.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

В дискотека.

Момичета, кажете как трябва да ви заговорят в дискотека без да бъде натрапчиво или нахално.

Мега фен Аватара на Dagichka
    готин аватар

Повече от фен Аватара на fls63
    Здхрасти кукло, сакаш ли да та черпя едно питие халкохол?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Първо я наливаш с алкохол, после я заговаряш не е ли?

Иначе по тая тема хич ме няма, защото мразя дискотеките, ама ми е интересно защо целиш да не звучиш натрапчиво?
    Ако искаш от едно момиче просто секс какво ти пука дали ще ѝ звучиш като нахалник или не? Ако искаш само секс и гледаш да се държиш все едно не искаш само това не мислиш ли, че залъгваш момичето така или не ти пука просто? Или не искаш само секс, искаш и връзка? Ама защо пък ще я търсиш в дискотека ми е чудно...

Лично аз, когато отида на дискотека(което е 1-2 пъти в годината) мноооого мразя някой да ми обяснява каквото и да било и да водим иначе нормален разговор, но да ме прегръща с едната си ръка и да ме дърпа към него, че да може да ми говори до ухото и да го чувам. Супер нагло ми се вижда, къв е тоя навлек, че и ме докосва...

На мен лично всичко ще ми звучи нахално, понеже аз отивам, за да се понапия, да потанцувам и да си ходя. Само че, има и момичета, които чакат и такива като теб. Така че, просто трябва да нацелиш такава.

Аз пък се дразня да ме заговарят в дискотеката. Щото не ходя на лов там, а за да се забавлявам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Най-важното не си слагай ръцете на кръста ѝ , нито по-надолу , адски мразя ,когато някое момченце на две чашки ме хване така , докато ми крещи на ухото и ми лъха на алкохол , ужасно нахалноооо ! Първо не заговаряй момиче веднага щом я видиш . Виж дали тя ще те погледне втори път , загледай се в нея , усмихни ѝ се . И ако видиш ,че продължава да те зяпа чак тогава я заговори или по-скоро отиди да танцуваш с нея . Запознаваш се с нея и после я питаш дали иска да пиете нещо примерно ..

иди и хвани мацката да танцувате. директно като я хванеш няма право на отказ после, ако всичко е ок, разговора тръгва естествено

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Трябва преди всичко, да имаш нюх, чар и имунизиран от срам.
    Ако имаш нужния нюх, ще усетиш, на коя й играят очичките и си търси….
    Имаш по-голям шанс с по-малките, успех.

Най-важното е да бъдеш себе си

www.fitnesspro.bg

Наистина си зависи от нагласата на момичето в такава ситуация. Ако е навита за забивка и те хареса външно, то няма да е толкова трудно. Така че просто трябва да пробваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си