Моля за съвет как да се държа с жената която много искам да си я върна
Здравейте. Моля за съвет как да се държа с жената която много искам да си я върна. Историята е следната. Запознахме се на 16.12.2014г. Запознаха ни общи приятели и преди първата ни среща не се бяхме виждали а само няколко дена преди това си писахме всеки ден. Още на първата ни среща аз и по нейните думи и тя бяхме сигурни че сме създадени един за друг, просто много си допаднахме и се влюбихме един в друг от пръв поглед. Тя ми каза че живее с момче което е 4г. по малъко от нея и от 3 месеца се карат постоянно, плаче всяка вечер иска да се махне от него отдавна но не може да събере сили. Сега аз съм и дал тази сила и каза че ще се махне от него и ще дойде при мен. Любовта между на с ескалира много бързо постоянно си пишехме и се чувахме и се виждахме когато можеше. Липсвах ме си много когато не бяхме заедно. На 15.01.2015 г. се пренесе при мен. Всичко беше прекрасно постоянно ми повтаряше колко съм уникален, секси, красив, колко е щастлива че ме е срещнала, искаше деца от мен, повтаряше че ще направи всичко да сме заедно завинаги и всякакви подобни красиви неща. И аз и отвръщах подобно на чувствата й. Но на 01.02. 20015г. без повод ми каза че въпреки всичко не могла да забрави бившия си и иска да се върне при него. На раздяла много плака за мен каза ми че съм уникален ,че не срещала такъв мъж като мен, че е трябвало по- рано да ме срещне. Правихме даже секс и много се прегръщахме и целувахме. На следващия ден дойде в апартамента ми да ми върне ключа и пак се прегръщахме и целувахме казвах и че я обичам и тя отвръщаше че ме обича и тя. Седя половин час и си тръгна че имала работа. Вечерта ми се обади и си говорихме половин час. Да уточня тя е на 29г. аз на 34г.Със две висши образования съм имам собствен бизнес, над 5 апартамента , кола за 40+ хиляди лева, висок съм 1.87 тежа 85кг., спортувам, имам хубаво тяло,чувство за хумор, всичко което една жена би искала но въпреки това ме остави. Моля дайте ми съвет как да се държа с нея. Да я търся ли аз, да поддържам връзка с нея, да я оставя ли и да не я търся или да се чуваме само ако тя се обади. Как да се държа с нея, като любовник или че не ми пука за нея. Да и повтарям ли че я обичам и че я чакам да се върне при мен след като осъзнае че е сгрешила. Как да постъпя моля ви са съвет.