- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Християнка и мюсюлманин
Не разбирам защо трябва да съм за или против връзката на някакви хора... като ги съдя по етническа принадлежност, религия, цвят на косата и очите и т.н.
Турците са избивали българите, ама българите никого не са избивали, нали така? И детето ще се настрои против майка си/баща си, защото може да се окаже, че държавата, от която произхожда прапрапра...дядото или бабата на единия е била под властта на държавата, в която е живял прапрапра...дядото или бабата на другия...
И стига с това "робство". Робството е през Античността и/или Средновековието.
Последно редактирано от dreamwalker : 02-08-2015 на 14:53
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Нямам особено желание да се впускам в исторически дебат, от който нито ти, нито аз ще имаме полза, тъй като няма да си променим мнението, но ако много настояваш може да стане в отделна тема. + Ще ми се наложи да издирвам достоверни източници, за да не си чешем езиците напразно, както каза NomNomNom.
България не е била единствената държава, която е попадала под чужда власт. Защо тогава другите държави не казват, че са били под руско робство или под датско робство, например? Аз не съм съгласна да виктимизирам своите предци, като твърдя, че са били "роби". Ако някой друг е окей с този факт, за мен няма проблем.
П.П. Ех, тази история. Никой не я знае като хората и същевременно всички са експерти!
Офтопик: An7raks, в учиш ли все още или си завършил?
Последно редактирано от dreamwalker : 02-08-2015 на 15:23
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
компетентен съм и имам право да обяснявам на хората, които не са, че е добре да не се изказват неподготвени
с тия разсъждения най-много да станеш някой аристотел, внимавай с морала
и правилно
сепаратисти като нарочените за национални герои хубавци са причината хората да са маймуни, които се делят на нацийки, всяка от които си надува животинското самочувствие с мизерни успехи и здраво стиска учебничето си по история
о, колко сте жалки, дали да не се самоубия
не, ницше не би одобрил