- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сериозен проблем
Нямам намерение да ти вдъхвам кураж, защото си постъпила безотговорно, но не се паникьосвай, те тия забременявания не стават толкова лесно. С моя приятел водим активен полов живот от 10 месеца, под активен имам в предвид почти всеки ден, почти всеки път свършва в мен и до сега с презерватив сме го правили само 2 пътиСега тия дето ще наскачат - спокойно, със здрав разум съм и никога не съм казвала, че не искам дете, така че риска съм си го пресметнала и решението съм си го взела. Сега съм на анти-бебе хапчета по друга причина, така че... Ама защо говоря за себе си.... Мисълта ми е, че за толкова време корема не съм го надула. Значи има шанс и ти да не си, дори да си била в овулация, което няма как ние да знаем. Просто си седни на гъзЪТ, успокой се, направи си тест, УСПОКОЙ СЕ, помисли си реално дали си готова за дете или аборт и следващия път, като те засърби, с оглед на решението за детето и аборта ПОЛЗВАЙ презерватив!
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....