.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    ХАРЕСВА МИ !!! Може да започна да пускам снимки,всеки месец по 1 снимка да следите как се развивам ако искате.Май и протейнче ще си купувам.

Ръката ми мисля че е малка 33 см в стегнато състояние без да съм я помпил.Оформена си е.Топченце.

така 1 месец в фитнеса правех тази програма обаче за тоз един месец съм качил 3 килограма а и имам мазнини искам да ги изчистя и затова мился да почна да правя само кръгови тренирвки докато не сваля едно 10тина кила и след да почвам да наливам мусколи проблема е че си си нямам хабер от кръгови ако можехте да ми кажете какви упражненя да правя и по колко на ден и колко пъти в седмицата ще е добре

Мега фен Аватара на Rakshy
    Глупав подход. По-добре продължавай така още 1-2 месеца и след това micro-cut..

Най-добрата вариация за кръговите според мен е:
    Тренировка А
    5х5 лежанка
    5х5 набирания/гребане
    5х5 раменна преса
    5х5 набирания/гребане
    след това можеш да направиш по едно упражнение за бицепс и трицепс 4 серии по 8-12 и на двете и вдигания в страни за средната част на рамото пак 4х8-12 (имаш прозорец от 3-4 упражнения 4х8-12, можеш да си избереш всякакви)

Тренировка Б
    5х5 клек
    5х5 тяга
    3х10 на крак напади
    Машина за сгъване и разгъване 4х15
    прасец и корем по избор

Правиш ги 4 дни в седмицата: понеделник-вторник; четвъртък-петък. Първо тренировка А, след това Б, т.е. в понеделник и четвъртък А, др 2 дни Б.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Това са работните серии, преди това колкото серии ти трябват да загрееш, но не повече от 4, защото само си губиш времето и енергията.
    Тежестта трябва да бъде такава, че да можеш да направиш още едно повторение със супер много усилия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си