.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Тоалет ??

Hybrid View

Повече от фен Аватара на C0oKieS

Exclamation Тоалет ??

Вторник в училище има празник и няколко ученици ще се преобличаме в костюми такива като за карнавал. Аз искам да впечатля едно момче, което сигурно и то ще участва, та въпросът ми е как да се облека като какво ?? С една приятелка, Мартина, мислихме да се облечем като дявола и ангела, аз щях да съм ангела, но какво впечатление ще оставя у него ??
    Искам да ви помоля за някакви предложения - като за две противоположности, за мен и за нея, и само за мен.

Благодаря предварително!!!

Миличка, как искаш да ти кажем какво впечатление ще оставиш у това момче, като изобщо не го познаваме. Той ако не те харесва, изобщо няма да му пука ако ще и гола да дойдеш. Ако те харесва, ще те търси, ще те зяпа, ще те гледа, ще си говори с теб.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    На момчето ще му е през оная работа като какво си се облякла, защото ще си мисли, че си се облякла така заради карнавала, а не заради него.
    Като искаш да го впечатляваш го покани да излезете двамата, не се мъчи да те забележи в двора на даскалото по време на карнавал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си