Номи, къде да я видят тази интернационална среда и да се научат на толерантност? Наистина няма къде и не са виновни самите те.
Хммм, аз от български евангелист бих бягала доста по-бързо отколкото от мюсюлманин, мисля.
Не, както и да е, все ми е едно кой с кого ще жени. Радикалните религии ме отблъскват, независимо какви са. На смесени двойки се радвам изключително много, винаги ми е интересно и се опитвам да разпитвам :д Познавам германка, която ходи с бразилец; китайка, която ходи с пич от Тунис; българка с германец, аз съм също в интернационална връзка, направо двойно интернационална можем да я пишем

. След време приемаш такива неща за нормални. Но тук говорим за религия, а това е малко по-различно. Не познавам много мюсюлмани, честно казано, но по някакво вътрешно усещане не се чувствам привлечена към тях. И на семейството ми никак няма да се хареса да си закича една турска фамилия.
Въпреки че... ако хората не са толкова религиозни, националните различия и разликата в манталитета могат да са далеч по-голяма пречка от една религия, знам ли.