Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Номи, напоследък забелязвам някаква дива всеобхватност на мненията ти, ако ти се пише, обясни връзката на училищния успех, примерно, и останалите фактори, които изброи.

Хем ме интересува какво ще каже, хем ме интересува как точно ще го каже- не знам, аз не мога да си създам впечатление само от това, което беше написал.

Исках да видя самочувствието какво му е, дали може да направи адекватна и задълбочена оценка на ситуацията, и да помисли за причини, които не са на повърхността - например, ако някой ме остави защото съм твърде добра или скучна и ми каже, че е без причина - аз ще знам причината, защото ще съм го усетила, но искам да видя дали и той може да направи подобна оценка.
Също, какъв опит има и какви заключения си е направил.

А за училище, има някакви неща, дето могат да ти дадат бегла представа що за човек е израстнал, макар, че тези варианти не винаги са чисти , ама пак е някаква допълнителна информация.
Например :
тарикатите, дето бягат от час да ходят по гаджета, по-рано започват да имат връзки и по-рано свикват с това как да се държат с една жена, че да е с тях

отличниците пък, които много стоят вкъщи и четат, и техните например не ги пускат, и не излизат много, пропускат това и после ако не наваксат в университета , става им трудно

хората, които хем се чупят от училище или не са много старателни, хем много им върви - по-принцип са по-възприемчиви и схватливи, т.е. ясно им е кога един номер ще мине , кога няма, и по-лесно ще се адаптират

съответно , като някой ми каже подобно нещо, не го приемам като чиста монета, но и то си е част от историята.

Също, мъж който има история с много забивки за по една-две вечери - знае как да грабне вниманието, и вероятно , когато нещата се отегчат, може пак да измисли подход

Като заключение, по-лесно ми се вижда той да спази съветите на виндизел, хем да се държи на положение, хем да покаже малко, че е мъж на място, за да не му прави повече изцепки.

Тя или ще иска да се върне, или не - или ще потърси контакт, или няма - обаче ако той й обясни, че тя е направила пълните простотии и ако я приеме обратно, но с малко по-нисък толеранс към подобни изпълнения.

А защо казвам, че така е по-лесно - попитах за нейния характер, а той не ми написа много, явно за него нещата са това, което той вижда и чува , без да се замисля повече.
Гледай, изтъква професии, физически характеристики, пари, сила, ама аз не видях вникване в реалния проблем.

И аз се отнесох, ама това е персонално за теб, другите ако искат да ми четат чаршафите, аз не държа :Д