тях; защото това е същината на закона и пророците."(Матей 7:1-12), убийците ще отидат в ада, следователно онзи пич, дето е бил в самота и после е убил хора и се е самоубил, не е постъпил правилно, защото той си е причинил повече мъки отколкото ако си стоеше в къщи мирно и кротко, тъй като, освен че ще се мъчи в ада, после и него ще го убият по същия начин, когато в съответните следващи вечности се окаже на мястото на жертвите на своите убийства от настоящата вечност, ето защо Господът, Исус, дори е предпочел да умре за колкото се може по-скорошното спасение на всички, така щото да не погине нито един повече, и в следващите вечности също да има по-добро спасение за всички, иначе ако спасението се забави и още хора пострадат, тогава ще има повече страдания за повече души и през всяка следваща вечност, а колкото е броят на душите, толкова е и броят на различните вечности, ето защо не трябва да сме лоши към ближния и не трябва да причиняваме зло на съжителя си - който и да е той, и имай предвид, че аз също трябваше да нося кръст, понеже нито някога досега съм виждал Бог, нито съм Го чувал, нито докосвал, понеже и никой никога не Го е виждал, чувал или докосвал, дори и Божият Син, но трябваше да работя усърдно като изгубен в света, като марионетка без кукловод, и все още съм в подобно положение, колко повече Исус Христос е бил така?!, разбира се, благодарение на истинския Господ Бог имах и все още имам благодатта да съм жив и здрав, и да мога да решавам съответните проблеми, а на теб нищо не би ти коствало да се регистрираш поне в няколко сайта за запознанства (в случай че наистина искаш да си имаш приятелка), и със сигурност ще срещнеш някоя, или пък във фейсбук
    Последно редактирано от npp : 02-11-2015 на 12:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си