- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Християнка и мюсюлманин
Човека пита за това, което го интересува. Рядко религиозни хора от различни религии се женят, по-скоро проблемите са етнически. Давам ти пример - ако бях религиозен човек, в момента нямаше да съм с настоящата си приятелка, която е доста религиозна и обикновено се налага по тези въпроси - какво ще се празнуваме заедно и т.н.
Оле оле какви глупости прочетох![]()
![]()
![]()
Чудя се да продължа ли .. ще изчакам още малко за да чуя още мнения![]()
![]()
![]()
компетентен съм и имам право да обяснявам на хората, които не са, че е добре да не се изказват неподготвени
с тия разсъждения най-много да станеш някой аристотел, внимавай с морала
и правилно
сепаратисти като нарочените за национални герои хубавци са причината хората да са маймуни, които се делят на нацийки, всяка от които си надува животинското самочувствие с мизерни успехи и здраво стиска учебничето си по история
о, колко сте жалки, дали да не се самоубия
не, ницше не би одобрил
Ей, Мите, кефиш ме, бе, човек! Дай да те разпоря от чатала до шията!
Не знам на колко си и дали все още учиш, но... попитай 15 свои връстници кой е Стефан Стамболов, кога пада Търновското царство, кои са братя Миладинови... Когато сравним резултатите, пак ще си говорим.
...
Роден си в дадена държава, изповядваш някаква религия, член си на някакъв клуб и не-знам-си-още-какво... Това не те прави автоматично експерт по:
- историята на държавата;
- религиозните норми, детайли, тънкости на религията, която изповядваш...
- дейността на клуба, в който членуваш.
Аналогично всичко останало.
Съжалявам.
Последно редактирано от dreamwalker : 02-19-2015 на 23:04
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.