- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Горене мазнини
Това че е хубава визуално, не означава ще я харесам като цяло. Ако е тъпа мръвка, няма как да ми хареса, ако ще и Ирина Хейк да е.
Иначе да, хубава е(в лице), понаправила е тялото, преди вярно си е била като вафла.
Обаче ти си мислиш явно че си падам по фитнес моделките, които имат по-големи плочки от моите?
:Д
отива вафълс до личния да иска направление за пластичен и той я пита 'за ко ти е, краката или гърдите'
xDDD
Влизат двама новобранци във фитнес залата, а Вафлата и нейната шайка хипофизни проблемации ги оглеждат странно и с презрение. Единият нов казал на другия:
- Бързо към колелото, само не ги гледай в краката......
бтв ракши на ко състезание каза, че ще ходи вафълс
на параолимпийски бикини фитнес ли
Престанете хора, не съм фейк. Регистрирах се преди 1 година, но не бях писал, само четях от време на време. Сега се активизирах.
хахах
на вафълс, докато я чукат не искат да й слагат кашон на главата, а на краката
Обаче яко си я храните, а нея дори я няма отдавна май във форума... злобари![]()
вин, много си непроницателен, просто е забавно, иначе аз съм казвала, че е пускала снимки, дето си е добре -.-
защо виндизел изявява такъв морал
сиг иска да вкара на вафличката заден фал
Доообре, тогава само Galaxy Beats (GBFL).
Ама ти сериозно ли? За глухите камбаната не бие по два пъти.
Ем някакво момиче с къси крака, до колкото разбрах. Каква е, що е и как изведнъж стана атракция не зацепвам :д
https://www.facebook.com/PetyaGeorgievaFitness/timeline е тая мърша
Преди пишеше редовно общо взето едно и също на всеки постМного я хейтиха, че краката ѝ изглеждат къси ии да.
главно, защото е тъпа ;/
знаете ли къде казват, че е на вафълс мозъкът
в краката, щото и липсват