- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет как да се държа с жената която много искам да си я върна
За мен специално, колкото по-подробно се изказва един човек, който търси мнения, толкова по адекватен отговор може да получи.....
За мен има разлика за мъж, който е много желан от жени и мъж, който е желан само от една.
Когато един мъж е желан от много жени, има взаимоотношения с някоя от тях и тя знае че е желан, и от други, тя драстично засилва интереса си към него. Това е моя гледна точка и никой не може да ми промени мнението по въпроса...
PinkPan7her, aз написах.Аз също съм имал няколко такива случки.
Не съм слагал всички жени под общ знаменател, просто аз съм попадал на 3 такива, които си държаха да бъдат тормозени.... Това е, кое му е детското не знам.
Понякога се чудя, аз ли не съм достатъчно ясен с коментарите си или някои не ги четат...![]()
Последно редактирано от VinDiesel : 02-05-2015 на 16:04
Аз ти предлагам да идем да се напием някъде. Нека жените ни потърсят сами, стига вече сме им угаждали.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
С риск всички да ме оплюете ама автора на няколко пъти намекна колко големи финансови възможности имал и какво тяло
Нищо лично ама жената може да се е почуствала неприятно ако неволно й е намекнал тези неща .Не че и тя е много права ама..
Другото което е безразличието не винаги върши работа аз когато някой прави така с мен просто го оставям и не се занимавам с него .Пък после да се прави на студен колкото пожелае
Лека вечер!
не й се връзвай на номерата, брат. ако биологичния ти часовник тиктака, тогава си купи една майка и й направи едно дете. чиста работа и чисти сметки.
рано или късно всички курви се връщат. на по-по-бившата й заплаших семейството, че ако ме потърси отново ще стане нещо, а тя пак ми се появи.
мисля, че една инкубаторна майка струваше към 5000 без месечните грижи по време на бременност. имаш парите и действай.
WE ARE NOT ANGELS!
Благодаря на всички за коментарите. Разбрах къде е проблеми и вече знам какво да направя. Мерси.
Може би имаш предвид всичко, което една ПОВЪРХНОСТНА жена иска. Никъде обаче не спомена какъв характер си. Може да си някакъв пълен смотльо (без да те обиждам - просто хипотеза), който не знае как да се държи с една жена - било то скучен, агресивен, твърде груб, твърде нежен, не на място и т.н. И за това разчиташ, че парите ще те направят готин в очите на жените. С лъскава кола можеш да привлечеш вниманието на една жена, но не и да спечелиш любовта и. Може би не си и предложил това, от което тя в действителност е имала нужда в този момент и за това те е зарязала. А пък особено ако си парадирал със състоянието си не се и учудвам, че си и направил супер лошо впечетление.
А колкото до нея - явно е доста глупаво момичето, че след първата среща да се пренесе да живее при теб, да иска деца.. И след един месец да тича обратно при бившия се. Според мен нищо недей да правиш - не си заслужава.
Ето малко развитие по темата: Тя ми звъни почти всеки ден. Аз се държа надменно,опитвам се да и покажа че не ми пука за нея, бъзикам я, държа се като гъз понякога, това много и харесва, даже ми го каза директно че такъв ме харесва повече. Но наистина това е нормалното ми отношение към жените, но към тези които не харесвам или тези с които ме може да се получи нищо. Не говорим по теми какво прави днес или какво се случи на работата днес. За пари никога не сме си говорили дори и преди. Предимно си изтъквам качествата, които не са малко ;D. И гледам да наклонявам темата към секс. Не съм искал от нея да ми се обажда или да се виждаме. Страхувам се да не попадна в френд зоната. Та въпроса е да и вдигам ли почти всеки ден когато ме търси или да се правя на зает че не мога да говоря с нея. Да поддържам ли контакт с нея или по добре ще е да не се чуваме толкова често. Моля за съвет.
Последно редактирано от borisoff13 : 02-10-2015 на 10:16
Защо изобщо трябва да се правиш на такъв , какъвто не си, заради една лигла? Какъв е смисъла? Да се държиш студено, като ти се иска да я гушнеш? До къде мислиш ще стигне тая работа?
Според мен няма смисъл да си губиш времето, има толкова жени, които биха оценили истинската ти същност и начина, по който ти идва от вътре да се държиш с тях. Без престорена студенина или фалшива загриженост - така, както ти искаш , без да се замисляш.
Аз на твое място бих я оставил и бих намерил момиче, с което да бъда себе си и тя да го харесва и оценява![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Като ти звънне й затвори. След няколко часа й звънни с думите "Бях на среща, търсила си ме".
Ако случайно те пита за срещата, отговори "няма значение".
Просто трябва да е в невидение.
Като те търси, след това вдигаш и казваш" Сега не мога да говоря, трябва да се оправям за среща"
Поддържай й нервите опънати. :]
Авторе само да вметна че има жени които ако им се правиш на интересен дълго време просто им писва и спират да се занимаватколкото и да им харесва държанието на лошо момче .
затова искам да чуя повече мнения и сам да реша как да постъпя, защото аз я познавам най добре и се ръководя от нейните реакции вследствие на моето държание. Проблема е че може би мисля твърде логично /затова съм постигнал много в бизнеса/Търся логика във всяко едно нещо , но явно в жените не мога да го намеря.Не ми пука вече чак толкова за нея. Няма проблем да стоя далеч от нея, дори ще се чувствам по добре ако не поддържам връзка с нея, но просто искам да не оплескам нещата в периода в който тя ще осъзнае че бившия и не се променил и отново ще иска да се раздели с него.Но също не искам да ме чувства като резерва.
Последно редактирано от borisoff13 : 02-10-2015 на 11:55
Тогава аз лично бих постъпил така:
Спирам контактите с нея и ще й кажа, "Когато се изясниш със самата себе си, какво точно искаш, тогава ме търси" и толкова.
К'ви са тия драми а-у. Или ще е с теб, или не, какво само се мотае и се чуди как ще й е най-изгодно.
Не знам, аз в началото още ти бях казал, че тази жена не струва, сега мнението ми е затвърдено напълно.
На 30 години, още с детските истории......
Не се е изтъркало, ако имаш 2-ма обожатели, единия със москвич, другия с бмв 5-та серия 2010 година, този с москвича ли ще избереш?
А на какви да попаднем, като хубавите ябълки са заети или са се осъзнали, и абдикирали в "чужбината".
1. С всеки изминал ден, все повече се убеждавам, че ти четеш точно 2 думи от мой пост.....
2. Не ме познаваш лично, за да си вадиш толкова задълбочени изводи за моето мъжко поведение.
3. Човекът иска да задържи мацката, ако си прочела темата. С първия си пост, заради който ме нападаш, давам акъл, как да я накара да се чувства така, както тя постъпва с него. Жените могат да си играят с мъжете, но стане ли дума мъж, да си играе с жена, веднага откачате и сте единни.... Аз лично детско поведение не виждам, но щом ти го казваш, ще се съглася.
4. Много ясно съм описал в следващия си пост, как бих постъпил аз, ако бях на негово място. Да не говорим, че аз ако бях, въобще нямаше и да я искам(след като я опозная, както той я е опознал), но това си е мое мнение.......
5. Ако има нещо с което те дразня, обиждам, накърнявам достойнството или женствеността, винаги може да ми пишеш. "ЛС"
Не мисля че темите на хората, трябва да се превръщат в изясняване на дразнения и търкания м/у други.
А, викаш, да лъжеш, за да се направиш на интересен а.к.а. да "й поддържаш нервите опънати" не е детска игричка?Честно, аз мисля, че последно в четвърти клас лъжехме, за да се направим на важни.
И е путкенски номер със сигурност.
Съгласявам се с теб. Няма да те питам нейните номера какви са ....
Тя ме търсеше всеки почти всеки ден, и снощи и казах да ме потърси когато е сигурна какво иска. Не го прие много добре. Та ще видим какво ще стане.
Страхотен автомобил е, браво за избора!
И к'во, обърнахте темата за автомобили.
Започвам да си мисля, че автора тази жена напълно си я заслужава.
Нищо чудно че жената се държи така автора не спря да се изтъква![]()