Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
Те са глупаци, а ти си много умен? Много е модерно напоследък да твърдиш, че си атеист, ама как беше онзи лаф... в падащ самолет няма атеисти.

в действителност съм изключително интелигентен, но ти едва ли го осъзнаваш, защото от по-долните нива нещата вероятно изглеждат различно
това със самолета демонстрира лицемерната природа на човека и в действителност показва, че най-жалките хора са религиозни, защото нямат друга утеха
благодаря за потвърждението

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
няма

и митко пак повдига темата за хетеросексуалността,явно го е яд,че е отлъчен педераст
пак ли се опитваш да се правиш на мъж

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
Предците ти са глупави, че не са искали днес да се казваш Ахмет и да си рязан? А, чакай, твоите май са били от умните и все пак се казваш Ахмет и си рязан...

Нямам нищо против турците. Те са си защитавали техният интерес и обичаи, както и ние... Просто е тъпо да се говори за "присъствие"... И, да, съвременните турци не са виновни за стореното от предците им. Въпреки че те продължават да не признават никакви други етноси и религии на тяхна територия.

С другото съм съгласен... до някъде...
Не виждам как може да ми пречи някаква двойка...
еднакво тъпо е да си християнинът Теодор и мюсюлманинът Ахмед, просто твоето съзнание възприема първото по-леко, защото си възпитан в такава среда и изпитваш ирационален страх от непознатото като всеки друг човек
тъй като предците ми не са били атеисти или поне агностици, са глупавички, да
ама чакай... защо трябва да има "техни" и "наши" неща? хората са едно, стига с тези деления, те са присъщи на маймунките бонобо, които се делят на кланове с някаква йерархия, патриотично настроени са и т.н.
крайно време е да еволюирате
тогава защо си против еднополовите бракове?