.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ^Всъщност изтъкването му наистина е излишно, защото няма значение дали е мъжът мечта на повечето жени, важното е, че тази конкретно си го е харесвала. И да беше 1,75 със средно образование и опелче, ако някоя толкова много го хареса какво значение има дали е желан от мнозинството.
    За мен специално, колкото по-подробно се изказва един човек, който търси мнения, толкова по адекватен отговор може да получи.....

За мен има разлика за мъж, който е много желан от жени и мъж, който е желан само от една.
    Когато един мъж е желан от много жени, има взаимоотношения с някоя от тях и тя знае че е желан, и от други, тя драстично засилва интереса си към него. Това е моя гледна точка и никой не може да ми промени мнението по въпроса...

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Обясних си го, че колкото си по-добър с една жена, колкото повече я обичаш и глезиш, толкова повече се дистанцира.
    Свикнали са да има караници, скандали, да ги тормозят и това е.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много детска гледна точка.
    Ще си позволя да се отплесна, понеже напоследък мислих по въпроса...
    Когато не си пасваш с един човек, не си вади генерални изводи за всички от другия пол. Една връзка не функционира с мерене на "даването", "обичането" и "глезенето"; мери се в разговори, в усилия да се запази спокойния тон, в опити да разбереш другата гледна точка. Когато нещата опрат до сметкаджийство, става грозно.
    Когато до теб е един зрял човек с истинското желание да е в тази връзка с точно теб, гледането и обичането + търпението (дори когато другият не го е "заслужил" на 100%), се връщат с лихвите, ако ще си говорим за мерене.

Или поне аз така мисля и го чувствам. В една връзка би следвало да има неограничено количество грижа, подкрепа, търпение, сериозно отношение, глезене дори. Най-мъничкото недоразумение се разрешава лесно, когато го решават хора, които са от едната страна на оградата, в един отбор, а не се чудят как да го нецепят на другия и как те да са прави, чувам "извинявай" по 10 пъти на ден. В замяна? Имаш нуждата да казваш "извинявай" 10 пъти по-често, да благодариш 100 пъти за набързо спретната закуска или цветята, подарени без повод, и да върнеш жеста в тройно по-голям размер, да жертваш собствения си сън/комфорт в името на неговия, да си прехапваш езика, когато не си на кеф, за да не нараниш другия, но да знаеш, че ако все пак се случи, няма да ти бъде изкарано през носа, а ще бъде прието с любов и разбиране. Съответно, ти ще изпитваш нуждата да се извиниш и да се реваншираш възможно най-бързо.
    Всякакви препирни на тема "кой е шефът", спорове относно половете, клишета и несъзнателни борби за контрол са напълно излишни, когато човек се чувства уверен в себе си, в способностите си, в слабостите си дори, разбира се, и във връзката. Представи си го като функция по икономика, оптимизиране на всеобщото благо (а не само на конкретен социален слой) по зададени критерии и ограничения. Това, което ти не можеш добре, вероятно ще го направи половинката за два пъти по-бързо време... като при това няма да си го пише на сметката "дължими вземания".

Ох, съжалявам, отнесох се. Просто напоследък осъзнах някои неща и изпитах желание да го напиша. И това от човек, който милиони пъти е чувал, че е "труден характер", "контролиращ", "изискващ", "критичен", "който не оценява жестовете, направени за него", етц... Когато си паднах на дупето със сегашната ми връзка, се чувствам в пъти по-различно от преди, съответно ме чувстват/възприемат по-различно. Сега чувам определения от сорта на "мила", "чувствителна", "прекалено благодарна за всяка дреболия", "жертвоготовна"... Ама как няма? Това идва от човек, който ми дава тоооолкова много без дори да го осъзнава и мисли, че е недостатъчно. Нещата се навързват^^
    PinkPan7her, aз написах
    Аз също съм имал няколко такива случки.
    .
    Не съм слагал всички жени под общ знаменател, просто аз съм попадал на 3 такива, които си държаха да бъдат тормозени.... Това е, кое му е детското не знам.

Понякога се чудя, аз ли не съм достатъчно ясен с коментарите си или някои не ги четат...
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-05-2015 на 16:04

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз ти предлагам да идем да се напием някъде. Нека жените ни потърсят сами, стига вече сме им угаждали.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

С риск всички да ме оплюете ама автора на няколко пъти намекна колко големи финансови възможности имал и какво тяло
    Нищо лично ама жената може да се е почуствала неприятно ако неволно й е намекнал тези неща .Не че и тя е много права ама..
    Другото което е безразличието не винаги върши работа аз когато някой прави така с мен просто го оставям и не се занимавам с него .Пък после да се прави на студен колкото пожелае
    Лека вечер!

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    не й се връзвай на номерата, брат. ако биологичния ти часовник тиктака, тогава си купи една майка и й направи едно дете. чиста работа и чисти сметки.
    рано или късно всички курви се връщат. на по-по-бившата й заплаших семейството, че ако ме потърси отново ще стане нещо, а тя пак ми се появи.
    мисля, че една инкубаторна майка струваше към 5000 без месечните грижи по време на бременност. имаш парите и действай.
    WE ARE NOT ANGELS!

borisoff13
    Guest
    Благодаря на всички за коментарите. Разбрах къде е проблеми и вече знам какво да направя. Мерси.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от borisoff13 Виж мнението
    Да уточня тя е на 29г. аз на 34г.Със две висши образования съм имам собствен бизнес, над 5 апартамента , кола за 40+ хиляди лева, висок съм 1.87 тежа 85кг., спортувам, имам хубаво тяло,чувство за хумор, всичко което една жена би искала но въпреки това ме остави.
    Може би имаш предвид всичко, което една ПОВЪРХНОСТНА жена иска. Никъде обаче не спомена какъв характер си. Може да си някакъв пълен смотльо (без да те обиждам - просто хипотеза), който не знае как да се държи с една жена - било то скучен, агресивен, твърде груб, твърде нежен, не на място и т.н. И за това разчиташ, че парите ще те направят готин в очите на жените. С лъскава кола можеш да привлечеш вниманието на една жена, но не и да спечелиш любовта и. Може би не си и предложил това, от което тя в действителност е имала нужда в този момент и за това те е зарязала. А пък особено ако си парадирал със състоянието си не се и учудвам, че си и направил супер лошо впечетление.

А колкото до нея - явно е доста глупаво момичето, че след първата среща да се пренесе да живее при теб, да иска деца.. И след един месец да тича обратно при бившия се. Според мен нищо недей да правиш - не си заслужава.

Ето малко развитие по темата: Тя ми звъни почти всеки ден. Аз се държа надменно,опитвам се да и покажа че не ми пука за нея, бъзикам я, държа се като гъз понякога, това много и харесва, даже ми го каза директно че такъв ме харесва повече. Но наистина това е нормалното ми отношение към жените, но към тези които не харесвам или тези с които ме може да се получи нищо. Не говорим по теми какво прави днес или какво се случи на работата днес. За пари никога не сме си говорили дори и преди. Предимно си изтъквам качествата, които не са малко ;D. И гледам да наклонявам темата към секс. Не съм искал от нея да ми се обажда или да се виждаме. Страхувам се да не попадна в френд зоната. Та въпроса е да и вдигам ли почти всеки ден когато ме търси или да се правя на зает че не мога да говоря с нея. Да поддържам ли контакт с нея или по добре ще е да не се чуваме толкова често. Моля за съвет.
    Последно редактирано от borisoff13 : 02-10-2015 на 10:16

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Защо изобщо трябва да се правиш на такъв , какъвто не си, заради една лигла? Какъв е смисъла? Да се държиш студено, като ти се иска да я гушнеш? До къде мислиш ще стигне тая работа?
    Според мен няма смисъл да си губиш времето, има толкова жени, които биха оценили истинската ти същност и начина, по който ти идва от вътре да се държиш с тях. Без престорена студенина или фалшива загриженост - така, както ти искаш , без да се замисляш.
    Аз на твое място бих я оставил и бих намерил момиче, с което да бъда себе си и тя да го харесва и оценява
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Защо изобщо трябва да се правиш на такъв , какъвто не си, заради една лигла? Какъв е смисъла? Да се държиш студено, като ти се иска да я гушнеш? До къде мислиш ще стигне тая работа?
    Според мен няма смисъл да си губиш времето, има толкова жени, които биха оценили истинската ти същност и начина, по който ти идва от вътре да се държиш с тях. Без престорена студенина или фалшива загриженост - така, както ти искаш , без да се замисляш.
    Аз на твое място бих я оставил и бих намерил момиче, с което да бъда себе си и тя да го харесва и оценява
    да наистина го правя малко на сила сега, но това си ми е нормалното поведение / не чак да се държа като гъз/ с жената до мен, но след като е минало малко време и съм сигурен в връзката ни
    Последно редактирано от borisoff13 : 02-10-2015 на 11:07

Град
    Цитирай Първоначално написано от borisoff13 Виж мнението
    Ето малко развитие по темата: Тя ми звъни почти всеки ден. Аз се държа надменно,опитвам се да и покажа че не ми пука за нея, бъзикам я, държа се като гъз понякога, това много и харесва, даже ми го каза директно че такъв ме харесва повече. Но наистина това е нормалното ми отношение към жените, но към тези които не харесвам или тези с които ме може да се получи нищо. Не говорим по теми какво прави днес или какво се случи на работата днес. За пари никога не сме си говорили дори и преди. Предимно си изтъквам качествата, които не са малко ;D. И гледам да наклонявам темата към секс. Не съм искал от нея да ми се обажда или да се виждаме. Страхувам се да не попадна в френд зоната. Та въпроса е да и вдигам ли почти всеки ден когато ме търси или да се правя на зает че не мога да говоря с нея. Да поддържам ли контакт с нея или по добре ще е да не се чуваме толкова често. Моля за съвет.
    Като ти звънне й затвори. След няколко часа й звънни с думите "Бях на среща, търсила си ме".
    Ако случайно те пита за срещата, отговори "няма значение".

Просто трябва да е в невидение.
    Като те търси, след това вдигаш и казваш" Сега не мога да говоря, трябва да се оправям за среща"
    Поддържай й нервите опънати. :]

Авторе само да вметна че има жени които ако им се правиш на интересен дълго време просто им писва и спират да се занимават колкото и да им харесва държанието на лошо момче .

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Авторе само да вметна че има жени които ако им се правиш на интересен дълго време просто им писва и спират да се занимават колкото и да им харесва държанието на лошо момче .
    затова искам да чуя повече мнения и сам да реша как да постъпя, защото аз я познавам най добре и се ръководя от нейните реакции вследствие на моето държание. Проблема е че може би мисля твърде логично /затова съм постигнал много в бизнеса/Търся логика във всяко едно нещо , но явно в жените не мога да го намеря.Не ми пука вече чак толкова за нея. Няма проблем да стоя далеч от нея, дори ще се чувствам по добре ако не поддържам връзка с нея, но просто искам да не оплескам нещата в периода в който тя ще осъзнае че бившия и не се променил и отново ще иска да се раздели с него.Но също не искам да ме чувства като резерва.
    Последно редактирано от borisoff13 : 02-10-2015 на 11:55

Град
    Тогава аз лично бих постъпил така:
    Спирам контактите с нея и ще й кажа, "Когато се изясниш със самата себе си, какво точно искаш, тогава ме търси" и толкова.
    К'ви са тия драми а-у. Или ще е с теб, или не, какво само се мотае и се чуди как ще й е най-изгодно.
    Не знам, аз в началото още ти бях казал, че тази жена не струва, сега мнението ми е затвърдено напълно.
    На 30 години, още с детските истории......

anonymous708973
    Guest
    Като ти звънне й затвори. След няколко часа й звънни с думите "Бях на среща, търсила си ме".
    Ако случайно те пита за срещата, отговори "няма значение".

Просто трябва да е в невидение.
    Като те търси, след това вдигаш и казваш" Сега не мога да говоря, трябва да се оправям за среща"
    Поддържай й нервите опънати. :]
    Все повече се убеждавам какво дете си и колко криворазбрана представа за мъжко поведение имаш.
    Какви са тия путкенски номера, игрички и маски?
    С последния си пост си по-близо до истината, ама това е под всякаква критика.

Спирам контактите с нея и ще й кажа, "Когато се изясниш със самата себе си, какво точно искаш, тогава ме търси" и толкова.
    така ще постъпя

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Изтъква това, което се гледа от 99% женски индивиди.
    това вече се изтърка, не сме ние виновни, че не можете да си избирате жените и само на такива сте попадали ;д

...
    и малко ме съмнява 34-годишен мъж, който е това, което изброи, да има нужда да го изброява в тийн форум, но ок, комплексарщина

Град
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    това вече се изтърка, не сме ние виновни, че не можете да си избирате жените и само на такива сте попадали ;д

...
    и малко ме съмнява 34-годишен мъж, който е това, което изброи, да има нужда да го изброява в тийн форум, но ок, комплексарщина
    Не се е изтъркало, ако имаш 2-ма обожатели, единия със москвич, другия с бмв 5-та серия 2010 година, този с москвича ли ще избереш?
    А на какви да попаднем, като хубавите ябълки са заети или са се осъзнали, и абдикирали в "чужбината".

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Все повече се убеждавам какво дете си и колко криворазбрана представа за мъжко поведение имаш.
    Какви са тия путкенски номера, игрички и маски?
    С последния си пост си по-близо до истината, ама това е под всякаква критика.
    1. С всеки изминал ден, все повече се убеждавам, че ти четеш точно 2 думи от мой пост.....
    2. Не ме познаваш лично, за да си вадиш толкова задълбочени изводи за моето мъжко поведение.
    3. Човекът иска да задържи мацката, ако си прочела темата. С първия си пост, заради който ме нападаш, давам акъл, как да я накара да се чувства така, както тя постъпва с него. Жените могат да си играят с мъжете, но стане ли дума мъж, да си играе с жена, веднага откачате и сте единни.... Аз лично детско поведение не виждам, но щом ти го казваш, ще се съглася.
    4. Много ясно съм описал в следващия си пост, как бих постъпил аз, ако бях на негово място. Да не говорим, че аз ако бях, въобще нямаше и да я искам(след като я опозная, както той я е опознал), но това си е мое мнение.......
    5. Ако има нещо с което те дразня, обиждам, накърнявам достойнството или женствеността, винаги може да ми пишеш. "ЛС"
    Не мисля че темите на хората, трябва да се превръщат в изясняване на дразнения и търкания м/у други.

anonymous708973
    Guest
    А, викаш, да лъжеш, за да се направиш на интересен а.к.а. да "й поддържаш нервите опънати" не е детска игричка? Честно, аз мисля, че последно в четвърти клас лъжехме, за да се направим на важни.
    И е путкенски номер със сигурност.

Град
    Съгласявам се с теб. Няма да те питам нейните номера какви са ....

Тя ме търсеше всеки почти всеки ден, и снощи и казах да ме потърси когато е сигурна какво иска. Не го прие много добре. Та ще видим какво ще стане.

Не се е изтъркало, ако имаш 2-ма обожатели, единия със москвич, другия с бмв 5-та серия 2010 година, този с москвича ли ще избереш?
    .
    Между другото имам БМВ 6–та серия 2009г.

Град
    Страхотен автомобил е, браво за избора!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И к'во, обърнахте темата за автомобили.
    Започвам да си мисля, че автора тази жена напълно си я заслужава.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И к'во, обърнахте темата за автомобили.
    Започвам да си мисля, че автора тази жена напълно си я заслужава.
    еми да, нали лошите жени били с добри мъже и обратното лошите мъже търсят добри женички. Аз явно съм от добрите.

Нищо чудно че жената се държи така автора не спря да се изтъква

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си