Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
Човекът звучи като добро момче, сякаш й е дал всичко, и щом са се разделили с обичам те и ти си прекрасен - явно наистина не е направил нещо неприятно, или поне няма как да знаем на пръв поглед.
А изтъкването не е излишно до там, защото предприемаческата мисъл не е характерна за всеки архетип - обаче частта с две висши образования и бизнеса не ми се връзва, освен ако не е юрист или счетоводител,медик, или каквото и да е, за което ти трябва лиценз за да започнеш.

Може ли да разкажеш малко за нейния характер и за отношенията й с другото момче, и да разкажеш също за него?
Разкажи повече за нея - емоционална ли е, подредена ли е, има ли приятели, какви са, как се разбира с тях, също - как се е чувствала по отношение на финансовото ти превъзходство?
За какво точно е плакала от бившия?

Също - добродушен ли си, толерантен ли си, или си заставаш на мястото, когато трябва твърдо да отсечеш ?
Кога започна да имаш връзки с жени?
Имал ли си случаи или периоди на секс без уговорки?
Имал ли си случаи или периоди, в които са те отхвърляли и какви са били изтъкваните причини?
Физически силен ли си , спортуваш ли , фитнес?
В училище колко старателен беше?
Като малък и като тийнейджър - добро момче или пакостник ?
относно отношенията и с бившия приятел той е охрана в съда а тя е деловодител там. Той е по малък от нея с 4г.Тя го е чувствала като неин син, не и помага в къщи и само за него и неговите родители и брат си мисли...... Решила е да се раздели още 2–3 м. преди да се запознаем на все не намирала сили.
относно характера й е същата като мен и двама та сме зодия рак, мила, добра, всеотдайна...
не й пукаше изобщо че имам по–големи фин. възможности даже казва че не харесва такива мъже защото били надути, изневерявали.....
всъщност бях много добродушен с нея но пък всички решения ги взимах аз, но и позволих да контактува с бившия си дори и пред мен но те все се караха тя му казваше защо го е напуснала и други разпри по тел.
връзки с жени имам от 19 годишен, бил съм само веднъж с жена за една нощ. През другото време съм имал сериозни връзки и никога на съм изневерявал на приятелката си
С предишната ми приятелка имахме връзка три години и половина и ме остави без причина изведнъж без да имам вина и без да има някакво предизвестие. Но след 3 месеца ме потърси и искаше пак да сме заедно но аз не пожелах защото бях срещнал въпросното момиче и то ми отвори очите какво е представлявала предишната ми
спортувам имам хубаво тяло което много се харесваше на въпросното момиче и постоянно ми повтаряше колко съм красив и др подобни но аз и казвах че ако наистина съм красив щях да имам много предложения от жени но нали нямам значи съм красив само за нея
в училище не бях много старателен и двете висши образования ги изкарах трудно и с преписване
като малък съм израснал на село и само с коли и мотори се занимавахме, жените не ме интересуваха