Здравей читателю , аз съм едно 15 годишно момче , отгледано във нормално , но разведено семейство...Винаги съм получавал достатъчно внимание , но напоследък , когато чуя неизвестен тип музика - започвам да мисля за живота си... Усещам , че не мога да живея като другите ...не мога да "седя на едно място" ! Мисля си , че за мен е животът на авантюриста - обикаляне около света , запознаване с приятели , постоянно движение . Но донякъде осъзнавам , че това е невъзможно , и в повечето случаи се случва във приказките , филмите , детските ... Не мога да разбера какво става с мен , не искам да мисля това , но то просто се случва. Получавам "видения" как бих изглеждал на фона на това приключение... И все още не мога да разбера - Въобразявам ли си , или това е съдбата ми , и в крайна сметка остава един въпрос!
Наистина още съм млад , но това значи ли , че съм и глупав? Значи ли , че не знам какво да очаквам от живота и съдбата? Значи ли , че съм "луд" като си въобразявам тези неща , дори и несъзнателно ?
Моля ви , помогнете ми ...! Нашите искат да стана преуспял бизнесмен , но вие разбрахте какво усещам аз !