.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Помощ !!!

Повече от фен Аватара на C0oKieS

Question Помощ !!!

Вторник в училище има празник и няколко ученици ще се преобличаме в костюми такива като за карнавал. Аз искам да впечатля едно момче, което сигурно и то ще участва, та въпросът ми е как да се облека като какво ?? С една приятелка, Мартина, мислихме да се облечем като дявола и ангела, аз щях да съм ангела, но какво впечатление ще оставя у него ??
    Искам да ви помоля за някакви предложения - като за две противоположности, за мен и за нея, и само за мен.

Благодаря предварително!!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Медицинска сестра .
    Прекалено много се влияеш от това момче, трябва да те харесва такава, каквато всъщност си. Маската зад която се крием, понякога ни носи само отрицателни емоции.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Аз не искам да се крия, просто питам за идеи относно костюма.

Според мен бъди дявола.. не знам, някак по яко е

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не разбрах как по-точно ще го впечетлиш с тези костюми? По-скоро заложи на поведението си от колкото на на това с какъв костюм ще си.

dillze
    Guest
    Нали знаеш, че точно костюма няма да повлияе на мнението му за теб?;д иначе : луната и слънцето

Маниери и поведение- костюма не е от голямо значение, стига да не е толкова къса рокля/пола, от която да ти стърчи дупето (така ще го привлечеш само сексуално).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си