Здравейте, искам да ви споделя моята любовна история , и да видя какво мислите по въпроса а ето я и нея.След дълъг период на сърдене и никакъв контакт се сдобрих с най добрата ми приятелка в живота, но това сдобряване премина в любов и от двете страни ,тя е с 3 години по голяма от мен аз съм на 18 а тя на 21 обичаме се, когато съм с нея се чуствам прекрастно и наистина се гордея че ходя с нея може би едно от най интересните и хубави момичета в малкия град от който сме.До тук добре всичко е ок ,но бившият и явно още има чуства към нея а той е два метра и нещо и е 120 кила на капак на всичко се боксира и е ключова ъндърграунд фигура в града ако разбере ,че ходя с нея ще ми изкърти фасона, но това е най малкото в сравнение с историите който съм чувал какво прави с враговете си.Отделно аз лично го познавам и сме си ходили на диско заедно и съм се возил при него, смисал има ме за някой от неговите хора и сега разбере ли, че съм му отмъкнал момичето незнам какво ще става .. А иначе тя не иска да е с него защото той не се държи както трябва с нея използва я само за сещате се ... и сега излизаме вечер криеме се по коли на сам на там и така...Наистина има любов и сичко е толкова хубаво какво бихте направили на мое място. п.с.Момичето е огън.